2016-10-31 | 15:58:09 | Kategori: Åsikter

Mina Åsikter "Today Will Be Diffrent" 8x02

Detta är inget vanligt "mina åsikter" inlägg. Utan jag har tagit in en gäståsikt. Det är ingen mindre en vår föredetta bloggmedlem Joanna! Hon har äntligen sett ikapp allt och kunde glädjeligen ge en recension på avsnittet. Jag har också funderat om jag ska ta in en gäståsikt varje vecka? Alltså att någon av er läsare fick ge sin åsikt, vad tycker ni om det? Kommentera gärna hur ni vill göra för bollen är hos er nu! Nu får det vara slut snackat, här kommer åsikterna för avsnitt 8x02...
 
 
Anna: Tyst minut för hon som var den sista kvarlevande, då menar jag levande, Salvatore medlemmen. Deras släktträd har nu tagit slut om inte Stefan & Damon, på något mirakulöst sätt, lyckas avla av sig. Vila i frid Sarah! ♥ Stefan klarade att breakthrough hos Damon, men sen kommer Sybil och förstör allt. Förstår ni vad hon faktiskt har gjort? Bytt ut Elena mot sig själv i Damons minnen. Undra om han ens nu vet vem Elena är eller att de haft en relation? Jag tycker verkligen inte om den kvinnan. Tror det är som Georgie säger, om hon nu var i helvetet, att Sybil är satan. Hon lyckades även få reda på vem det egentligen var Enzo undanhöll för henne * my heart broke*. Jag trodde jag redan shippade Enzo & Bonnie till 100% men efter detta avsnitt, shit jag är uppe i 110%. Jag hoppas verkligen de får vara tillsammans igen snart, även om jag gillar att deras kärlek sätts på spel och hur Enzo kämpar för att hålla Bonnie undan men ändå saknar henne och älskar henne så. Ett annat par som också tycks älska varandra väldigt mycket är fästmön Caroline och fästmannen Stefan. Det tycks bli ett junibröllop iallafall. Även om jag tyckte det var en väldigt fin scen kändes det lite konstigt att han friade och firade samma dag som hans sist levande släkting blev mördad mitt framför hans ögon. Men det är ju TVD. Tycker dock det känns lite konstigt att dem ska gifta sig. Känns lite påfluget, jag menar kommer dem bjuda Klaus? "If anyone can show just cause why this couple cannot lawfully be joined together in matrimony, let them speak now or forever hold their peace" kommer Klaus då ställa sig upp och säga "I intend to be your last" och mörda Stefan? Jag vet inte, men det kommer bli väldigt spännnade och se, har dock på känn att bröllopet inte kommer bli så smärtfritt. Men jag kanske har fel. 
 
 
 Joanna: Nu har jag äntligen tagit mig tiden att kolla ikapp. Har tagit mig från mitten på säsong 6 till detta avsnitt på väldigt kort tid. Kan erkänna att serien fortfarande är lika beroendeframkallande som förr. Att TVD fortsätter att leverera är faktiskt sjukt! Hur som helst, i detta avsnitt hände det vääääldigt mycket. Fortfarande chockad över att denna varelse som fanns i valvet var en siren, det hade jag aldrig kunna förutspå. Jag älskar att Sybil är en siren som precis som i enlighet med sagorna förför människor med hennes vackra sång och attraktiva utseende. Men det allra bästa med hela detta avsnitt är kärleken mellan Bonnie och Enzo, de ger aldrig upp på varandra och det är så fint. Damon, å andra sidan, är jag sjukt trött på. Han fortsätter göra massa dåliga val och skyller på att han är inte sig själv utan Elena. Så töntigt att inte kunna stå för sina aktiva val och till och med döda deras enda kvarlevande släkting. Fine, han är Sybils tjänare men jag såg inte ett enda tecken på att han kämpade emot i den scenen. Jag hoppas att han har en mer långsiktig plan som gör att han måste lyda henne nu för att sätta en kniv i ryggen på henne senare. Så länge inte hans aktiva val leder till ett helvete för Bonnie så kan jag låta han hållas. Men med tanke på att det hela slutade med att Sybil fick reda på Enzos kärlek till Bonnie så vet jag att hon svävar i fara. Även Elena som är helt ovetandes om detta kan sväva i fara, speciellt med tanke på att Sybil tagit sig in i Damons huvud och bytt ut henne själv mot Elena i deras första möte. Vi får se hur allt kommer gå helt enkelt, men är ganska säker på att TVD inte kommer göra oss besvikna!
 
2016-10-30 | 22:00:15 | Kategori: Stillbilder

Stillbilder 8x03 "You Decided I Was Worth Saving"

2016-10-30 | 21:55:21 | Kategori: Promos

8x03 "You Decided That I Was Worth Saving" Promo

2016-10-29 | 09:30:02 | Kategori: Avsnitten

8x02 "Today Will Be Diffrent

Trcyk på bilden ovanför för att komma till avsnittet!
2016-10-28 | 18:40:34 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: 8x02 "Today will be diffrent"

  8x02 "Today Will Be Diffrent"
 
WILLPOWER - Stefan får reda på att någon från hans förflutna kan vara Damon & Enzo'z nästa "byte" därför beger sig Bonnie, Caroline och Stefan till North Carolina. Bonnie tar till med drastiska åtgärder för att försöka bryta Enzo fri från vad det nu är för varelse som har grepp om honom. Alaric och Georgie snubblar på en mystisk symbol som kan vara relaterat till den övernaturliga kraft som styr Damon & Enzo. Slutligen Caroline får en oväntad överasskning från Stefan.
 
Promo
 
Inside
2016-10-27 | 21:15:26 | Kategori: Veckans video

Veckans video "Give Me Something"

Tyckte denna video var så fin. Tänk vilken grej det skulle vara om Caroline & Matt hittade tillbaka till varandra och lyckligt tillsammans igen i slutet av säsong 8..
2016-10-26 | 14:00:00 | Kategori: Allmänt

Drömslutet för Caroline Forbes

Candice King, hon som givit liv åt vår älskade Caroline Forbes. Hon har fått oss att känna den lycka Caroline kännt, den sorg, den tomhet, den ilskan och den kärleken. Candice vill och hoppas att Caroline kommer få det lyckliga slut hon förtjänar. Webbsidan, The Mary Sue gjorde en stor intervju med Candice King där hon bland annat talar om sitt önskade slut för hennes karaktär Caroline Forbes.
 
 
What kind of ending do you want for Caroline?

"On just a surface level, I would love to see her end on happy note. As far as when we started the show in the pilot, that was kinda my favorite moment…where she’s just sitting there crying to Bonnie about how no one ever wants her, like why don’t they ever choose me? She’s kind of drowning in her own insecurities. So for her, at the end of the series, end up happy and with somebody that she loves and who loves her back because that’s been her intention the whole series. It’s the root of who Caroline is. She just wants to be loved so if that’s what she gets at the end of it all, I would be thrilled for her." Jag kan inget annat än att hålla med henne. Efter allt denna starka karaktär har varit med om, förjtänar hon verkligen en besvarad kärlek, en kärlek hon sökt genom alla säsonger. 

 

Hela intervjun hittar ni HÄR. En väldigt intressant och rolig intervju, rekommenderar att läsa hela. Hon talar bland annat om ett julibröllop för Stefan & Caroline. 

2016-10-26 | 13:58:00 | Kategori: Allmänt

Michael Malarkey talar om säsong 8

2016-10-25 | 13:00:00 | Kategori: Spoilers

8x09 titeln avslöjad

Julie Plec skapade en gissnings tävling på twitter, "First person to correctly guess the title of the episode [8x09] gets a shout-out and maybe a prize depending on how fast you get it." Denna bild gav hon som ledtråd som hennes arbetskamrat Neil Reynolds la upp på twitter med texten "...I'm in Mystic Falls right now, gearing up for an event..."
Folk började gissa som tokar men Caro var först och snabbast med den korrekta titeln för avsnitt 8x09. Jag tror detta kommer få många av er att gå i talket. Titeln är "The Simple Intimacy of the Near Touch". Som ni vet så är alla titlar i säsong 8 citat från tidigare säsonger. Och titeln och citatet för avsnitt 8x09 sades av Mrs.Lockwood under avsnitt 1x19. Det avsnittet då det är dags för Miss Mystic Falls pageant. Under dansövningarna så kan inte Stefan & Elena hålla tassarna från varandra var på Mrs.Lockwood strängt säger åt dem, “There’s no touching during this part. [The dance is] about the simple intimacy of the near touch.”.
Men, som vi alla vet, dök inte Stefan upp när det väl var dags. Utan, hjälteaktigt, stod där Damon. Dansen blev något väldigt stort för deras realtion och har symbolerat och visats i många shipvideos. Om ni frågar mig kommer nog avsnitt 8x09 ta med oss på en riktigt känslomässig åktur, gulp.
2016-10-25 | 09:08:00 | Kategori: Videoklipp

Zach, Candice, Paul & Ian diskuterar säsong 8

2016-10-24 | 10:00:00 | Kategori: Åsikter

Mina Åsikter "Hello Brother" 8x01

Anna: Så är vi igång med säsong 8. Tyckte det överlag var en bra och spännande säsongspremiär. Jag lider så med Stefan men framför allt med Bonnie. Även om hon har Caroline & Stefan är hon ändå så himla ensam. Hon sitter där i det lilla huset och klinkar på gitarren och frösker hålla kvar alla fina minnen med Enzo. Jag menar Stefan & Caroline har ju varandra på alla stadier, som vi fick se i början. Alaric hittade även en gömd tunnel med hjälp av den nya karaktären, Georige som stötte på honom också, få se vad det kan leda till. Vi fick även träffa på Seline, barnvakten, fast jag trodde nästan hon bara skulle medverka i ett avsnitt där ett tag. Ibland är det verkligen riktigt tur att man är vampyr så man kan vara hemma på några sekunder när en människa tagit sig in i ens hus för att mörda ens barn. Go Caroline! Vad tror ni Virginia menade med att den var ute efter Josie & Lizzie? Väldigt egoistiskt att bita av sig sin tunga och sen förblöda när man bär på viktigt information tycker jag. Nu till en av mina favorit killar... Enzo! Man ser verkligen hur han kämpar & kämpar med att styra över sin egen hjärna. Lämnar ut små ledtrådar till Bonnie, hoppas de hittar på något plan snart så dem kan bli återförenade. Vi fick även veta att Damon stängt av sina känslor, men vi såg att i hans tankar ber han Elena om hjälp, att han behöver henne. Men han sa också till Enzo att "The Evil" går efter de människorna som hindrar henne från att styra Damon & Enzos tankar. Kanske därför han valde att stänga av sina känslor, men må han inte bli för skadad av denna elka onda kvinna bara. Som vi nu faktiskt vet hur hon ser ut.
 
2016-10-24 | 09:04:00 | Kategori: Allmänt

Första kyssen i Vampire Diaries

Candice King, Zach Roerig och Matt Davis minns tillbaka till första scenen de medverka i, första kyssen och första intrycket av Ian Somerhalder, Paul Wesley & Nina Dobrev.
2016-10-23 | 12:00:00 | Kategori: Stillbilder

Stillbilder 8x02 "Today Will Be Diffrent"

2016-10-23 | 08:55:51 | Kategori: Promos

Today Will Be Diffrent" 8x02 Promo

2016-10-22 | 10:48:35 | Kategori: Avsnitten

8x01 "Hello Brother"

Tryck på bilden ovanför för att komma till avsnittet!
 
 
2016-10-21 | 21:52:36 | Kategori: Allmänt

The End Awakens

Idag är det preimären. Säsong åtta, den absolut sista säsongen NÅGONSIN!
Allt känns så tungt, och den här bilden CW la upp? Alla bär svarta kläder och står framför en kista?! Jag är så nervös, spänd och förväntansfull för denna sista säsong. Men nu kör vi och imorgon bitti kommer avsnittet upp. Luta er tilbaka nu och spänn fast er för nu tar TVD med oss på den sista åkturen. 
2016-10-21 | 12:00:00 | Kategori: Bilder

1 dag kvar tills säsong 8

2016-10-21 | 09:00:00 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: 8x01 (Säsongpremiär)

8x01 "Hello Brother"
 
 
 
 
THE BEGINNING OF THE END -  Det har gått månader sedan Damon och Enzo mystiskt försvann från The Armory's valv. Stefan forsättter tröttsamt efter sökandet av hans bror och Bonnie kämpar med att hålla kvar hoppet om att de kommer hitta dem. Ett skrämmande möte med en oväntad besökare gör att Caroline och Alaric fruktar att någon - eller något - hotar och vill åt deras familj. Slutligen, efter alla misslyckade ledtrådar inser Stefan att vad det nu är som kontrollerar hans brors tankesätt och handlingar tycks ha ett skadligare grepp över Damon än vad Stefan någonsin kunnat föreställa sig.
 
Promo

Webclip
 
Inside: Hello Brother
2016-10-20 | 12:00:00 | Kategori: Allmänt

2 dagar kvar tills säsong 8

2016-10-20 | 10:04:00 | Kategori: Videoklipp

Inside: Hello Brother 8x01

"The Beginning of the End"
2016-10-20 | 09:24:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild tar oss tillbaka till säsong 1

Kan ni gissa vilket avsnitt?
2016-10-20 | 09:23:00 | Kategori: Webclip

Webclip 8x01 "Hello Brother"

"Don't ask med to have hope, hope hurts"
2016-10-19 | 12:00:00 | Kategori: Bilder

3 dagar kvar tills säsong 8

2016-10-18 | 14:10:13 | Kategori: Videoklipp

Castets Favorit scener & WTF stunder

2016-10-18 | 12:00:00 | Kategori: Bilder

4 dagar kvar tills säsong 8

 
2016-10-17 | 12:00:00 | Kategori: Bilder

5 dagar kvar tills säsong 8

2016-10-16 | 13:44:05 | Kategori: Instagram

Instagram - @mkmalarkey

Michael Malarkey bjöd på en 'behind the scen' bild på sin instagram. Det är Ian Somerhalders (Damon) ben ni också ser på bilden.
2016-10-16 | 12:00:00 | Kategori: Allmänt

6 dagar kvar tills säsong 8

2016-10-15 | 15:47:34 | Kategori: Videoklipp

En vecka kvar

2016-10-15 | 12:00:00 | Kategori: Bilder

7 dagar kvar tills säsong 8

2016-10-14 | 12:00:00 | Kategori: Bilder

8 dagar kvar tills säsong 8

2016-10-13 | 18:21:06 | Kategori: Skådespelarna

The Late Bloomer - Paul Wesley

Paul Wesley är med i en ny komedifilm som kom ut i år. Paul spelar en kille som heter Charlie som man får se en glimp av i trailern. Han är inte en utan huvudrollerna men kommer ha ett intresse i en utav dem.
 
2016-10-13 | 12:00:00 | Kategori: Bilder

9 dagar kvar tills säsong 8

2016-10-12 | 12:53:00 | Kategori: Allmänt

Liz & Damon

"Idon’t know if you remember this, but Liz and I are pretty close. I mean, as far as humans go, she's...tolerable."
Det har varit så många fina relationer genom dessa säsonger som varit, bland annat detta starka vänskapspar. Damon & Liz hade en sådan fin, bergodalbana, relation. Äkta var det och ett vackert, starkt och så tragiskt slut fick dem. Men deras sista tid tillsammans, de scenerna klara jag knappt av att kolla på. Och Damons tal på begravningen. Enligt mig bland de finaste och könslosammaste scenerna med Damon. ♥
 
2016-10-12 | 12:10:36 | Kategori: Bilder

Cast photoshoot 2016

2016-10-12 | 12:00:00 | Kategori: Allmänt

10 dagar kvar tills säsong 8

2016-10-11 | 22:19:17 | Kategori: Promos

8x01 - "The Devil" extended promo

2016-10-09 | 10:56:00 | Kategori: Instagram

Instagram - @paulvedere & @craccola

 
@paulvedera - Bearded Stefan tweeting @craccola - Staying cozy on set... #tvdseason8 #tvdbts
 

Några bts bjuder castet på. Men är det bara jag, eller får ni också dåliga vibbar av första bilden? Tycker det känns som de klätt upp sig för begravning. Men det kan såklart vara något helt annat.
2016-10-08 | 16:06:05 | Kategori: Frågestund

Frågestund

Kommer Caroline och Stefan fortsätta vara tillsammans under säsong 8?
Svar: Ja det kommer dem. Vi har blivit lovade fina stunder mellan paret.

Är säsong 8 den sista säsongen?
Svar: Ja, säsong åtta är den sista säsongen av The Vampire Diaries.

Hur säkert är det att Elena kommer dyka upp i tv skärmen igen?
Svar: Julie Plec har sagt att Nina Dobrev lovat Julie att komma tillbaka till serien. CW är i kontakt med Nina med, men vi har inte fått något 100% svar på om hon kommer tillbaka eller ej.

Vad kommer säsong 8 handla om?
Svar: Det vi vet nu är att vi kommer få följa Damon & Enzo under deras "trans", alltså att dem styrs av Evil Herself. Vi vet även att Stefan, Caroline & Bonnie söker efter dem, letar runt landet och jag antar att de också söker efter mer fakta angånde denna nya villian. Sen vet vi också att Tyler kommer tillbaka och kanske andra välkända ansikten och även nya ansikten. Som jag skrivit tidigare kommer vi bli presenterade för tre större nya karaktärer, varav en sägs vara Matt Donovan's far, som har lyst med sin frånvaro. Så en summering, säsong 8 kommer nog till större drag handla om denna nya skurk och som alltid händer det alltid massa elände i mellan.

Vilken är din favoritkaraktär och varför?
Svar: Stefan är min absoluta favoritkaraktär och har varit det sen säsong 1 avsnitt 1. Han är en sådan godhjärtad person som alltid vill ALLA väl, han hjälper till, stöttar och respekterar. Direkt någonting händer Stefan så störtbölar jag, gråter och gråter. Även fast jag vet att det fördmodligen inte kommer hända någonting allvarligt med honom så tål jag inte när han är med om massa elände. Jag har helt och hållet fallit för denna karaktär, är inte så stort fan av Paul Wesley, som spelar Stefan, så vet inte riktigt varför jag är så förtjust. Sen är det så konstigt för i alla andra serier jag tittar på gillar jag alltid mera den personen som är mera som Damon. Konstigt. Men jag älskar verkligen Stefan så han är som ni kanske förstått nu.. min fina, vackra, roliga, gulliga, omtänksamma och ovärdeliga Stefan Salvatore!
 
2016-10-07 | 13:00:00 | Kategori: Videoklipp

Alla älskar vi bloopers

2016-10-06 | 11:00:00 | Kategori: Videoklipp

"Anyone capable of love is capable of being saved"

Kommer ni ihåg detta? Det gör jag. Det är en sådan stark och känslomässig scen så tänkte att ni kanske behövde den en torsdag som denna.
 
2016-10-05 | 10:00:00 | Kategori: Spoilers

"Enzo kommer försöka kämpa sig loss"..Spoilers från säsong 8

 
Lite nya spekulationer och spoilers har spridits om säsong 8. Som vi alla vet kommer Damon och Enzo vara under kontroll av detta mystiska monster, och åka runt landet på en killing spree. Men nu har det kommit ut att Enzo kommer försöka att kämpa sig loss från detta monsters järnklor, att han kommer lämna spår av bröd så de andra, speciellt Bonnie, kan veta vart de tar vägen och följa efter. Men dessvärre kan vi inte vänta oss detsamma från Damon. "The Evil Herself" har honom i ett järngrepp och många tror att han inte villig att försöka ta sig loss eftersom han redan känner så mycket smärta av att Elena är borta.
 
Det har även släppts spoilers om att Bonnie kommer ge upp hoppet om Damon, men att Stefan kommer göra allt i sin makt för att rädda sin bror. Men att det inte kommer vara lätt, om de ens lyckas rädda honom.
Många har därför teroier om att Elena kanske måste vakna upp, då hon kanske är den enda som kan rädda Damon. Vilket betyder att Bonnie måste dö för något sådant att ske... om det inte finns ett litet kryphål i "the sleeping spell". Vilket skulle betyda att alla för engång skull kan leva lyckligt tillsammans.
Men vi alla vet vi det här laget att det är inte så The Vampire Diaries fungerar.
 
 
 
2016-10-04 | 15:29:00 | Kategori: Bilder

Salvatore bröderna genom alla sju säsonger

Känner mig inte redo att säga adjö till dessa två. Jag är beroende av detta välkända par.
- Stefan och Damon Salvatore ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!
2016-10-02 | 20:03:49 | Kategori: Videoklipp

On set.. Paul Wesley

"Twist in the story... it wasnt my foot"
 
2016-10-02 | 19:44:00 | Kategori: Skådespelarna

Lär känna tvillingarna Lily Rose och Tierney Mumford

Vi har fått lära känna två yngre karaktärer i TVD, Josie & Lizzie Saltzman som är döttrarna till Alaric och Caroline. I verkligheten heter dem Lily Rose och Tierney Mumford. Tvillingparet har ett instagram konto tillsammans med deras äldre syster Miley, där de lägger upp bland annat behind the scene bilder från TVD. Kontot hittar ni → här ← 
 
Bild tagen från första gången tvillingarna gjorde entré i serien.
 
 
Visste ni tillexempel att på kylskåpet hemma hos familjen Saltzman Forbes, använde dem äkta bilder på tvillingarna när de var bäbisar på riktigt. Älskar sådana små detaljer.
@lilyrose_miley_tirney "How cool is it that they actually used REAL pictures of Lily Rose and Tirney on the fridge in their house! #thevampirediaries #tvd "josieandlizzie"
 
Till sist har vi en intervju med tvillingarna där dem bland annat berättar om det bästa med att vara med i Vampire Diaries.Det har inte varit någon uppdatering denna vecka som ni kanske märkt, detta pågrund av att jag var på semester. Men nu är jag tillbaka igen.