2013-01-31 | 09:52:00 | Kategori: Veckans video

Veckans video!

 
 
2013-01-31 | 09:21:00 | Kategori: Bilder

Vänskap ♥


Fina Nina och Candice, har verkligen kommit varandra när under inspelningarna av TVD.
 
2013-01-31 | 09:13:26 | Kategori: Allmänt

Fråga Till Läsarna!

Vad vill veta mer om här på bloggen kanske, någon person eller någon händelse? 
Let me know! :)
 
 
 
2013-01-31 | 08:33:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

 
2013-01-30 | 23:00:35 | Kategori: Spoilers

SPOILER Säsong 4

 

Kommer Damon Salvatore dö i säsong fyra av Vampire Diaries? 

 

Ända sedan vi fick höra att någon kommer att dö i andra halvan av The Vampire Diaries Season 4, har det virvlat av rykten och spekulationer, Vi har undrat om Caroline, Jeremy eller Bonnie kanske är Mystic Fall's senaste offer, men vi måste erkänna, vi har också tänkt på Stefan, Elena och Damon.

 

Varför? Eftersom de är huvudrollerna, poägen i den stora triangeln, kombationerna i " The Salvatore sandwich" Men på senaste tiden har det varit mycket kvitter på twtter om att den äldste Salvatore är ute på hal is. 


Här är varför vi inte kan ignorear detta: Silas. Den antika häxan som Shane vill släppa lös över världen är väldigt kraftfullt och den kan föra tillbaka männsikor från döden. Om en av de viktigaste tre personerna blir dödad i proscesen av att bota Jeremys jakt eller häxmedvetenheten, så kan sedan Silas återuppliva honom/henne.

 

Kat Gragam sa att döden kommer "Förändra precis allt." Om damon (Elena eller Stefan) dör, kommer han kankse inte tillbaka som en zombie, men det kunde förändra hans karaktär. 

 

Men Ian Somerhalder har ett sexårigt avtal med TVD, och med tanke på hur lojala (och högljudda) han fanskara är, är det knappast någon chans att serien skulle döda Damon. Samma för Nina och Paul. 

 

Källa

 

2013-01-30 | 21:56:13 | Kategori: Visste ni att?

Visste ni att?

Visste ni att Steven R. McQueen spelar hockey? Annars vet ni det nu!
 
2013-01-30 | 21:50:12 | Kategori: Allmänt

Treating him with no respect

Stefan saving the idiots of Mystic Falls life and them giving him nothing but bullshit back. Treating him with no respect,
not even thanking him for any of it, Also screwing him over when there is something in it for them. Not so much Matt but you all get my point!
 
Hittade denna på en tumblr och var tvungen att lägga upp den.
Håller ni med?
 
2013-01-30 | 20:55:02 | Kategori: Spoilers

SPOILER - Beremy

 

Spoiler för säsong 4, avsnitt 13 "Into the Wild"

 

Bonnie må vara under Professors Shane's hyptnos (eller något), men hon har fortfarande anslutning till Jeremy. Dem två har vissa scener uppkommande i Vampire Diaries Season 4, avsnitt 13, "Into the Wild" och  avsnitt 14,"Down the Rabbit Hole" men är secenerna romantiska? 

 

Jo, de ska defintivt vara kyliga! Paret arbetar tillsammans på ön utanför Nova scotia, där gänget letar efter botemedlet. Kat Graham berättar för TV Guide att Bonnie och Jeremy ännu inte är återuppväckta. 

 

"Det är mer samarbete och kamratskap än något allför sexuellt," säger hon. "Även om det skulle vilja ta ett annat steg, Bonnie har så många förtroende problem som härstammar från hennes föräldrar och några av hennes vänner, så hon har byggt upp en vägg nu som är lite mera, 'Låt oss bara vara vänner just nu.' 

 

Så vad är detta för projekt de jobbar på? Jermeyäs tatuering, naturligtvis. Det låter som han har gjort vissa framsteg när det gäller " The Hunter's mark", eftersom Bonnie och hennes ex, Jeremy försöker lista ut exakt vad det betyder. 

 

Ingen säger att vänskap är att strirra på din gamla pojkväns nakna biff arm timma efter timma. 

Källa. 

 
2013-01-30 | 19:33:00 | Kategori: Allmänt

Topp 5 OMG, 4x11

Vi älskar dessa stunder på The Vampire Diaries som får oss att flämta, stanna till, och fortsätta — avsnittet “Catch Me If You Can,” är smockfull av sådana stunder. Här är scenerna som lämnade oss med vidöppen mun.

5. Matt dog nästan (igen)
Natten startade med Matt rasande i skogen i mörkret, som bokstavligen springer för livet. Varför? För att tvinga Jeremy att döda hans nyskapade vampyrer, Klaus betvingade de att gå efter "quarter backen".En av vampyrer fick faktiskt tag i Matt och tog ett smakbit från hans nacke. Oj!Ibland tror vi att kostnaden för vänskap är för hög i Mystic Falls.
 
4. Rebekah och Stefan återuppväcker en gammal gnista
"Remembering the good ol’ days" är första steget, och Rebekah made sure Stefan took it. The Original systern använde deras ensamma tid sökande i Shanes kontor till god användning, varje chans hon fick, fick hon Stefan att prata om det hejdundrande 20 talet, när de var ett par. När Stefan vägrade att lysa upp Shanes magic weed, frågade hon flörtigt, “What happened to you?” Några minuter senare Bekah fick Stefan att tänka tillbaka på de roliga stunderna de hade vid Glorias jazz klubb och deras upprepande, ehm, no-strings-attached nightcaps. “The sex wasn’t good because we didn’t care. It was good because you’re crazy,” sa Stefan.  “Crazy sex is always good.” Amen till det.

3. Bonnie tappar kontrollen framför sin pappa
Till hennes försvar så vet vi alla att häxan av Mystic Falls har ett hetsigt humör. Och Bonnie varnade Shane. Fortfarande så hånade den dumma professorn Bon-Bon att gå med honom på den galna sidan när han berättade anledningen till att hennes mormors själ blir torterad i hennes nästa liv. “I said don’t!” upprepade sig Bonnie. Först så använda hon sin magiska kraft och tog över Shanes arm. Sen, när hennes pappa försökte stoppa henne, slängde hon några flammor på golvet. “Get! Out!” skrek hon.
Slutsats: Bonnie har inte försökt sätta eld på någon på väldigt länge. Så vi förlåter henne eftersom att Shane irriterade henne och hon blev arg och gjorde några flammor. Vi skulle gjort samma sak.

2. Damon försöker att döda Jeremy (igen)
“Jeremy, run!” Damon varnade honom. Det var inte meningen att det skulle vara kul. Men det var det. Betvingad av Kol att döda Jeremy, Elenas nya pojkvän jagade hennes i bror på de mest lustiga sätten— genom att börja leka tafatt som att han stalkade honon genom tunnlarna nedanför Mystic Falls. “I am coming to kill you,” skrek Damon i en ton som antyder, “Hey, let’s hang out.” Det här är The Vampire Diaries. Så, sjävklartså blev det väldigt seriösa följder: Jeremy försökte att gillra en fälla för Damon men det slutade med att han blev biten i armen. Sen behövde han skjuta den äldre Salvatorebrodern i huvudet. Vi skrattade fortfarnade. Och vi skyller på  Damons tonfall. “Stop? I’m going to kill you?”

1. Stefan har ett one night stand
Den yngsta Salvatorebrodern har precist: a) Räddat Jeremy från Damon; b) låst in hans bror i familjens fängelsehåla; c) “blödde” sa brodern; sen d) låtsas om att han inte brydde sig när Elena kom för att kolla till storebrorsan utan att ge honom en annan tanke. Så det är inte så konstigt att Stefan drog hem till Rebekah. Han hävdade att han hade kommit för att kolla till gravstenen till Silas grav. Men Bekah visste varför han egentligen var där.Och hade ingenting emot det. Det är varför, några minuter senare, efter att ha gjort ett  “no attachment, no emotions” löfte, de rullar runt i sänghalmen. Bokstavligen.
 
 
2013-01-30 | 18:29:14 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

 
Så galet vacker!
 
2013-01-30 | 14:36:27 | Kategori: Allmänt

Sista chansen!

 
Jag tänkte bara påminna er om att det är sista dagen att skicka in din video/bild imorgon.
Du ska alltså spela in ett klipp eller ta ett kort där du ber castet komma till Sverige.
Sedan skicka ditt bidrag till vampirediariesblogg@live.se
 
Du kanske inte tror att just ditt bidrag kommer gör nytta, men det gör det verkligen!
Så kom igen nu tjejer & killar!!
 
2013-01-30 | 11:40:15 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

2013-01-30 | 11:11:00 | Kategori: Avsnitten

SPOILER - Bonnie

 

Det är någonting vi har undrat över innan säsong fyra av The Vampire Diaries börjde: Kommer Bonnie agera ont? 

Det har varit hintar ända sen sommaren att Bonnie kankse kommer gå djupare in med den mörka magin - Vilket proffesror Shane kallar "Expression". Kat Grahgam avslöjade till E! Online nyligen, "  Jag kan berätta att Bonnie kommer ta en annan vänding och det kommer att gör några val som kommer påverka resten av karaktårnerna. Det är riktigt, riktigt stort." 

Det kanske betyder att hon ska andvända mörk magi, försöra botemeldet, eller kämpa med Silas. Om hon behöver kämoa mot den gamla häxan, kommer hon att överlerva en sådan magiskt duell? 

Källa: E! Online 


 

2013-01-30 | 10:27:37 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: Amerikansk + svensk takt

 "A View To Kill" 4x12
 
SYNOPSI - När Rebekah stoppar Klaus plan att stoppa Kol och skydda Jeremy, så vänder sig Klaus till Stefan för att få hjälp.
Efter en aggresiv diskusion med sin far borgmästare Hopkins (gäststjärnan Rick Worthy) om hans okonventionella sätt att få slut på våldet i Mystic Falls, så hamnar Bonnie i en skrämmande run-in med Kol, följt av att en oväntad besökare dyker upp.
Klaus komplicerar den spända stämningen mellan Stefan och Damon genom att avslöja lite av Stefan personliga liv, sedan överraskar Damon genom att be om personliga råd. Elena berättar för Stefan om sin farliga plan för Jeremy, vilket sätter Stefan i en svår sits. När skolans 1980's Decade Dance blir inställd av borgmästare Hopkins hittar Stefan ett charmigt sätt att gottgöra den besvikna Rebekah.
 
  
 "Memorial" 4x02
 
 
En ny fara kommer till stan - Elena försöker klara sig igenom de extrema upp- och nedgångar som inträffar under övergången till vampyr, medans Stefan och Damon nästan blir osams när dom argumenterar om vad som är bäst för henne. Damon beslutar sig för att hjälpa Elena på sitt egna vis, utan att Stefan får veta. Främlingen Connor Jordanien (gäststjärnan Todd Williams), kommer till stan och börjar ifrågasätta Sheriff Forbes och borgmästarinnan Lockwood. Connors agerande får Stefan att inse att han är en farlig vampyrjägare. Jeremy och Matt är förvånad över att se en gammal bekant. April (gäststjärnan Grace Phipps) har nämligen återvänt till staden och börjar på Mystic Falls High. Vid en stadsträff, tappar Elena nästan kontrollen men Caroline rycker in och hjälper henne. Slutligen lättar Damon på sitt hjärta och berättar om sina känslor för en oväntad vän. Kat Graham och Michael Trevino är självklart också med. 
 
 
2013-01-30 | 07:06:00 | Kategori: Bilder

'August Man's Magazine

Paul Wesley klär upp sig för 'August Man's Magazine Januari 2013, 

 

Det här är vad The Vampire Diaries skådepselaren var tvungen att dela med sig till Mag: 

 

På jonglerande studier och agerande när han var tonåring: "Det var både stessande och otroligt givande. För mig att åka till Manhatta tre eller fyra gånger i veckan för att filma, under min gymnasitid var en flykt från den typiska New Jeresy förorts liv. Jag var med om en hel del i mina unga år som hjälpa till att forma vem jag är idag.  Samtidigt som skolan sparkade ut mig för dålig närvar." 

 

Om han ultimata dröm roll: " Varje gång jag läser ett bra manus, blir jag kär i en karaktär och går vilse i idén att spela honom. Jag tror inte det finns en särskild roll jag drömmer om." 

 

Om sina framtida projekt: "Just nu är jag ansluten till två filmer som skådepselare, båda producerar jag. Jag tänker skapa en karriär som refissör också. 

 

 
2013-01-29 | 20:52:15 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

Följ oss på instagram @vampirediariesblog
2013-01-29 | 20:49:12 | Kategori: Bilder

Sneak peak

ETOnline har släppt en liten sneak peak på kommande avsnitt.
"A View To Kill" 4x12
 
2013-01-29 | 20:43:58 | Kategori: Videoklipp

Re#ash

 
2013-01-29 | 17:39:26 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

 
 
2013-01-29 | 17:35:41 | Kategori: Skådespelarna

Ian i Santa Monica

 
2013-01-28 | 22:09:00 | Kategori: Frågestund

Glöm inte bort...

Glöm inte bort att ställa era frågor i våran frågestund.
Tryck → HÄR ← för att komma direkt dit! 
 
...eller tryck nedanför.
 
 
2013-01-28 | 20:33:31 | Kategori: Vem bar den bäst?

Vem bar den bäst?

Nina Dobrev eller Stephanie Gatschet?
 
Jag måste säga att Nina var snäppet vassare med denna outfit. Det enkla silverhalsbandet och de svarta klackarna gjorde sig snyggt till den blåa klänningen. Vad tycker ni?
 
2013-01-28 | 20:26:00 | Kategori: Allmänt

Look-Alikes?

Ian Somerhalder & Matt Lowe
 
Nina Dobrev & Victoria Justice
 
Taylor Kinney & Eric Dane
 
Paul Wesley & Robert Pattinson
 
Wetpaint har listat upp kändisar som är "lika som bär" och ja, lika? Nja... Nej. Inte enligt mig.
Dom ändå som är lika är Nina och Victoria, eller vad tycker ni?
 
2013-01-28 | 20:10:03 | Kategori: @twitter

Vem dyker upp i kommande flashback?

Wiiiihoo!
 
2013-01-28 | 13:16:48 | Kategori: Videoklipp

Stebekah - Video

Har du inte sätt säsong 3 och senatse avsnittet 4x11 bör du inte se denna video.
 
 
 
 
2013-01-28 | 10:36:00 | Kategori: Spoilers

Överlägger Klaus att döda sin bror?

 
Om det finns en sak Klaus är passinoerad av, är det att rita ponny bilder till Caroline. Men han är också väldigt blingt hängiven om sin familj. I en smyggtit för avsnitt 4x12 " AView to a Kill", Har Klaus sina egna planer att hantera sin galna bror, Kol.  
 
I det tidigare avsnittet, kom Elena på iden att Jeremy skule döda den Original som betvingade Damon. Det skulle 
ta slut på hennes pojkväns tvång att döda Jeremy och förmodligen göra så att " The Hunter's mark" växer färdigt. 
 
Det är inte helt klart från klippet att Klaus har hört om planen, men han gör allt för att upphäva hotet. "Jag, ber om ursäkt för att bryta denna smutsliga lilla  mötet," berättar han för den tillruffsade Stefan och Rebekah. "Har du glömt att våran paranoida broder Kol kör runt med en " White oak stake" och har mord på hjärnana?" 

Rebekah har inte glömt, eftersom Kol vilt ville döda henne natten innan. Tråkigt nog för de Original syskonen, tog Kol också alla Klaus dolkar - minus den Rebekah håller på. 

 

"Vi måste ta ner honon innan han gör någon mer skada," Säger Klaus till Rebekah, och kräver hennes sista dolk. 

Det låter som Klaus bara vill ha en tillfällig lösning på Kol problemet, så vi undrar hur allt kommer att sluta: Med en "daggered" Kol eller en död Kol? 

 

Källa 

2013-01-28 | 07:30:00 | Kategori: Red carpet

SAG Awards

Vackra Nina Dobrev var igår (27/1-13) på SAG Awards. 

 
 
Nina twittrade även detta från när hon befann sig på SAG Awards.  
 
2013-01-27 | 20:58:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens Gif

 
 
 
2013-01-27 | 20:55:00 | Kategori: Spoilers

SPOILER LINE: Do not cross!

 Vampire Diaries fans, förbered er för ett stort dödsfall. 

 

"Det är många hemska dödsfall som kommer inträffa, speciellt ett utav dom." säger stjärnan Kat Graham till TVGudie. "Det är en av det mest fantastiska manus jag någonsin har läst, jag grät faktiskt när jag läste det!" 

 

Ja, vi vet att döden är oundviklig och inte alltid meningsfull i en övernaturlig tv-serie, men Graham säger att detta kommer göra ont. "Det är faktiskt ett av de största dödsfallen sedan The Vampire Diaries började", säger Kat. "Det kommer att förändra seriens urspungliga form, det kommer att förändra karaktärerna, det kommer att förändra dynamiken, det kommer förändra allt."

 

Kommer en av Salvatore bröderna faktiskt död den andra? Kommer Klaus förråda sin kärlek Caroline och döda henne? Kommer Jeremy förlora en strid som Hunter? Kommer Bonnie's magi en för alla bli förmycket för hennes kropp att ta? Ja vi får helt enkelt vänta och se. 

 

 
 
2013-01-27 | 17:13:17 | Kategori: Veckans fråga

Veckans fråga - Så har ni röstat!

 
2013-01-27 | 16:24:16 | Kategori: Allmänt

Stelena shipper?

Delena shipper? Ni får ta detta med en nypa salt! No hate!
2013-01-27 | 12:29:00 | Kategori: Bilder

Entertainment Weekly's pre SAG party.

  Nina var igår på Entertainment Weekly's pre SAG party.
 
 
2013-01-27 | 12:11:04 | Kategori: Allmänt

VampireDiariesBlog på Instagram!

Nu har vi skaffat oss ett instagramkonto där vi kommer uppdatera med TVD-bilder!
Följ oss gärna, vi heter @vampirediariesblog - ganska logiskt va?
 
2013-01-27 | 12:06:34 | Kategori: Allmänt

Missade du "Growing Pains" igår?

Igår började The Vampire DiariesTV6!
Missade du första avsnittet "Growing Pains", eller vill du kanske se det igen? Missa då inte reprisen som sänds kl.14.00!
 
2013-01-26 | 23:23:07 | Kategori: Bilder

Ny Promo Shooting

 
"Prepare for a houseguest" 
 
2013-01-26 | 23:19:47 | Kategori: Avsnitten

4x12 " A view to kill" Austalian Promo

 
" Can one hot vamp turn him against his friends?" 
 
Jag har bara en tanke i huvudet, Stefan... 
 
2013-01-26 | 23:07:53 | Kategori: @twitter

Paul har INTE Instagram

 
Paul twittrade just att han inte har något instagram konto, så följer ni någon som ni trodde var Paul... tänk om
 
 
2013-01-26 | 21:09:58 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

"Human beings love things that are sexy but scary."
                                                          -Ian Somerhalder
2013-01-26 | 20:23:56 | Kategori: Allmänt

SVENSKT TAKT - Våra åsikter

 
Så vad tyckte ni om första avsnittet 4x01, vi vill gärna höra åsikter och allt som kretsade runt det hela? 
 
Här har ni våra åsikter från avsnittet 4x01.
 
Anna: Blod, svett och tårar kan nog förklara detta avsnittet. Tyckte avsnittet var helt galet bra, så som jag hade längtat, hela dagen har jag tippat på tå och nu äntligen har jag sätt det. Mycket bandade känslor, satt helt spänd när man fick se när Elena fick en återblick.Delena moment. Började gråta, både under den scenen, Stefan och Elena sägar att de älskar varandra, när dom är inlåsta. Sen när Elena pratade med Damon, och han sa att han ville att Elena skulle få uppleva att ha en familj och kunna bli gammal. Herregud där föll det många tårar. Bonnie, stackars Bonnie. Så mycket som hon har fått utsatt sig för, hon har fått offrat mycket. Nästan sitt liv. Klaus är tillbaka i sitt riktiga jag, och enligt mig gjorde han en dålig entre genom att bryta Rebekah's nacke. Rebekah hon må ha dödat Elena, men det struntar jag i för Rebekah vill bara bli älskad av någon. Hon trodde att Klaus skulle bry sig om henne, hon dödade Elena pågrund av att Klaus dog. Klaus, den själviska personen i världen. Förutom då han räddade Carolines liv. Ja som sagt det känns som en otrolig lättnad nu när det har börjat igen, som att en sten har lossnat från hjärtat. haha!. Det jag tyckte var sjukt, konstigt var när dom brände upp sig själva i slutet. Förstod inte riktigt det!
 
Emelie: Som vi har längtat! Känns sjukt att de har börjat igen, haha. Jag tycker att det var ett grymt avsnitt! Jag tycker att avsnittet var bra. Det hade lite av varje. Spänning, sorg, lycka och chock. Elena gick ju igenom förvandlingen genom största delen av avsnittet, och det var "roligt" att få se. Man kände riktigt hur jobbigt det verkade och det har man inte riktigt fått uppleva innan, eftersom att personer som tidigare genomgått de inte haft tillräckligt stor roll, eller vad man ska säga. Tyckte också det var roligt att se när Elena mindes de borttvingade stunderna med Damon. Jag gillade även scenen när Elena och Stefan satt på taket, det var så fint på nå vis! Något jag avskydde var att Klaus kom tillbaka (förlåt alla Klaus-älskare) men jag ogillar honom skarpt! Han är så självisk och förstör för alla. Ja, jag skulle kunna fortsätta skriva hur länge som helst, men nu får det vara nog hehe! Så sjukt glad att det har börjat igen i alla fall och det ska bli roligt att få läsa era kommentarer och tankar!
 
Joanna: Äntligen är avsnittet här och vi har omfamnat det med både saknad och längtan. Överlag tyckte jag att avsnittet var väldigt känslosamt och spännande. Kunde verkligen inte hålla tårarna borta när Damon berättade för Elena att han hade räddat henne först (och låtit Matt dö) och varför han skulle gjort det. Men även när Elena bekände sin kärlek till Stefan och han besvarade, det var vackert, hehe! Men grädden på moset var ju att KLAUS IS BACK, BITCHES!
 
 
2013-01-26 | 20:11:00 | Kategori: Allmänt

Nästa avsnitt TV6: "Memorial" 4x02

 
Promo för 4x02.
 
Webclip - 4x02 
 
 
Stillbilder - 4x02
 
2013-01-26 | 17:21:45 | Kategori: Dagens gif

Dagens Gif - 4x11

 
 
 
 
 
Jag vet att alla ni Delena fans är väldigt trött på mig just nu ( just för att jag är Team Stelena) 
Men jag var tvungen att lägga upp detta... ♥
 
 
2013-01-26 | 14:45:00 | Kategori: Låtlista

Låtlista "Catch Me If You Can" 4x11

Sallie Ford & The Sound Outside - They Told Me
Two Door Cinema Club - Sleep Alone
Deap Vally - Baby I Call Hell
The xx - Missing
Phantogram - 16 Years
Zola Jesus - Skin
 
2013-01-26 | 12:44:46 | Kategori: Allmänt

"Growing Pains" 4x01 - Ikväll på TV6!

 
Ni har väl inte glömt att The Vampire Diaries har premiär i Sverige idag? Kl.18.00 på TV6!
"Growing Pains" 4x01
2013-01-26 | 11:44:05 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif

 
2013-01-26 | 09:43:00 | Kategori: @twitter

@ninadobrev

@ninadobrev: "Really mom ? Do I have to wear this stupid outfit? I love you and all .. but come on."
 
2013-01-25 | 23:18:00 | Kategori: Webclip

Webclip "A View To Kill" 4x12

 
2013-01-25 | 23:17:00 | Kategori: Gifs

Gifs "Catch Me If You Can" 4x11

 
 
 
 
 
 
 
 
 
2013-01-25 | 22:32:00 | Kategori: Skådespelarna

Whose birthday is it?

 
Idag fyller våran självaste Michael Trevino 28 år, ett stort grattis till honom och vi önskar honom en otroligt bra dag! 
 
 
 
 
 
 
2013-01-25 | 22:10:00 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter 4x11 "Catch Me If You Can"

Här är våra åsikter om avsnitt 4x11, SPOILERS om ni inte sett det!!
 
Anna: Ett av de bästa avsnitten på länge, enormt bra! Jeremy visar att han egentligen bryr sig om Damon, eller är det just för att han vet hur ledsen Elena skulle bli. Matt blir jagade av ett flertal vampyrer, stakarn! Sedan har vi finalen STELENA, herre min gud, när de står där i slutet och diskuterar och Stefan drämer till det så hårt. "This will be the second time Damon has tried to kill Jeremy. I guess  nobody's perfect, right?" och sedan "You don't know what I look like when I'm not in love with you." Och Elena stod där som ett fån och försökte spela att hon inte byrdde sig (min åsikt) så som hon egentligen brydde sig där. 1-0 Till Stefan, eller kankse 2 om man räknar med förra avsnittet då han bara gick ifrån henne. Men men, sedan kom ju nedgången, Stefan och Rebekah.. Inte okej Stefan, men så tror ju jag att det kan vara så att Stefan spelar något enormt och han vet lika väl som vi andra att Rebekah kommer blanda in känslor och därför bli svag så Stefan sedan kan trycka ner henne."Cleaver" Sedan en stort plus i kanten till lill Kol, tyckte om att han var med mera och skakade om, sedan har han en så underbar british accent . I love it!
 
 
Emelie: Åh herre, vilket avsnitt! Jag tyckte det var riktigt bra och väldigt spännande. Kol betvingade Damon att döda Jeremy, vilket kryddade till det ordenligt. The compulsion är fortfarande kvar och Elenas förslag på saken är att Jeremy ska döda Kol, vilket är det bästa förslaget hon kommit med på länge. Lycka till Jer, hoppas det fungerar! Vi fick även reda på att Shane var inblandad i Aprils pappas död (han som i början offrade sig själv och 11 andra) och detta var alltså för att öppna Silas grav. Det var såå sorgligt att höra Stefan säga så där till Elena, tror ni vet vad jag menar... "You don't know what I look like when I'm not in love with you." Som sagt, sorgligt för mitt lilla (halva) Stelena-hjärta, men tyckte Elena förtjänade dom orden. Låt oss inte glömma Stebekah... NOOOOO!!!!!!!!
 
Joanna: "This will be the second time Damon has tried to kill Jeremy. I guess nobody's perfect, right?" älskar citatet, HAN SATTE DEN, Elena fick verkligen smaka på sin egna medicin! Och äntligen lite Stebekah, som jag har längtat! Go Stefan, Go Stefan! Men jag får inte glömma min egna favorit KLAUS. Att de inte fattar att han har rätt och de ska göra som han säger? Klaus är helt klart seriens höjdpunkt, medan Matt verkligen har dragit nitlotten, stackarn. Och allt det här med Shane & Bonnie får mitt huvud att explodera (!!!), är lite trött på det samtidigt som jag vill veta meeeeer! Men avsnittet i sin helhet var verkligen inte komplett, saknade lite rödtråd och lite Caroline (Klaroline)
 
2013-01-25 | 20:02:00 | Kategori: Citat

Citat 4x11 "Catch Me If You Can"

 
Jeremy [to Klaus]: I don't take orders from you, d**k.
 
Stefan: I know you were daggered for a little while... but knocking is still a  thing.
 
Damon: We're not gonna back off the cure because you were told one too man scary  stories, idiot.
 
Rebekah: Love and caring ruins you.
 
Stefan: Sex wasn't good because we didn't care. It was good because you were  crazy. Crazy sex is always good.
 
Klaus: I think you need a lesson in how to dagger a sibling.
Rebekah: Burn in  Hell.
 
Stefan: This will be the second time Damon has tried to kill Jeremy. I guess  nobody's perfect, right?
 
Stefan: You don't know what I look like when I'm not in love with you.
 
2013-01-25 | 06:49:00 | Kategori: Avsnitten

"Catch Me If You Can" 4x11

Tryck på det lilla krysset längst ner i rutan som finns bredvid Close Advertisement. Sedan trycker ni  på playknappen!
 
Hoppas denna fungerar, Putlocker som vi brukar lägga ut finns inte ute ännu. Fanns heller inga bra länkar.
Om det dyker upp kommer vi självklart att ändra/lägga till.
 
Länkar till Putlocker hittar ni → HÄR ←
 
2013-01-24 | 19:59:00 | Kategori: Allmänt

SVENSKT TAKT

Snart är det dags, på lördag så smäller det säsong start för säsong 4 för er som kollar i svensk takt. 
Är ni taggade?!!
Jag är iallafall det även fast jag kollar i amerikanskt takt. Tror nog att jag ska följa serien här på TV6 också.
Men jag tänkte iallafall lägga upp lite handlig från TV6 om serien och säsong 4. All fakta är ifrån TV6 förutom videon som är ifrån CW.
 
TV6 har även bonusmatrial som jag tyckte var lite roligt, quiz och mycket mer kan ni hitta där.
För att komma till sidan trycker ni → HÄR ←

 

 
 

Elena står inför sin värsta mardröm: Hon måste välja mellan att dö eller genomgå en traumatisk övergång till vampyr.

Dessutom har hennes episka romans med de två vampyrbröderna eskalerat till ett triangeldrama där någon kommer att få sitt hjärta krossat. Allt ställs på sin spets när The Vampire Diaries nu återvänder till TV6 och TV6 Play för en efterlängtad fjärde säsong.

 

När vi lämnade de evigt unga vampyrerna Stefan och Damon hade deras liv slagits i spillror. Objektet för de bådas kärlek, Elena, råkade ut för en bilolycka och svävade mellan liv och död. Vad de inte visste då var att vampyrblod rann i hennes ådror. I första avsnittet är hon tvingad att välja mellan att dricka blod från en människa och därmed bli vampyr eller att dö. Men tiden rinner iväg. Kommer hon att hinna göra valet innan det är för sent?

Som om det inte vore nog hotas den älskande trion i Mystic Falls av yttre makter. Samhället är på väg att tas över av en grupp vars huvudsakliga mål är att utrota alla vampyrer. Bröderna slåss för samma sak, men kan inte enas om hur de ska kunna hjälpa Elena att anpassa sig till ett liv hon aldrig bett om. Love Sucks.

 

Rollista: Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Kat Graham(Bonnie Bennett), Zach Roerig (Matt Donovan), Candice Accola (Caroline Forbes),Michael Trevino (Tyler Lockwood) och Joseph Morgan (Klaus).


Här är den Officiela Promon för Season 4 tyvärr är den inte ifrån svenskt TV, alltså inte med någon text. 

 

 
 
 
2013-01-24 | 19:45:01 | Kategori: Bilder

Ian Somerhalder - Inauguration Dinner.

Ian Somerhalder var den 21/1 -13 på Artist Making an IMPACT, Inauguration Dinner.
 
 
2013-01-24 | 17:50:00 | Kategori: Promos

4x12 "A View To Kill" Extended promo

 
2013-01-24 | 17:22:13 | Kategori: Videoklipp

Disney - Give me love

 
Tyckte denna video var så mysig, och eftersom jag älskar disney & vampire diaries så var det en sagolik blanding ♥
 
2013-01-24 | 09:55:00 | Kategori: Allmänt

Rumor has it...

 
 
Såg denna roliga bild på Tumblr och tänkte, den här filmen vill jag se haha ;) 
Vad tror ni den skulle kunna handla om..? Kanske lite blanding av How To Lose A Guy In 10 Days och LoveActually
 
OBSERVERA : Detta är ingen film som finns på riktigt! 
 
2013-01-24 | 08:46:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

 
Har ni någonsin sett något sexigare? I haven't!
 
2013-01-24 | 08:36:00 | Kategori: Spoilers

Webclip Catch Me If You Can

 
Klicka HÄR för att se videon!
 
2013-01-24 | 07:29:25 | Kategori: Stillbilder

4x12 A View To Kill

 
 
2013-01-23 | 22:18:37 | Kategori: Videoklipp

Re#ash After School Special

 
Re#ash med våran egna Lexi! :) 
 
2013-01-23 | 22:17:27 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

 
 
2013-01-23 | 21:41:41 | Kategori: Frågestund

Frågestund!

 
Nu är det dags för frågestund här på bloggen! 
Har du något du alltid undrat om The Vampire Diaries? Har du några obesvarade frågor? Eller är du bara nyfiken på bloggen eller oss? Ställ frågor i kommentarerna!
 
 
2013-01-23 | 06:57:00 | Kategori: Allmänt

Dating Rules?

 
Sneglade runt lite på youtube och så hittade jag detta Dating Rules, som jag vet att Candice (caroline) är hvudrollen i, 
så jag satt igång den men greps av chock, var är Candice? 
 
 
2013-01-23 | 06:50:00 | Kategori: Videoklipp

Hey Na Na

 
 
Om jag skulle bott i samma stad som Damon skulle jag nog gjort på någorlunda sätt ;)
 
 
2013-01-22 | 19:48:25 | Kategori: @twitter

@twitter - Nina Dobrev

 
Nina, Paul och resten av the crew fryser under inspelning av TVD. 
 
2013-01-22 | 16:25:15 | Kategori: Allmänt

Damon Topp 9 Citat

Damons Topp 9 Citat från "After School Special". Läs och njut! Damon Salvatore är klockrena kungen av Mystic Falls. Visst, han mumlar och har en tendens att smila. Men — sakerna som kommer ut ur hans mun... Så vad för kvickheter satte blodsugaren denna vecka? Här har ni Damons bästa kommentarer från Vampire Diaries Säsong 4, Avsnitt 10, “After School Special.”


9. Damon: Darwinism, Klaus. He [Jeremy] needs to be able to protect himself before we hunt down his first vampire nest.
Klaus: And here was I thinking you’re the fun brother.

8.Damon: Jeremy, watch and learn. [He loads a handgun and fires two shots into Klaus.] That was for Carol Lockwood.

7. Damon (till Klaus): Now I know why those hybrids hated you. You are annoying.

6. Jeremy (efter att ha sett ett helt rum med döda människor): You said you were going to convince Klaus to do this another way.
Damon: Well, I thought about it then I realized his idea is better.

5. Damon (till Klaus): If you’re here for payback, go for it —  ‘cause you’ll be stuck babysitting the Little Hunter That Could.

4. Damon: I’m thinking that for the first time all week I’m happy to be at Camp Nowhere.

3. Damon: I told him if they’re good I’d buy them both ice cream.

2. Jeremy: Don’t’ act like you care about my life. You care about the hunter’s mark and curing Elena so she’s not sired to your ass.
Damon: Both require you to be alive. Which is why I’ve updated our relationship status to “It’s complicated.”

1. Damon (till Elena): Listen carefully. Get in your car. Right now. Come to me.
 
 
2013-01-22 | 13:58:00 | Kategori: Allmänt

Ian Somerhalder - ATL Red Carpet

 
 
 
2013-01-22 | 13:52:34 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild!

 
Härliga Nina & Joseph
 
2013-01-22 | 08:40:21 | Kategori: Allmänt

5 Fun Facts

 
 
Fem fun facts om vampire diaries. 
 
2013-01-22 | 06:49:00 | Kategori: Allmänt

Favorite Couples?

Hittade detta på FB och tänkte det här måste jag lägga upp här på bloggen så nu undrar jag...
 
Viken av dessa "couples" är eran favorit? 
 
Stelana
Delena
Klaroline
Tyroline
Bonnie and Jeremy
Matt and Rebecca
 
Själv väljer jag Stelena. 
 
 
2013-01-21 | 23:00:08 | Kategori: Skådespelarna

Ian i Washington DC

Igår flög Ian Somerhalder till Washington DC för president Barack Obamas andra invigning.
Louis Vuitton-kostymen följde också med!
 
2013-01-21 | 22:54:16 | Kategori: @twitter

@iansomerhalder

Ian avslöjar titeln på avsnitt 4x16.
"Bring it on"
 
Detta avsnitt spelades in idag (den 21 januari) och det sägs ha medverkat cheerleaders.
Tror ni att dom ha en chans mot Rebekah?
 
 
2013-01-21 | 22:41:00 | Kategori: Allmänt

Topp 10 "I Love You" moments

10. "I love you so much."Nåt som Stefan är (förutom att han är sexig), är att han uppriktig. Och i mitten av hans första blod-krisi säsong 1, så var Stefan jätterädd för att skada Elena, men hon litade på honom, vilket framkallade en av de mest genuina "jag älskar dig" han någonsin har uttalat.
Säsong 1, avsnitt 18
 
9. "I don't deserve you.": Damons "Jag älskar dig" till Elena i säsong 2 var verkligen något speciellt. Med tårar i ögonen för att han betvingade henne att glömma det, var detta en av Damon mest osjälviska stunder. Vi blev inte bara avundsjuka på Elena, det var hjärtskärnade att se vår blåögda Salvatore så ledsen.
Säsong 2, avsnitt 8
 
8. Stefan mouths to it to Elena: Efter att Caroline torterades för första gången, bad Stefan Elena och Bonnie om lite hjälp i form av en välbehövlig tjejkväll. Och när Stefan släppte av dem vid Carolines dörr, mimade Elena "Jag älskar dig" till honom, och han tog en kort paus för att kolla henne i ögonen innan han mimade tillbaka... Ja, om det ögonblicket var en GIF (som vi är säkra på att det är och som ni nu kommer att hitta), skulle vi spela upp den på repeat.
Säsong 2, avsnitt 13
 
7. Elena leaves to go with Klaus:När du måste släppa taget om kvinnan du älskar, och lämna henne för att dö, måste du få ditt sista "Jag älskar dig" effektfullt. Och det är precis vad Stefan gjorde när han sa adjö till Elena innan Klaus tog med henne i säsong 2.
Säsong 2, avsnitt 20
 
6. Tyler and Caroline: Trots kampen att vara sired till Klaus, vägrade Tyler att ge upp sitt förhållande med Caroline. Och när han dök upp mitt i hennes födelsedagsfest för att dra undan henne och säga dessa tre ord för första gången, sa uttrycket på hennes ansikte allt. Låt oss glömma vad som hände sen.
Säsong 3, avsnitt 11
 
5. Bonnie begs the witches for help: När sheriffen sköt Jeremy i säsong 2, visste Bonnie hur hon kunde rädda honom. Men när häxandarna inte vill hjälpa till, erkände hon sin kärlek till honom, och lyckligtvis var det allt Emily behövde höra.
Säsong 2, avsnitt 22
 
4. “I love you, Stefan. Hold onto that. Never let that go.”: Ni vet vad det handlar om: Stefan ringde Elena i premiären av säsong 3 och gav Stelena-fansen en gnutta hopp.
Säsong 3, avsnitt 1
 
3. “I will always love you.”: Efter en knäckande säsong, på alla möjliga vis, gjorde Stefan en bekännelse till Elena att hans känslor för henne finns kvar, och det fick oss att svimma ... och gråta.
Säsong 3, avsnitt 18
 
2. “No matter what happens, it’s the best choice I ever made.”: Elenas bekännelse till Stefan på dödsbädden, var ett av de efterlängtade ögonblicken som inte var en besvikelse. Alls.
Säsong 4, avsnitt 1
 
1. “I’m telling you that it’s the most real thing that I’ve ever felt in my life.”: Sired eller inte, Elena berättade äntligen för Damon om sina känslor. Uttrycket i hans ansikte sa allt, och sedan bad han henne komma till honom.
Säsong 4, avsnitt 10
 
Denna Topp 10-lista är skapad utav Wetpaint, och jag håller med om att alla dessa 10 "I love you" moments är helt epic!
 
2013-01-21 | 15:21:00 | Kategori: Videoklipp

One Thing

 
2013-01-21 | 13:03:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens Gif

 
 
2013-01-21 | 07:42:48 | Kategori: @twitter

@twitter - Ian Somerhalder

"God natt vackra Ian" - Vampirediariesblog 
 
2013-01-20 | 21:22:00 | Kategori: Veckans video

Damon/Elena/Stefan

 
 
 Två riktigt bra videos med Stefan, Elena & Damon. Sevärd till 100.
 
Källa 
2013-01-20 | 20:06:00 | Kategori: Skådespelarna

Revelation - Joseph Morgan

Våran egan Joseph Morgan har producerat denna film, tyckte själv den värkade väldigt skrämmande och psyk.
Så jag VARNAR känsliga tittare. 
 
 
2013-01-20 | 17:04:00 | Kategori: Bilder

Härliga Nina

Roliga bilder på Nina genom åren, väldigt roligt att kolla på.
 
 
 
2013-01-20 | 16:56:00 | Kategori: Gifs

Gifs "After School Special" 4x10

 
 
 
 
2013-01-20 | 16:48:39 | Kategori: Veckans fråga

Veckans fråga - Så har ni röstat!

 
2013-01-20 | 16:22:00 | Kategori: Allmänt

Min åsikt om Stelena

Spoiler för er som inte sett avsnitt 4x10.
 
I’m sorry but when elena says “stefan, no.” when stefan wants rebekah to erase his memory..
 That should be confirmation enough that she is still in love with Stefan. Just sayin’.
 

Haha, hittade detta på tumblr och som det Stelena-fan jag är, var jag bara tvungen att lägga upp detta! Haha.
 
2013-01-20 | 16:06:00 | Kategori: Dagens gif

Dages Gif

Spoiler för er som inte har sätt det senaste avsnittet 4x10
 
 
 
2013-01-20 | 12:35:00 | Kategori: Visste ni att?

Visste ni att?

Steven R. McQueen tränar hårt för att hålla Jeremy i toppform! 
Han har berättat att han tränar ungefär 5 timmar varje dag. Whaaat?!
 
2013-01-20 | 11:50:00 | Kategori: Skådespelarna

Clevver TV

 
 För att hoppa till när de pratar om Nina & Ian tryck här.
 
2013-01-20 | 11:35:27 | Kategori: Allmänt

Workout Game

Vill ni börja träna, kan ni ju prova det här träningsspelet som Kat tipsade om på twitter!
 
2013-01-20 | 11:30:36 | Kategori: @twitter

Epic och hjärtskärnade

OMG... Vill se det nu.
2013-01-20 | 09:54:20 | Kategori: Videoklipp

Delena♥

 
2013-01-20 | 09:23:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

Tumblr_mgsj4wdhby1qktdvdo1_500_large
 
2013-01-20 | 02:45:15 | Kategori: Skådespelarna

Michael Trevino i ny film

Såg den ganska nya filmen The Factory idag och upptäckte att Michael Trevino var med.
Alltid lika roligt att upptäcka en hybrid i en film, eller vad säger ni?
För övrigt så var filmen väldigt sjuk, inget jag skulle rekomendera till yngre läsare då det är en ganska hemsk historia baserad på en verklig händelse. Dock gör Michael ett superbra jobb!
 
2013-01-20 | 00:07:32 | Kategori: Allmänt

Kat Graham: Delena eller Stelena?

 Igår kväll avslöjade Kat Graham vilket team hon shippar. Genom en Q&A på twitter berättade hon att hon är Team Delena.
Det var väldigt modigt gjort Kat! Att avslöja en sån sak på twitter kan få dramatiska konsekvenser.
 
Både producenten Julie Plec och kollegan Nina Dobrev blev imponerad av hennes djärvhet och tweetade till henne:
 
 
2013-01-19 | 23:58:46 | Kategori: Avsnitten

4x11 Australian Promo

 
 
Stefan och Rebekah? hm...
 
2013-01-19 | 23:30:00 | Kategori: Videoklipp

Torrey kämpar för djuren!

Mystic Falls egna läkare Meredith Fell har varit väldigt osynlig på sista tiden. Kanske är det för att hon, eller snarare Torrey DeVitto har samarbetat tillsammans med PETA för att ändra barns syn på djurdissikering på biologilektionerna. Tummen upp för Torrey!
Varning! Om du är känslig bör du var medvet om att otäcka bilder kan förekomma i klippet.
 
2013-01-19 | 22:45:25 | Kategori: Videoklipp

Behind the scenes

Vi fick en fråga om vi kunde lägga upp fler "Behind the scenes" videos.
Självklart kan vi göra det, här har ni att helg gäng där skådespelarna tar med oss bakom kulisserna. Enjoy!
 
2013-01-19 | 21:16:00 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter 4x10 "After School Special"

 Nu när avsnitten har kört igång igen kör vi även igång med "Våra åsikter".
 
Anna: Jag tyckte att asvnittet var riktigt bra men som den trogna Stelena fanset jag är så var det ett väldigt svårt avsnitt för mitt hjärta... hehe. Men jag gillade hur Rebekah körde sin lilla lek och lirkade ut saker man länge har velat få svar på från Elena specifikt. Men bortsätt från det, så var det kul och se hur Klaus körde sin lilla plan att få Jeremy att döda en vampyr utan att tänka på att han gjorde, eller vad man ska säga. Sedan har vi proffesor Shane pricken under i:t honom man inte kan sätta fingret på, nej jag gillar inte riktigt han...än!
 
 
Emelie: Aaaah, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om detta avsnitt. Det händer så himla mycket, man hinner knappt med. Men det var ett bra avsnitt. Det gör verkligen ont i hjärtat att se Stefan så ledsen. Jag skulle ha varit så jävla taggad på Delena, om det inte vore för att Stefan är så nedstämd och det känns verkligen inte bra. Samtidigt är det så kul att Damon äntligen är lycklig, så det känns så himla kluvet. Vad tror ni föresten om Sebekah-team work? Haha! Känns som att dom skulle bli en spännande kombination, även fast jag hatar Rebekah och är rädd för att dom ska hitta tillbaks till varandra... Och vad är Shane för prick?
 
Joanna: Oj, oj, oj. Vilket avsnitt! Rebekah kryddade verkligen avsnittet rejält med hennes "Truth or Dare" och även med hennes nyfikenhet. Kunde verkligen inte hålla tårarna borta när Elena berättade hur hon kände när hon är med Damon och hur hon kände med Stefan, lille Stefan! Sen som alltid, så kan jag inte sluta le när Klaus ler och hans Jeremy-plan är riktigt spännande och Damon verkar ju ha nappat på den? Den enda jag inte riktigt har grepp om är Shane, vad döljer han egentligen? I need to see more! 
 
2013-01-19 | 21:14:27 | Kategori: Allmänt

Paul & Rick - Behind the scenes

 
2013-01-19 | 19:17:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentarer

Svar: Ja, alltså det ända vi kan vara riktigt säkra på, är att Klaus vill ha botemedlet för att göra Elena till männsika.
Han vill som sagt använda hennes dubbelgångarblod till att göra fler hybrider. Vad dom andra vill är inte riktigt lika säkert, och det kan vi nog inte veta förns det är dags, men nedan ser ni en sammanfattad lista på vad alla troligen vill göra med botemedlet.
 
Klaus: Vill göra Elena till människa, för att kunna göra hybrider.
 
Stefan: Ville göra Elena till människa när dom fortfarande var kära, vet dock inte riktigt vad han i kikaren just nu.
 
Rebekah: Vill antingen bli människa eller hämnas på sin bror genom att förstöra botemedlet.
 
Kol: Vill förstöra botemedlet för att hämnas på Klaus.
 
Damon: Vill just nu göra Elena till människa för att byta sire bondet.
 
Svar: Hade inte hört om detta innan du skrev det här, men forskade lite i det. Jag hittade en tumblr, som skrivit massa olika hypoteser kring detta. Det var verkligen intressant att läsa igenom. Ni kan läsa deras inlägg HÄR. Hoppas ryktet är falskt!
 
Svar: Ja, håller med dig om att det är extremt mycket snack om att offra 12 stycken hela tiden! Jag ska ärligt säga att jag inte förstår till 100% och därför vill jag heller inte uttala mig om det. Om någon av er vet, kommentera gärna!
 
Update: Vi har fått in en kommentar om detta och det verkar som att Klaus dödade sina 12 hybrider för slutföra Bonnies övergång till "dark magic". Detta behöver Klaus för att kunna öppna Silas grav och på så vis få sitt botemedel.
 
2013-01-19 | 18:37:28 | Kategori: @twitter

Kats nya musikvideo

 
2013-01-19 | 10:24:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

Det här är sååå himla fel!
 
Update: Denna bild är ifrån början av säsong 1, ni behöver inte oroa er!
 
2013-01-19 | 10:08:57 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

Svar: Ja, det är inte alltid så lätt att hänga med i svängarna, det händer ju så mycket hela tiden.
Men det är sant som du säger, dom är släkt. Kommer ni ihåg att Katherine för länge, länge sen födde en bebis, när hon fortfarande var människa, som sedan togs ifrån henne. Den bebisen (och Katherine såklart) är alltså förfäder till Elena, långt tillbaka. Deras släkte beskrivs som Petrova Doppelgänger, och där dyker det upp en dubbelgångare vart 500:e år. Det finns hitils tre stycken dubbelgångare i släktet, Elena, Katherine och Tatia. Man har aldrig fått sett Tatia, men hon hade tidigare en kärleksaffär med både Klaus och Elijah. Triangeldrama... låter nästan som ett släktdrag?
 
2013-01-19 | 10:00:00 | Kategori: Sno stilen

Sno stilen

 
Sno stilen av Phoebe Tonkin och bli hetare än hetast! Outiften funkar till vardags med ett par snygga boots eller till festen med ett par riktigt stiliga pumps!
 
2013-01-19 | 00:39:02 | Kategori: Webclip

Webclip "Catch Me If You Can"

 
 
2013-01-19 | 00:35:00 | Kategori: Låtlista

Låtlista 4x10 "After School Special"

 
 
 
2013-01-18 | 20:16:00 | Kategori: @twitter

@ninadobrev

@ninadobrev: @zach_roerig and I shooting a scene for episode 415 - it's been an emotional roller coaster ride kind of week.
 
2013-01-18 | 16:37:00 | Kategori: Citat

Citat "After School Special" 4x10

Stefan: Listen, I hate my brother. And you hate yours. But Damon's got Jeremy. Klaus has the sword. And Shane has Bonnie. You and I are the only ones left with nothing. You said it yourself, right? Whoever finds the cure first gets to decide what to do with it. So what do you say? You want to be partners?

Elena: It's the most real thing I've ever felt in my entire life. I love you, Damon.

Rebekah: Do you still love Stefan?
Elena: Yes.
Rebekah: Are you still in love with Stefan?
Elena: No.

Elena [om Stefan]: When he looks at me, all he see is a broken toy.
 
Rebekah: So, vampire Elena is a trollop who likes bad boys, which explains why Stefan reeks of alcohol.

2013-01-18 | 16:09:45 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

 
Svar: Kan försäkra dig om att du inte är retard, kanske snarare jag som är det för jag förstod inte riktigt vilken bild du menade, hehe! Men menade du headern? 
Om du gjorde kan jag berätta att det är Meredith Fell (Torrey DeVitto), doktorn och Alarics ex.
2013-01-18 | 16:03:00 | Kategori: Stillbilder

4x11 - Catch Me If You Can - Stillbilder

 
2013-01-18 | 15:57:00 | Kategori: Promos

4x11 - Catch Me If You Can - Promo

 
 
2013-01-18 | 05:58:49 | Kategori: Avsnitten

"After School Special" 4x10

Tryck på Close Ad and Watch as Free User sedan Play Video Now.
 
Fungerar det inte? Prova länkarna nedan:
http://allmyvideos.net/kkfz7hb7dit8
http://www.vidxden.com/iy3532jrm6k5
2013-01-17 | 18:31:00 | Kategori: Allmänt

Se avsnittet live inatt

Vill du se avsnitt 4x10 live inatt? Klicka då på länken nedan:
http://salvatoresplayground.tumblr.com/live-streaming-tvd
 
Där finner du massa länkar du kan använda dig utav.
Sänds kl.03.00 inatt men avsnittet kommer även upp på bloggen imorgonbitti.  
 
2013-01-17 | 17:18:11 | Kategori: @twitter

@twitter - Ian Somerhalder

 
Nu kör dem igång igen och jobbar, det gillar vi!
 
2013-01-17 | 15:48:00 | Kategori: Allmänt

Vi behöver DIN hjälp!

Vi måste be er om hjälp! Det gäller ALLA, även just DIG!
Vi försöker få castet till Sverige och vi kom en bra bit på väg men fick dock nedslag från TV6.
Vi har inte gett upp än och om detta ska fungera så måste vi få så mycket hjälp som det bara går!
 
Det tar bara några minuter och du gör en god järning för alla svenska TVD-fans där ute.
Spela in ett videoklipp eller ta en bild, där du säger/visar något i stil med: "Please come to Sweden!"
Skicka sedan in filen till vampirediariesblogg@live.se
 
Snälla ni, hjälp till!
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Tack på förhand♥
 
Sista datumet att skicka in: 31 januari
2013-01-17 | 15:35:00 | Kategori: Allmänt

I morgon smäller det!!

Någon mer än jag som ser enormt mycket fram emot att TVD uppehållet äntligen är över !!?? 
 
Avsnitt 4x10 ,så som vi har längtat efter dig. 
 
2013-01-17 | 15:27:00 | Kategori: Bilder

Nina,Joseph & Daniel

Hittade en gammal, men rolig bild på Nina, Joseph & Daniel.
Haha 
 
2013-01-17 | 15:23:14 | Kategori: @twitter

@twitter - Nina Dobrev

 
2013-01-17 | 15:01:20 | Kategori: Bilder

Phoebe Tonkin i Harper's Bazaar 2013

Phoebe Tonkin modellar för tidningen Harper's Bazaar Australia, Februari 2013.
 
2013-01-17 | 14:53:57 | Kategori: Skådespelarna

Ian - 50 States Of Good

 
2013-01-17 | 14:50:00 | Kategori: Allmänt

Road trip to Canada

I avsnitt 13 kommer gänget att bege sig till Canada tillsammans med Shane.
Dom är där för att leta efter botemedlet och kommer besöka en liten ö vid namn Great White North.
Man undrar ju vilka som hänger med på resan? Och vad som händer? Det kan bli en spännande fråga att spekulera i.
Klaus vill ha det för att göra Elena till människa, Kol vill förstöra det och vad Stefan vill är det ingen som riktigt vet.
 
"The search is going to take everyone to a little island off of Nova Scotia," har Claire Holt berättat i en intervju med TVGuide.
Låter som ett awesome avsnitt!
2013-01-17 | 14:47:17 | Kategori: @twitter

Joseph tweetar

 
Joseph (och de andra) jobbar på nu!
 
2013-01-17 | 14:37:46 | Kategori: Synopsi

Synopsi "In to the wild" 4x13

MYSTERIUS ISLAND - Shane (gäststjärnan David Alpay) leder en expedition till en öde ö utanför Nova Scotias kust, där han tror hemligheten med botemedlet ligger dolt. färden till ön, fortsätter Rebecka och Elena sin bittra rivalitet. Stefan gör sitt bästa för att bevara freden, och Damon anklagar Shane för att leda dem till en fälla. Bonnie  och Jeremy försöka lista ut budskapet om The Hunters Mark, medan Shane avslöjar mer av legenden om Silas och häxan Qetsiyah, tillsammans med sin egen personliga historia. Hemma i Mystic Falls, håller Tyler på att konfrontera Klaus, och Caroline fångas upp i våld.
 
Michael Allowitz regisserade avsnittet som är skrivet av Caroline Dries (# 413)
 
2013-01-17 | 11:05:00 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: "After School Special" 4x10

 
REBEKAH IS BACK WITH A VENGEANCE - Efter att Rebekah oväntat dyker upp på skolan försöker hon tvinga Stefan, Elena och Caroline att svara på hennes frågor om sökandet efter botemedlet, vilket leder till ett bombnedslag av information från Elena. När Bonnies pappa Rudy Owens (gäststjärnan Rick Worthy), intar platsen som borgmästare, prioriterar han först att skydda sin dotter, som inte alls känner sig bekväm med den roll han plötsligt vill spela i hennes liv. Professor Shane fortsätter att uppmuntra Bonnie att tro på sina krafter, men han sätter sig själv i klistret när han råkar avslöja för mycket till fel person. Senare gör Caroline sitt bästa för att trösta Tyler efter en våldsam konfrontation. Under tiden vid Gilberts Lake House, försöker Damon och Matt träna Jeremy att hamna i fas som jägare, men Klaus är otålig med deras små framsteg och ingriper för att påskynda processen .
 
2013-01-17 | 10:42:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif

 
 
“The old Elena died when she went off that bridge. Let her go.”
2013-01-16 | 21:04:00 | Kategori: Bilder

Femina Magazine

 
 
      
 
2013-01-16 | 20:33:23 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif

  
  
 
2013-01-16 | 18:20:00 | Kategori: Spoilers

Därför återvänder Kol till Mystic Falls

Vi kan inte säga att vi inte har saknat Kol - alltså det ansiktet! - Men vi blev ganska nervösa när han dök upp i promon föravsnitt 10. Bland annat flörtade han skiten ur Bonnie!
 
Claire Holt berättade nyligen för Entertainment Weekly varför Bekahs baby-faced bro är tillbaka i stan. "Han är där för att hjälpa Rebekah få de svar hon vill ha, och han tar Shane till skolan för att fråga ut honom också", säger Claire. "Resultatet blir inte roligt för Shane." Vi har en känsla av att det aldrig slutar bra när man stöter ihop med Kol.

Både Rebekah och Kol vill åt botemedlet. Med tanke på hur Klaus har behandlat båda sina syskon, verkar det osannolikt att dem skulle lämna över det till honom, så att han kan göra Elena till människa igen. Men skulle dem verkligen bara förstöra botemedel och sen vara klara med det? Verkar lite skruvat.

Oavsett vad så är Mystic Falls fast med Kol under en ganska lång tid framöver.
 
Källa
2013-01-16 | 17:26:17 | Kategori: Spoilers

Rebekahs planer - SPOILERS!

För er som hoppades på att Stefan skulle komma över Elena med Caroline, har vi tyvärr en del tråkiga nyheter: Det ser  nämligen ut som den yngre Salvatore-brodern kan återuppväcka käsnlor för Rebekah trots allt .

I en ny intervju med Alloy Entertainment avslöjar Claire några detaljer om Rebekahs lilla tortyrfest i säsongens 10:onde avsnitt, "After School Special." The Original sis är arg "och är ute efter att döda några människor", säger Claire. "Jag tror att för varje gång hon sårats, blir hon allt mer känslokall och vill definitivt hämnas - i synnerhet mot - Stefan, Elena och Caroline, som hon även ifrågasätter i skolan. Det var ett riktigt roligt avsnitt att spela in. Det är en hel del tortyr och manipulation som pågår - det kommer att bli ett stort avsnitt, kan jag lova!"

Kul att filma, men det kommer förmodligen inte att vara en njutning för Bekahs offer. "Hon har kul och har lite 'Sanning eller konsekvens' spel planerade för dem," retar Claire.

Kanske Stefan är lite av en masochist, eftersom att de fräcka spelen inte lyckas skrämma honom från Rebekah. "Jag tror att dynamiken mellan dem definitivt kommer att förändras - åtminstone efter allt torterande," förklarar Claire. "I 'After School Special' kommer Rebekah fråga ut Elena och Stefan och det kommer att medföra några obekväma sanningar till ytan."
 
Källa
2013-01-16 | 09:52:49 | Kategori: Allmänt

Promotional photos - Season 4

Nya Season 4 promotional photos har kommit ut. 
 
 
 
 
2013-01-16 | 07:02:00 | Kategori: Skådespelarna

Femina Photoshoot

 
 
En video från när Nina var i kina och fotades för Femina Magazine 
 
2013-01-15 | 21:32:57 | Kategori: Spoilers

Oförlåtligt drag från Rebekah? SPOILERS!

Varning! Här kommer möjligtvis en stor spoiler om avsnitt 10, säsong 4 av The Vampire Diaries "After School Special".
Bortsett från de gånger Rebekah tillbringat sovandes i sin kista,har vi vant oss vid att ha henne i staden. Hon är en cheerleader med accent och dålig attityd, men vi tyckte verkligen synd henne när hon berättade historien om henne och Alexander, den biffiga medlemen av brödraskapet "The Five" som kittlade hennes fantasi (och högg henne i magen) förut.

Men nu när hon är vaken och ute efter hämnd, blir vi oroliga. Först och främst klippet (ovanför), som gör att det ser ut som att Bex definitivt gjort något olycksbådande mot Caroline. Sedan skrev Enterainment Weekly, "Om jag fick döpa om torsdagens avsnitt, skulle jag kalla det "The Point of No Return" eller "Rebecka, vad har du gjort?!'"

Fattar ni? Läskigt! Förhoppningsvis är det bara det faktum att Rebecka vill åt Klaus. Vi får hoppas att det inte gäller någon blond-mot-blond-massaker! Vi behöver Caroline levande, redo för att planera fester!
 
Källa
2013-01-15 | 21:18:00 | Kategori: Spoilers

Får Stefan vara arg på Delena?

SPOILERS FÖR ER SOM INTE GETT ER IN PÅ SÄSONG 4
 
Ända sedan säsong 2 av The Vampire Diaries hade premiär och Stefan fick reda på att Damon trodde att han hade kysst Elena  — fastän han egentligen kysste Katherine  — så har spänningen mellan Salvatorebrödernas kärlekstriangel förvärras. Men när Stefan lämnade stan med Klaus i Säsong 3, gjorde Elena hennes känslor klara: Hon älskade Stefan. Hon valde Stefan. Och även efter en passionerad veranda-kyss och även ett ännu mer passionerat motel-hångel med Damon, och hon blev utfrågad, så valde Elena ännu en gång, Stefan.

Hur som helst, allting det här hände innan hon blev vampyr, innan hon var sired till Damon, och hon gjorde snabbt slut med Stefan för att få ligga med Damon (två gånger) på mindre än 24 timmar. Så har Stefan rätt att vara arg? Ja… och nej.

OK, här är dealen. Han har rätt att vara arg över uppenbara anledningar. För Elena och Damon hoppade ju inte praktiskt taget in i varandra så fort hon var singel, men de ljög om det för Stefan. Och det är största anledningen för Stefans ilska. Och som pricken över i, bröt Damon aldrig sire bondet som han sa till Stefan att han skulle göra… så det ljög han också om. Så Stefan har all rätt att vara arg på sin bror. 

Men den knepiga delen av ekvationen kommer med sire bondet. Hur arg kan Stefan vara på Elena? Kan han ens vara arg på henne? Ja. I en promo (se promon nedan) för Säsong 4, Avsnitt 10, “After School Special,” säger Elena, “I didn’t sleep with Damon because of the sire bond. I slept with him because I’m in love with him.” Hon verkar vara bestämd med hennes känslor. Men ändå, när Damon säger att de ska vänta en dag innan de berättar för Stefan, så väntar hon. När han inte skickar iväg henne, så stannar hon. Det är svårt att säga vem som har kontroll.

Hur som helst, Damon och Elena har inte varit så hänsynsfulla mot Stefan. Om de vill vara tillsammans så är det underbart (och jätte, jätte hett), men Stefan förtjänar inte alla lögner.
 
 
2013-01-15 | 20:49:00 | Kategori: Skådespelarna

Baytown Outlaws - Nytt klipp

Nytt exlusivt klipp ifrån Entertainment Teaser
 
[Det gick inte att bädda in videon, så tryck på bilden för att se klippet!] 
 
2013-01-15 | 20:34:39 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

2013-01-15 | 18:23:08 | Kategori: Dagens gif

Dages Gif

  
  
  
 
Everything's heightened, you just live more intensely. 
 
Källa; Tumblr 
 
2013-01-15 | 17:58:00 | Kategori: Allmänt

Kat Graham - Föräldrafällan

 
Märke att våran egan Bonnie (Kat Graham)  är med i den klassiska filmen Föräldrafällan.
Tyckte det var lite kul så lägger upp det här på bloggen :) 
 
2013-01-15 | 09:24:00 | Kategori: Bilder

InStyle Golden Globe Party 2013

Nina, Claire, Fhobe och Julie på Golden Globes efter party den 13/1-13
  
 

 
2013-01-15 | 09:07:30 | Kategori: Webclip

Webclip 4x10

 
 
2013-01-14 | 18:49:49 | Kategori: Promos

Ny promo "After School Special" 4x10

2013-01-14 | 14:38:00 | Kategori: Dagens gif

Stelena - Dagens Gifs

 
 
  
 
 
 
2013-01-14 | 13:39:00 | Kategori: @twitter

Golden Globes

Nina Dobrev och Claire Holt varigår på Golden Globes efter fest.
Nina umgicks även med Victoria Secret-ängeln Miranda Kerr och hennes man Orlando Bloom som fyllde år!
 
 
  
2013-01-14 | 13:30:11 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild!

 
Stelena ♥
 
2013-01-14 | 08:39:42 | Kategori: Veckans video

Tyler & Caroline

 
 
 
2013-01-14 | 06:27:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

2013-01-13 | 20:44:42 | Kategori: Allmänt

2 million likes

Ian Somerhalder har fått 2 miljoner gillningar på facebook!
2013-01-13 | 18:21:00 | Kategori: Veckans video

Veckans video!

 
SPOILERS för er som inte har gett er in på Säsong 4!
 
"The worst part of letting go is realizing the other person already has"
 

Riktigt fin men sorglig Stelena video. STACKARS STEFAN!
2013-01-13 | 18:08:00 | Kategori: Skådespelarna

Femina Magazine

Omslaget
 
 
 
 
2013-01-13 | 17:31:00 | Kategori: Videoklipp

Behind the scenes with Nina Dobrev

2013-01-13 | 16:05:22 | Kategori: Veckans fråga

Veckans fråga - Så har ni röstat!

2013-01-13 | 16:03:01 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

 
2013-01-13 | 15:38:00 | Kategori: Allmänt

Har du frågor till castet?

En kille från Danmark har mejlat oss och berättat att han kommer besöka Bloody Night Con Europe i Belgien.
Har ni frågor ni vill ställa till skådespelarna? Skriv en kommentar med din fråga.
Vi kommer sedan att skicka alla frågor vi fått in så ska han försöka ställa några av dom. Kanske blir just din besvarad?
 
 
Han har även en facbooksida vid namn ISF Scandinavia. Den kan ni gilla här.
Där får ni information om Ians foundation som han driver för att rädda jorden och bidra till en bättre miljö.
 
2013-01-13 | 11:09:10 | Kategori: Allmänt

I know the risk...

 
Haha såg denna bild på tumblr och tänkte detta har dom ju fixat ihop själv, men så testade jag att skriva in
"I know the risk" och då kom de upp, haha och det var lite kul tyckte jag.
 
 
( Min bild ↓)
 
 
2013-01-13 | 10:57:40 | Kategori: Bilder

Joseph Morgan

 
Hittade dessa två stora bilderna på Joseph så alla ni där ute som är helt 
förääälskade i Klaus/Joseph. Här har ni ;) 
 
 
2013-01-12 | 17:59:00 | Kategori: Synopsi

Synopsi "A View To Kill" 4x12

När Rebekah stoppar Klaus plan att stoppa Kol och skydda Jeremy, så vänder sig Klaus till Stefan för att få hjälp.
Efter en aggresiv diskusion med sin far borgmästare Hopkins (gäststjärnan Rick Worthy) om hans okonventionella sätt att få slut på våldet i Mystic Falls, så hamnar Bonnie i en skrämmande run-in med Kol, följt av att en oväntad besökare dyker upp.
 Klaus komplicerar den spända stämningen mellan Stefan och Damon genom att avslöja lite av Stefan personliga liv, sedan överraskar Damon genom att be om personliga råd. Elena berättar för Stefan om sin farliga plan för Jeremy, vilket sätter Stefan i en svår sits. När skolans 1980's Decade Dance blir inställd av borgmästare Hopkins hittar Stefan ett charmigt sätt att gottgöra den besvikna Rebekah. 
 
 Kol och Rebekah är tillbaka, och jag får en känsla av att Stefan och Rebekah kommer komma närmare varandra?
Tror ni att det är över på Stelena-fronten?
2013-01-12 | 13:42:31 | Kategori: Allmänt

Har ni sett reklamen på TV6?

Nu har dom börjat visa reklam för Vampire Diaries Säsong 4 på TV6.
Någon som sett den? Även fast jag redan sett allt så blir jag ändå taggad av att se den.
Så håll utkik!
2013-01-12 | 10:45:00 | Kategori: Avsnitten

Webclip "After School Special" 4x10

 
 
2013-01-11 | 21:16:10 | Kategori: Red carpet

Critic's Choice Awards

Nina, Ian och Paul var igår på Critic's Choice Awards och såg väldigt stilga och vackra ut.
 
Nina Dobrev 
 
 
 
Ian Somerhalder
 
 
 
 
Paul Wesley 
 
 
 
 
Ian, Paul & Nina + Eva Longoria 
 
 
 
2013-01-11 | 20:41:00 | Kategori: Avsnitten

Promo "After School Special" 4x10

 
 
Australisk promo för avsnitt 4x10
2013-01-11 | 19:32:54 | Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering

Idag har det varit väldigt dålig uppdatering märker jag. Detta beror på att jag är i Sälen och åker bräda över helgen och Anna och Joanna är förmodligen upptagna med annat. Vi lovar att blogga så fort vi får möjlighet! Ha det bra sålänge!
 
2013-01-11 | 16:40:11 | Kategori: Avsnitten

Tri Angels

 
 
En ny, preview har kommit upp. 
CW har själva skrivit -
 
"This TVD preview is full of surprises"
 
...och jag förstår vad de menar med de. 
 
 
2013-01-10 | 20:43:00 | Kategori: Skådespelarna

Ninas födelsedag

 
2013-01-10 | 20:10:00 | Kategori: Skådespelarna

People's Choice Awards 2013 - #2

Daniel Gilles var också på People's Choice Awards igår den 9 Januari med hans sällskap Rachael Leigh Cook. 
Visst ser han bra stilig ut? 
 
 
 
 
2013-01-10 | 20:07:00 | Kategori: Skådespelarna

Varför var inte Nina på PCA?

 

Ian Somerhalder, Nina Dobrev, and Derek Hough at the Dior Dinner on January 9, 2012

Bara för att Nina Dobrev inte var på People’s Choice Awards igår kväll (och serien inte vann några priser) betyder inte att hon inte fick fira sin födelsedag med hennes pojkvän, Ian Somerhalder.

 

Ian deltog i showen som en presentatör (och blev nästan slickad, se bild nedan), men oftast så är det bara vinnarna — och inte resten av de nominerade — som deltar i cermonin.

 

Fastän vi saknade att se Nina på showen, kom det ut att hon var på Dior middag, där hon mötte upp (och tog bilder) med Nikki Reed och Anna Kendrick! Ian, som måste ha lämnat showen efter presentationen, var också på middagen, där paret tog foto med Dancing With the Stars pro Derek Hough… med champagne och allt.

Middagen utbyttes snabbt till ett födelsedagsfirande när tårtan kom ut till Nina. Så gulligt!

Källa
 
2013-01-10 | 17:06:00 | Kategori: Allmänt

Tack så mycket!

Vi vann "Bästa bloggen 2012" hos HaleLucy. Tack så jättemycket till alla som röstat!
 
2013-01-10 | 10:00:00 | Kategori: Red carpet

People's Choice Awards 2013

 Ian igår från People's Choice Awards, nedanför kan ni se två videor ifrån när han intervjuas på röda mattan och när han ropar fram vinnaren av Favorite Comedy Movie Actor. Tyckte att videon längst ner var riktigt kul vem skulle inte vilja vara den tjejen!? Tyvärr var varken Nina eller Paul med på PCA. Dom befann sig förmodligen i Atlanta för att spela in Vampire Diaries.
 
Tyvärr vann serien, Ian, Nina eller Paul inget pris, men vi alla vet ändå att dom är helt klart BÄST!
 
 
Ian med Matt Bomer och Lea Michele som även vann priset som Favorite Comedic TV Actor.  
 
 
 
 
 
2013-01-10 | 08:48:45 | Kategori: Dagens gif

Dagens Gif

 
 
 
 
Kommer ni ihåg när Caroline var sä här, hehe. 
 
 
 
2013-01-10 | 08:43:07 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

 
2013-01-09 | 23:25:38 | Kategori: Allmänt

Rösta gärna!

Vi har blivit nominerade till ännu en Blog Awards!
Ni får jättegärna rösta på oss och det gör ni på denna sida.
 
(Observera att det står fel: vampirediariesblogg.webblogg.se
2013-01-09 | 21:53:23 | Kategori: Allmänt

Vem borde Car vara med?

 
Visst, Elena har båda Salvatore bröderna efter sig, men hon är inte för närvarande jagad av den mest kraftfulla varelsen på jorden. Det måste ju räknas på något sätt, eller hur? 

Trots Klaus fascination över henne, är Caroline blint förälskad i en annan hybrid: den väldigt muskulösa Tyler. Och för de dagar hon inte är på humör för att ha något att göra med någon hybrid, kan hon dra hem till Salvatores hus och hänga med hennes biffiga bästavän Stefan. 

Men av alla män i hennes liv, vem borde Caroline vara med? Hon verkar vara kär i Tyler. Men är deras passion omatchande eller är kärleksaffären med Klaus precis vad hon behöver? Sen ibland är vänskap bästa grunden till ett förhållande. Skulle Stefan kunna vara hennes kap? Och låt oss inte glömma stackars Matt, som inte har haft någon kärlek sen han blev lämnad av Caroline, han kanske vore något för henne?
 
 
källa:wetpaint
 
2013-01-09 | 14:23:47 | Kategori: Skådespelarna

Grattis Nina!

Idag fyller Nina Dobrev 24 år!
Grattis!
2013-01-09 | 09:25:00 | Kategori: Nyheter

Varför kommer Bonnie's pappa tillbaks?

Allt vi vet om Bonnie's ( Kat Graham) familj är de att hennes mormor var en fantastisk häxa, hennes mamma var en kraftfull häxa/ en dålig mamma/ och nu en vampyr. Hennes pappa's familj verkar vara tråka henne. Så varför kommer hennes pappa tillbaka till stan i Vampire Diaries Season 4, avsnitt 11, "Catch Me If You Can"? 

Kunnder återkomsten av Bonnie's fader ha att göra med Bonnie's resa ner till en mycket mörk väg som kallas Expression? Kankse vet Bonnie's papap mer om dena magi än vad hon tror? Kunnde han ha en egen hemlighet?  

Eller är han bara saknad och hans dotter vill spendera lite kvalitetstid? Det är alltid möjligt. Men då igen, kankse han är i stan för att inte se sin dotter. Han kommer kliva in som tillfällig bormästare, så han måste veta några av Mystic Falls' hemligheter. Kunnde Bonnie's far ha något att göra med den större ondkskan som kommer? 

Kankse han bestämde sig för att hans dotter inte skulle spendera så mycket tid med en skuggig mentor. Rykten säger att Rudy ( Bonnie's pappa) inte är allt för glad över Bonnie's relation till proffessor Shane ( David Alpay) 

Kanske han bara beslutat att hans dotter inte ska spendera så mycket tid med en skuggig mentor. Ryktet säger Rudy är inte alltför glada över Bonnie relation med professor Shane (David Alpay).


Källa; Wetpaint 

Hur tror ni att Bonnie's pappa kommer passa in till det komplicerade pussel som är Mystic Falls? 

 

 

2013-01-09 | 09:22:00 | Kategori: Stillbilder

Still Bilder 4x10

 
 
2013-01-09 | 07:25:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

 
2013-01-08 | 20:02:00 | Kategori: Spoilers

Vad hände med Elijah?

Senast vi såg Elijah The Vampire Diaries, stod han i Elenas dörröpnning och såg prydlig ut och försökte få tag i Klaus uttorkade kropp. Och efter att Klaus var menad att vara död, en tårfylld Elijah omfamnade sin lilla syster samtidigt som duon avslöjade att Klaus skapade både Damon, Stefan och Carolines  blodlinje. Efter att ha varit den förnuftiga (dvs den enda som ifrågasatte om Klaus verkligen var död), Elijah uppenbarligen stack (and således, krossade våra hjärtan).

Vi vet inte varför och vi vet inte var han stack, men vi hoppas verkligen att han antingen letade efter botemedlet för vampyrism, botemedlet för sire bond, eller bara fixar till sitt hår. 

Men vi vill fortfarande veta varför Elijah stack så fort. Trodde han verkligen att Klaus var död? Stack han enbart  pga Alaric? Eller var han medveten om Rebekahs plan, att döda Elena? Visst, Elijah skulle inte vara OK med det; ni vet, med sin kärlek till Elena och hans otroliga moraliska kompass.

Det finns några anledningar till varför Elijah bestämde sig för att sticka, men så länge han återvänder (och berättar allt för oss), låter vi det gå. Vi kan inte vara arga på en sådan moralisk man (iaf inte med de käkbenen) länge.
 
18252_379787222108055_582942176_n_large
 
 
källa:wetpaint
 
2013-01-08 | 19:34:05 | Kategori: Allmänt

Vem är din TVDtjej?

Förut, så la vi upp en quiz "Vilken TVD kille skulle älska dig?". Nu har det kommit ut en liknande, fast med tjejer istället! Killar quiz:a hårt nu!
 
 
Klicka på bilden för att komma till quizen.
2013-01-08 | 19:28:56 | Kategori: Allmänt

Nian på flygplatsen

 
 
Nian på flygplatsen den 6 Januari. Så fina!
 
2013-01-08 | 18:24:00 | Kategori: Allmänt

Morgondagen!

Imorgon är det dags för People's Choice Awards 2013! Det kommer sändas 9/8c på CBS.
Vi kommer förhoppningsvis kunna se galan via live stream, och det runt kl.2-3 svensktid (på natten).
Jag ska försöka hitta länkar! Hur det än blir så kommer vi uppdatera med bilder, videos och resultat dagen efter!
 
Vi får inte heller glömma att det är Nina Dobrevs födelsedag imorgon! Hon blir 24 år. Grattis i förskott!
Det ska bli riktigt spännande att se hennes galaoutfit, förmodligen lika snyggt som vanligt!
 
2013-01-08 | 14:34:00 | Kategori: Bilder

Nya promobilder - Säsong 4

2013-01-08 | 14:00:00 | Kategori: Intervjuer

Så här tycker Paul att de ska va...

 
 
Video 1 - 
 
Video 2 - 
 
2013-01-08 | 09:57:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

 
2013-01-07 | 22:09:49 | Kategori: Bilder

Ian med fan i Thailand

2013-01-07 | 22:04:19 | Kategori: Spoilers

Varför vill Klaus ha botemedlet? SPOILER!

Det största mysteriet i The Vampire Diaries säsong 4 började med Connor och hans inte-så-synliga tatuering. Sedan följde vi med Klaus och Rebekah på en resa tillbaka i tiden, där vi upptäckte det ofattbara. Kan det finnas ett botemedel för vampyrism? Vi är fortfarande inte riktigt säkra, men oavsett vad det är så verkar Klaus väldigt bestämd att han ska hitta det först. Men varför?


Han har redan sagt det att han själv kommer ta botemedelt om han får chansen. Visst, det var en gång när han stötte på en kolibri, men förutom det, gillar Klaus att vara den största och elakaste. Så det tar oss tillbaka till frågan "Varför?". Varför leta så mycket efter ett botemedel som man inte är intresserad av att ta?  

Men, vi får inte glömma bort Klaus dilemma: ensamhet. Och vad är hans favorit sätt att unvika ensamhet? Jo, skapa en armé av hybridsoldater, såklart. Och till den lämpliga faktan att han precis dödade alla sina hybrider, förutom Tyler, är vi villiga att tro att Klaus vill hitta botemedlet mer än någonsin, så att han kan omvandla Elena till människa igen och använda hennes dubbelgångarblod för att skapa en ny familj. 

Just nu, handlar allt om Elenas blod för Klaus, främst tack vare Rebekah som förstörde den sista satsen blod i början av säsong 4. Och när han fått tag i Elenas blod, vill Klaus inget annat än att förstöra botemedlet… eller hur han nu säger.

Så varför vill han ha botemedlet? Såvitt vi vet, vill han ha det för att göra Elena till människa och sedan förstöra botemedlet föralltid. Men kan han kanske ha ett annant motiv som vi har missat? Skulle Klaus verkligen förstöra botemedlet? Att förvara det i tryggt förvar skulle ge honom en fördel i livet… just sayin’.
 
källa
 
 Markera det blåa för att läsa*
2013-01-07 | 21:06:57 | Kategori: Allmänt

Våra önskningar 2013!

Snart är det dags för avsnitt 10 och det är det första avsnittet detta år.Vad vill vi ska hända under våren 2013 då?
Jo, det kan ni läsa nedan:
 
Anna: Jag hoppas att det kommer bli bättre mellan Tyler och Caroline, men även att de ska ha hänt något mellan Klaus och Caroline det skulle vara lite dramatiskt, hehe! Sedan hoppas jag att Elena ska rycka upp sig och inse fakta, hon har blivit lite för mycket just nu. Är fortfarande lite depp eftersom hon "valde" Damon. Men hoppas ändå inte hon kommer välja någon av de utan ha dem som vänner istället. Vill gärna att Katherine ska komma tillbaka på riktigt, och göra det Katherine alltid gör Rockar även att vår underbara Alaric kommer tillbaka som spöke eller något!! + Så önskar jag mig lite mera elakheter, dem får kaxa upp sig lite! ;) 
 
Emelie: Jag vill att Elena ska göra sitt val en gång för alla! Spelar ingen roll vem hon väljer, Damon och Stefan förtjänar henne lika mycket! Jag vill att Elena ska bli människa igen, hon verkade så mycket lyckligare när hon "levde", vill dock att bröderna Salvatore stannar som vampyrer! Jag hoppas att Caroline och Tyler får ett stabilare förhållande, känns som att Hayley förstörde allt! Vill även se mer av Alaric, han har bara vart med en gång? En sista grej jag vill är att Bonnie och Jeremy hittar tillbaks till varandra! Så söta... 
 
Joanna: Jag hoppas att det här blir Klaus säsong, med mycket elakheter och mycket Klaroline... Gärna Klaroline-sex, om man får önska något sånt? Elena ska bli människa igen och sluta vara så mesig... Sen så vill jag ha fler Originals in i bilden, ge mig Elijah, Rebekah och Kol (det verkar som det kommer bli det). Bad-Bonnie är också gärna välkommen tillbaka till serien, eftersom jag är väldigt nyfiken på Professor Shane. Sammanfattning av det här är att jag hoppas på en serie full av trubbel, elakheter och missnöje, men samtidigt kärlek, sex  och vänskap. Lite av allt helt enkelt.
 

Det är några saker vi hoppas på detta år. Vad vill ni ska hända i serien under våren?

2013-01-07 | 18:55:00 | Kategori: Allmänt

Hur TVDcastet spenderade nyår

Vi har ingen aning om vilket år det är i Mystic Falls, men i verkligheten så är det 2013! TVDcastet firade runt om i världenNina Dobrev och Ian Somerhalder var i Thailand, Kat Graham firade i Mexico medan Candice Accola kysste någon i Nashville! Kika på deras tweets nedan!
 
Rumer Willis and Kat Graham in Mexico on New Year's Eve 2012Torrey DeVitto Fears the Flu on January 1, 2013
 
 
källa:wetpaint
 
 
  
2013-01-07 | 18:16:31 | Kategori: Instagram

Instagram @craccola

2013-01-07 | 16:40:00 | Kategori: Videoklipp

Behind The Scenes med Kat & McQueen

Kat och Steven passade på att spela in en liten video mellan tagningarna.
Dom påstår att dom spelar in en riktigt dammig scen där Jeremy har bar överkropp. Hm?
 
2013-01-07 | 16:00:00 | Kategori: Allmänt

Bloggen genom tiderna

Första headern:
 
Första designen:
 
Andra designen:
 
Vår nuvarande design:
2013-01-07 | 11:17:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild

 
2013-01-07 | 10:11:33 | Kategori: Allmänt

Fandom Callenge

Fandom Challenge 

Välj fyra filmer/serier i slumpmässig ordning 

Vampire Diaries

Pretty little laiers 

This Means War 

Akward 

Första karaktären du blev kär i 

Stefan

Toby 

Franklin ( FDR ) 

Matty 

Karaktären du aldrig trodde du skulle älska ( men gjorde de iallafall ) 

Damon 

Caleb 

Ingen 

Tamara 

Tre favorit karaktärer 

Stefan, Caroline & Damon 

Toby, Spencer, Caleb 

Franklin, Tuck & Lauren 

Matty, Tamara, Jake 

Karaktären du älskar men som alla andra hatar 

Ingen

Ingen här heller ;)

Ingen här heller, haha! 

Icke någon här heller!

Karaktären du inte tycker om men som alla andra gör. 

Matt

Aria 

Ingen

Ingen 

De perfekta paret enligt dig

Stelena 

Toby & Spencer 

FDR & Lauren 

Matty & Jenna 


Har ni abslout ingenting att göra och bara längtar efter att göra något, tycker jag att ni ska göra detta test! Så får vi se vad ni läsare tycker om för serier mm. :) 

 

2013-01-07 | 05:00:00 | Kategori: Allmänt

VampireDiariesBlog 1 år!

GRATTIS BLOGGEN!

 
Den 7 januari för ett år sedan skapade vi denna blogg. Vi hade inget att göra och vi tyckte att det verkade roligt att blogga om TVD. Vi gjorde det som en kul grej och hade till en början några få läsare per dag.
 
Klart man ville att bloggen skulle bli "stor" en vacker dag, men man vågade knappt drömma om det.
Vi trodde vi hade nåt max när vi hade 20 läsare om dagen. Vi tyckte det var okej.
Plötsligt bara ökade antalet unika läsare, för varje dag som gick blev det nån mer, det var knappt så man tänkte på det och nu står vi här idag och har en av Sveriges största Vampire Diaries-bloggar.
Tycker fortfarande att det är sjukt! Att vi lyckades.
 
Anledning till att det har gått så bra för oss är ni, utan er hade det ju aldrig gått.
Många mängder av snälla, underbara kommentarer som kommer in är vad som får oss att vilja fortsätta. 
Att ni läser våran blogg och uppskattar det vi gör, är så himla kul!
Vi vill säga STORT TACK! Vi gillar er sjukt mycket!
 
Till er där ute som nyss startat en fansite och vill bli större vill vi bara säga:
Ge aldrig upp! Det går om man vill.
 
2013-01-06 | 20:42:00 | Kategori: @twitter

Our Hearts Belong To Damon

Our Hearts Belong To Damon trendar just nu worldwide. 
 
 
 
 
2013-01-06 | 16:31:00 | Kategori: Citat

Citat "O Come, All Ye Faithful" 4x09

Damon [to Elena]: This would be so much more fun if we were naked.
 
Damon: What the Hell is Professor Shady Pants doing here?

Damon: Try the sock drawer. People leave the sketchiest things in the sock  drawer.
Damon: You're not allowed to feel this sorry for yourself, unless you're sitting  on a bar stool. Fortunately, I travel with a bar.
 
Klaus: Loneliness, Stefan. That's why me and you memorialize the dead.
 
Caroline: Is this you in crisis mode? Because it's a lot more subtle than mine.
 
Elena: So what do you want to do?
Damon: I want to throw you back in my bed  and never let you leave.
Elena: So do it.
 
Stefan: Well, Jeremy is the hunter, and he has to keep killing vampires to  complete his mark, but we can't quite figure out how to keep him from killing  us.
Klaus: Sounds like quite the chore, which is why I feel perfectly  justified doing a little charity work.
 
Caroline: If I'm gonna be a friend in your time of need then you need to work on  your punctuality.
Jeremy: She ruined our lives. She's not even my real sister. She's just the  reason that everyone I've ever loved has died. She means nothing to me. I will  kill her even if that means I die myself.
 
Elena: Last time I was here I was so completely in love with Stefan. Now that's  barely a memory. Is that the sire bond or just that I'm so happy to be here with you?
 
Damon: I'm setting you free, Elena. This is what I want. This is what will make  me happy.
 
Mayor Lockwood: Klaus, please, don't hurt him. He's my son. He's all I have.
Klaus: And you're all he has. There's a beautiful symmetry to that, don't you  think?
 
 
2013-01-06 | 14:19:53 | Kategori: Skådespelarna

Skådespelarna förr & nu!

 
2013-01-06 | 13:07:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild

 
2013-01-06 | 11:19:58 | Kategori: Skådespelarna

Paul Wesley i "The Baytown Outlaws"

Ovanför har ni ett klipp från den nya filmen "The Baytown Outlaws" som Paul medverkar i.
 
Källa
2013-01-06 | 11:04:00 | Kategori: Spoilers

Bonnie och Shane?

OBSERVERA, DET KAN FINNAS SPOILERS! [för er som inte sett säsong 4]
 
Överraskande, The Vampire Diaries har ännu inte fallit in i ett Pretty Little Liars territorium med ett elev-lärare förhållande. Självklart så har Matt Davis gillat att skämta om Alarics kemi med Elena, men tack och lov så har TVD aldrig kommit så långt. 

Men vi är inte säkra på hur länge vi kan säga det. Professor Shane verkar ganska intresserad av Bonnie.

Det är många saker vi inte vet om Shane: Varför han hänger på konstiga partys. Vart han får sitt örtté ifrån. (Mystic Falls Health Food säljer inte sådana saker.) Hur gammal han är (och därmed, hur opassande de två skulle bli ihop. Tydligen, har han något på gång — han har blodet från 12 hybrider på sina händer. Plus, han vill typ göra zombiesav Hayleys föräldrar.

Hur som helst han använder Expressions/Dark Magic och Bonnie och vi har ingen aning om han har en fallgrop i "Hångelstan" planerat längs vägen. Kanske påminner Bonnie om någon från hans förflutna

Vad än Shane vill ha från Bennett häxan — ta hennes krafter eller någonting mer — han kanske måste ta itu med jägare först. Jeremy har varit lite som Desmond i Lost på senaste tiden (“You’re my constant!”), så Bonnie kommer nog inte vara för snabb för att vara snuskiga skolflickan med Shane. 

Sjävlklart, om hon låser sina läppar med professorn, skulle det kanske leda häxan ett steg närmre Bad Bonnie, som vi har hoppats lite grann på att se.
 
 
 
källa
 
2013-01-06 | 09:48:00 | Kategori: Allmänt

Vampire Diaries Nails

Riktigt häftiga naglar!
2013-01-06 | 09:41:00 | Kategori: Intervjuer

Nina - Harry Potter nerd

 
 
 Hoppa till 0.52 så får ni veta mer om Ninas Harry Potter crush. 
2013-01-05 | 18:55:51 | Kategori: Spoilers

Vad gör botemedlet egentligen?

 
Wetpaint har skrivit om boetemedlet som ska användas för att göra vampyrer till människor.
Dom tar även upp Esther och hennes försök i avsnitt 3x15 "All My Children" att göra hennes barn dödliga igen, eftersom att hon gjorde dom odödliga från första början. Nu tror man att botemedlet vårat gäng letar efter är av samma skrot och korn.
 
Det vill säga, botemedlet tar bara bort odödligheten hos vampyrerna, inte vad dom är. Dom skulle alltså fortsätta vara vampyrer, fast dom skulle åldras och dö lättare. Är det bra eller dåligt? Kommer dom isåfall fortfarande vilja ta det?
Detta är i alla fall vad några misstänker. Du kan läsa mer här.
2013-01-05 | 18:43:00 | Kategori: Skådespelarna

Delena - Säsong 4 ( SPOILER )

 Säsong 3 av Vampire Diaries avslutades med att Elena (Nina Dobrev) väljer Stefan (Paul Wesley), men under  hennes övergång till en vampyr i säsong 4, bestämde hon sig genast att hon föredrar blå ögon till gröna. Under hela säsongen har den ny blivna vampyren dragit sig till Damon (Ian Somerhalder). Men bunden ( sire bond) eller inte, så kommer du inte höra oss klaga om våra favorit Delena moments. 
 
Dem bästa Damon & Elena stunderna under säsong 4. 
 

 
She Remebers: I den första episoden av säsong 4, Elena stoppas i hennes spår (bokstavligen) av minnet av Damons "Jag älskar dig" från säsong 2. Efter att ha sett den mannen säga dessa saker, kan vi definitivt inte skylla på henne för att vilja se och höra mer om detta. 
 
 
Blood Sharing: I en märkligt sexuellt ögonblick, Elena dricker från Damon i Episode 2, en händelse som verkligen  gör Stefan arg... Därför att det var så het.
  
 
Dirty dancing: Det ända som behövdes för att Damon äntligen skulle "snusk dansa" med hans älskade var en del " Frat Boys" och en hel del mer människo blod. 
 
 
He saves her: Efter att döda Connor ( Todd Williams ), Elena fick uppleva glädjen äver att bli arg. Men det var Damon som räddade hennes liv, och hon var så tacksam. Vi är int säkra på om vi någonsin har sätt en sådan laddad handfattning. Tja, förutom på Motellet från förra säsongen. 
 
 
She tells himLämna det till Miss Mystic Falls festivalen för att vara den plats som innehåller alla favorit stunder av Delena. Efter att hon och Stefan gjorde slut, beslutar Elena att festivalen är den perfekta platsen att berätta Damon anledningen till att hon och Stefan är längre är ett par! Japp, de värmde våra hjärtan. Detta var naturligtvis följt av några top-notch scener. 
 
 
Sex, round one: Dansen fram för brasan? Möblerna som går sönder? Benlyftet? Ja, vi får aldrig glömma detta ögonblick. Förmodligen hjälper det inte att vi sitter och kollar om på det heller.
 
 
Sex, round two: Lycka, passion, och några väldigt starka naglargjorde en annan sexig Delena kärleks scen. 
 
 
Off to school: Efter Damons rygg läcker från den tidiga morgonen av kärleks skapandet, går han med Elena till dörren vilket är det mest bedårande i Delena historien. Den lekfulla Damon är ganksa oemotständlig. Alltså bara ganksa. 
 
 
Don’t do it: Efter Damon och Elena lärt sig av "sire bondet", Elena ber Damon att inte låta henne gå. Hon lägger hans hand mot hennes hjärta, och hennes hand mot hans kind... och vi dör. 
 
 

“I want to throw you back in my bed, and never let you leave.”

Vad mer ska ja säga.

 
2013-01-05 | 18:14:22 | Kategori: Spoilers

En kär karaktär svävar i fara

Nu ska vi ge er en av dom värsta nyheterna man kan ge. En eventuell döds spoiler! Det handlar om någon som vi verkligen gillar! TVLine rapporterar att en av fansens favoritkaraktärer svävar i fara i The Vampire Diaries.

En "stor, kvinnlig  karaktär kommer att dö under våren" enligt TVLine. Det fanns inga fler detaljer, men när ett fan frågade specifikt om Caroline, så fick vi ett olyckligt svar. Även om den blonda vampyren inte var ett utav offrena i ritualen "så betyder det inte att hon sitter säkert."

Mellan Klaus och Professor Shanes vredesutbrott, är vi ganska orolig för våran Vampire Barbie!
 
Källa
2013-01-05 | 18:14:00 | Kategori: Allmänt

Vad svarar Stefan?

Kommer ni ihåg vad Stefan säger till Elena i denna hjärtkrossande scen?
 
2013-01-05 | 17:37:58 | Kategori: Allmänt

Haha

 
2013-01-05 | 13:37:52 | Kategori: Intervjuer

Paul - I Hope They Never Go Back...

 

Medan Stefan (Paul Wesley) försvinner, kommer Damon (Ian Somerhalder) att spela mot Elena (Nina Dobrev), Eller så verkar det ialla fall bli enligt Paul Wesleys teori i en intervju med Bullet!

Vampire Diaries hunken delar med sig av sina känslor vad det gäller Stefan och hur han kommer förändras under denna säsong, och naturligtvis, så handlar det inte bara om blodtörst och hett vampyrsex.

"Nu när Elena och Damon komma varandra närmre, så tror jag att Stefan kommer att förlora lite stake," sa Paul. "Det är lite intressant att se om Stefan kommer fortsätta leta efter botomedlet [Till Elena] eller om han betéer sig som att, 'Du har sex med min bror. Jag bryr mig inte längre. Vi får se.' Jag vet inte vad han kommer att göra. Jag gillar när han är oförutsägbar."

Sanningen är att ingen vet det Stefans inre sinne bättre än skådespelaren som har spelat rollen under de senaste fyra säsongerna. Så vad tycker nu Paul om att Stelena skulle återförenas?

"Det kanske finns ett sätt att rädda förhållandet och gå tillbaka till det normala", sade han, "men jag hoppas att dem aldrig går tillbaka till hur dem var förut. Människor förändras, och jag vet att dem är den romantiska kärlekshistorien i serien i helhet, men jag hoppas att dem kan hitta en annan typ av romantik som inte är så naiv som den var innan. I säsong 1 var dem verkligen ett par naiva älskare som inte var medvetna om upp- och nedgångar i varje relation. Låter ganska negativ, jag vet."

En klokare mognare Stelena... Det kommer vi nog att gilla! (Så länge skjortorna fortfarande åker av ibland förstås.)

 

2013-01-05 | 13:06:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild

 
2013-01-05 | 12:47:12 | Kategori: Allmänt

Rösta gärna!

Vi har blivit nominerade till en Blog Awards hos StelenaSwe!
Du får gärna rösta på oss, det gör du på denna sida.
2013-01-05 | 12:00:00 | Kategori: Videoklipp

Stelena♥

2013-01-05 | 11:24:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif

2013-01-05 | 09:54:00 | Kategori: Allmänt

Vilken TVD-kille skulle älska dig?

 
Klicka på bilden för att göra quizen. Kommentera gärna vem ni fick!
 
2013-01-04 | 23:44:00 | Kategori: Spoilers

Bonnie & Jeremy - Säsong 4

 

Om det är något som The Vampire Diaries Säsong 4 mid-season final gjorde (bortsett från skrämma oss med alla dessa gripande bilder av Klaus som sliter ut hybrid hjärtan lika lätt som han skulle kunna riva ut papper från en anteckningsbok), är frågan om Bonnie Bennett och hennes ex-boo, Jeremy Gilbert, kommer gå tillbaka senare än vad du kan säga "professor Shadypants."

 

Tja, enligt seriens exekutiva producenten Julie Plec, "vi är inte förvirrad alls" - det finns fortfarande en kvardröjande attraktion mellan de två tidigare turturduvorna. Jeremy verkade ivriga att använda sina goda minnen av Bonnie för att skapa en omväg för hans "Operation dödar inte Elena" längtan och Bonnie verkade mer än redo att låta Jeremy (i sin fulla sexig, muskulös väpnad ära) för att göra det. Dessutom, precis som alla par som lider igenom en smärtsam upplösning ( break up), ralationen behöver ordentlig avslut efter allt de vart med om så som, Jeremy otrogen mot Bonnie med ett spöke ( Anna ) - så vad är bättre en än tid med dem som arbetar tillsammans för att hjälpa honom att övervinna sina jägare känslor?

 

2013-01-04 | 23:02:00 | Kategori: Videoklipp

Topp 10: Klaus elakaste stunder! [SPOILERS]

När Klaus dök upp i Mystic Falls i Alarics kropp, hade hans rykte föregått honom. Vi hade hört gång på gång (mestadels från Rose) att Klaus var den mäktigaste ursprungliga vampyren (original), att han var av ren ondska och att han inte brydde sig om mänskligt liv. Två säsonger senare av The Vampire Diaries har vi lärt oss att nästan allt är sant, förutom att han är ond rakt igenom, för det är han inte.
 
Genom åren har vi upptäckt Klaus svaghet (ensamhet) och vi har sett honom få vänner och även en crush. Men ändå, han är en badboy. Men även en mycket sorlig, komplicerad (och en het) typ.
 
Så för att hedra hans onda handligar, har Wetpaint samlat ihop Klaus Topp 10 elakaste stunder. Ta en drink, dämpa belysningen och följ med oss på en mycket mörk och ganska blodig resa... 
 
10) Döda brödraskapet "The Five": De högg honom först, men mängderna av blod i den där tillbakablicken...
 
9) Dödade hans hybrider: Återigen, de förådde honom först. Men det är något med sättet han dödar de på som verkar... hjärtlöst. Pun fully intended.
 
8) Högg sina egna syskon (om och om igen): Rebekah informerade oss att Klaus förhöjda sinne är hur han reagerar när han blir besviken på någon, och så genom åren så har det orsakat att han har huggigt alla i hans familj, åtminstone en gång. Men att tänka på att Finn låg i en kista i mer än 900 år? Och även det att Klaus höll världen borta ett tag från att titta på Elijah. Det är bara fel.
 
7) Säga åt Tyler att bita Caroline: Två ord: Helt sjukt! 
 
6) Dödade (nästan) Tyler: Han gjorde det för att Bonnie skulle hjälpa honom att lösa sina hybrid problem, men att nästan döda Tyler? Inte okej, Klaus. Inte okej. 
 
5) Fick Stefan att bita Elena: Den här är ett exempel från när Klaus gick för långt... och han gjorde det för att han kunde. Efter att han insåg att den saken som var starkare än Stefans suktande efter blod var hans “love for this one girl,” Klaus tvingade (compelled) Stefan att stänga av sina känslor och bita Elena. Någon var inte på humör för en episk kärlekssaga, den dagen.
 
4) Dödade Carol Lockwood: Han är arg på Tyler, så han dränkte hans stackars mamma? Vi vet att du har känslor Klaus — och det är OK att få ut dem! Men du behöver inte bete dig på det här viset (fastän vi älskade det i hemlighet)!
 
3) Dödade hela Katherines familj: Återigen var det någon som gjorde han arg (och tvingade honom till mer år av ensamhet). Men att ta ut det på Katherines ovetande föräldrar? Fyfan.
 
2) Dödade Jenna: Det faktum att Klaus omvandlade Jenna till en vampyr, till den enda anledningen att döda henne i hans uppoffring, får fortfarande vårat blod att koka. Vi kommer aldrig förlåta honom för den, oavsett hur många gånger han målar en snöflinga... 
 
1) Dödade hans egen mamma: Måste vi verkligen förklara den här? 
 
Även fast Klaus har gjort ALLT DET HÄR, så är han min favorit karaktär. Kalla mig galen, men jag älskar Klaus! Serien skulle praktiskt taget inte vara ett skit utan Klaus. Visst han gör väldigt elaka saker, men erkänn att han hettar upp serien med sina onda handlingar och sin sexighet?
 
OBS: Det är INTE vi som har satt ihop den här Topp 10 Listan, men jag (Joanna, och även Emelie) står för översättning och mycket arbete bakom det här inlägget. 
 
 
Källa
 
2013-01-04 | 22:34:21 | Kategori: Videoklipp

Delena♥

2013-01-04 | 20:25:26 | Kategori: Dagens gif

Dagens Gif

 
 
2013-01-04 | 18:43:06 | Kategori: Allmänt

Candice Accola visar sina sångkunskaper

I dessa videoklipp kan du höra Candice sjunga. Hon är så söt!
 
2013-01-04 | 15:04:38 | Kategori: Allmänt

Info!

Som ni kanske har märkt så har vi NY DESIGN! Och förhoppningsvis har ni lagt märke till den lilla texten "Se avsnitten", om inte ska jag visa hur den fungerar i det här inlägget!
Steg 1 (bilden ovanför): Du klickar på texten Se avsnitten!
 Då kommer du automatiskt till vår avsnittsblogg, där du kan kolla på ALLA avsnitt gratis! Annars kan du köpa boxerna HÄR!
 
Sedan kan du antingen söka fram ett avsnitt såhär, annars letar du i Kategorier/Senaste Inläggen/Arkiv.
 
Sådär, nu vet du precis hur du ska/kan göra! Om du vill veta hur man gör på Tv-links klicka HÄR
 
 
 
2013-01-04 | 14:22:00 | Kategori: Allmänt

Hur ska TVD sluta?

 
Så här vill Micheal Trevino och Paul att serien ska sluta -
 
Stefan och Damon ska dö och Elena går tillbaka till sitt normala liv, de livet före Damon & Stefan och hon blir tillsammans med Matt. 
 
Hur vill ni att den ska sluta? 
 
2013-01-04 | 14:12:28 | Kategori: Skådespelarna

Nian - Thailand

 
 
2013-01-04 | 13:59:00 | Kategori: Synopsi

Synopsi 4x11 "Catch me if you can"

Jeremy blir rasande när Klaus försöker kontrollera honom genom att sätta Matts liv i fara. Damon tränar Jeremy och förbereder honom att ta sig an Klaus nya vampyrer, men de upptäcker snart att det är Kol som drivit dom till det. Kol gör klart för dom att han kommer inte att ge sig och detta för att övertyga alla att sluta sitt sökande efter botemedlet.
 
Om du letar efter en ny allians, så kommer Rebekah övertyga Stefan om att dom en gång stod varandra väldigt nära.

När Sheriff Forbes och borgmästare Hopkins ifrågasätter Shanes engagemang i dödsfallen som ägt rum inom rådet, kommer även Bonnie att fråga en del, och Shanes svar tar Bonnie till kanten med hennes krafter. Elena förhandlar med Klaus för att hålla Jeremy säker, men när faran plötsligt dyker från en helt oväntat fiende, kommer Elena  sin egen djärva plan för Jeremy.
 
Källa
2013-01-04 | 11:32:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

Svar: Passen som du behöver för att komma in kan du köpa här. Det finns olika pass som erbjuder olika mycket saker, så därför tänkte jag berätta lite vad som ingår i varje pass. Tyvärr väldigt dyrt!
(Detta är till eventen i Barcelona och Bryssel, EJ SVERIGE!!)
 
 
Pass 1 "Normal Pass"
Reserverad plats i zoon 4
Tillgång till alla paneler, särskilda aktiviteter och butik
Möjlighet att köpa bilder och autografer
Pris: 1284:-
 
Pass 2 "Salvatore Pass"
Reserverad plats i zoon 2
1 Autograf från alla gäster
1 portättbild av en huvudgäst
Tillgång till alla paneler, särskilda aktiviteter och butik
Pris: 2484:-
 
Pass 3 "Exclusive Pass"
Reserverad och numrerad plats i den föredragna zoonen
1 Autograf från alla gäster
1 Gruppbild av alla gäster
1 Porträttbild av en huvudgäst
Tillgång till alla paneler, särskilda aktiviteter och butik (båda dagarna)
Exklusiv gåva
Fri ingång överallt
Pris: 3851:-
 
Pass 4 "+Total Pas+"
Föredragen plats
Tillgång till alla aktiviteter
1 Inviduell bild av varje gäst
1 Gruppbild av alla gäster
1 Autograf från varje gäst
Möta alla gäster
Exklusiv gåva
Pris: 8558:-
 
Det billigaste passat kostar alltså ungefär 1284 svenska kronor, vilker är ganska dyrt.
Med det passet har du inte heller dom bästa tillgångarna och det bör du vara medveten om du planerar att göra en sådan här resa. Drömmen vore ju +Total Pass+, eller vad säger ni?
 
2013-01-04 | 10:42:52 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

2013-01-03 | 23:45:00 | Kategori: Allmänt

Klaroline

 
2013-01-03 | 23:44:00 | Kategori: @twitter

@Twitter

 
Ian & Nina twittrar första dagen på den nya året! 
 
2013-01-03 | 23:35:57 | Kategori: Allmänt

Dagens Gif

 
 
 
 
Älsklings Stefan! ♥
 
2013-01-03 | 23:34:00 | Kategori: Allmänt

Ny design!

Nu har vi en ny design här på bloggen.
Tack Nathalie för den snygga designen! Vi är supernöjda! Vad tycker ni?
2013-01-03 | 19:46:23 | Kategori: Allmänt

Snart fyller bloggen 1 år!

Ja, rubriken talar för sig själv. På måndag har vi haft denna blogg i 1 år.
Detta firar vi med en (lite för tidig) överraskning som troligen kommer upp ikväll eller imorgon.
Vi kan nämligen inte hålla oss tills på måndag ;)
 
 
Så kolla in snart igen så får du en suprise! Ha det bra!
2013-01-03 | 17:03:00 | Kategori: Allmänt

Bloody Night Con Europe

Bloody Night Con Europe är event som kommer äga rum i europa. KLZ Events har bett oss berätta om detta. Eftersom att vi bor i europa är det lätt att ta sig till dessa europeiska länder.
 
Det kommer att hållas två stycken event i Spanien, Barcelona i maj. 4/5 och 5/5, 2013.
Dom som brekäftas närvava, än så länge, är:
Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Candice Accola
 
Det kommer även att hållas två stycken event i Belgien, Bryssel i maj. 11/5 och 12/5, 2013.
Dom som bekräftas närvara, än så länge, är:
Ian Somerhalder, Paul Wesley, Matt Davis, Candice Accola
 
  
 
Som ni kanske vet försöker vi även få dom att komma hit till Sverige och det går sakta men säkert framåt.
Vi har kommit i kontakt med både Bloody Night Con Europe och TV6 och väntar på besked.
Vill du hjälpa oss att få hit dom? Det är enkelt att delta! Läs mer HÄR.
 
2013-01-02 | 22:59:25 | Kategori: Videoklipp

Bloopers från säsong 1

Ni har säkert sett den förut, men det är lika roligt att se den igen!
2013-01-02 | 22:45:02 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

2013-01-02 | 10:45:08 | Kategori: Videoklipp

Ny promo för CW - Winter 2012 Highlights

The Vampire Diaries finns självklart med!
2013-01-01 | 23:04:35 | Kategori: Allmänt

Rösta på oss :)

Vi är nominderade till " bästa bloggen 2012 " på http://halelucy.blogg.se så det skulle uppskattas om ni bara skulle kunna klicka in på denna länk - http://halelucy.blogg.se/2013/january/basta-bloggen-2012.html#comment
och rösta på våran lilla blogg. :) 
 
 
 
2013-01-01 | 22:54:25 | Kategori: Dagens gif

Dagens Gif

2013-01-01 | 18:49:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentarer

 
Svar: Slutdatumet blir den 31 januari. Ni har alltså hela denna månad på er att skicka in.
Ni som inte förstår vad vi pratar om - KLICKA HÄR och hjälp till du också!
 
Svar: Japp det vet vi! Det kör igång Lördag 26 januari, kl.18.00 på TV6.
 
 
 
 
2013-01-01 | 00:00:00 | Kategori: Allmänt

GOTT NYTT ÅR

Bloggen och alla läsare, detta år ska bli året vi ska lyckas få hit Vampire Diaries castet, det är nästan ett nyårslöfte!! 
 
Från oss alla till er alla ett riktigt gott nytt år!