2015-11-17 | 17:57:00 | Kategori: Promos

Promo 7x07 "Mommie Dearest"

2015-11-17 | 17:54:00 | Kategori: Avsnitten

Avsnitt 7x05, avsnitt 7x06

Eftersom vi missade att lägga upp avsnitt 7X05 & 7x06 gör vi det nu istället, ifall det skulle vara så att någon av er missat det. Bättre sent än aldrig...
 
Avsnitt 7x05 "Live Through This"
 Avsnitt 7x06 "Best Served Cold"
2015-11-17 | 17:42:22 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentarer

Förlåt för att vi varit försvunna i ganska många dagars tid nu, men nu är vi "officellt" tillbaka igen. 
Vi har fått några frågor som vi tänkte besvara i detta inlägg,
 
Jag menar säsong 7. Vilket datum. Kanal 6 vet jag. Finns där någon sida man kan kolla säsongerna på? Swefiler funkar inte längre ju. 
 
Svar; Säsong 7 av Vampire Diaires går att kolla på "Dreamfilm", men tyvärr inte med svensktext. Annars får man vänta tills Kanal 6 visar sjunde säsongen på svensk TV. 
 

Hejsan kan ni inte lägga upp avsnitten där man inte måste logga in. De vore jätte snällt. För de andra tre har jag kunnat se. Tack på förhand älskar er blogg

Svar; Vi försöker länka till så många olika sidor som möjligt när vi lägger upp avsnitten, i hopp om att någon av länkarna ska funka för er. Men om du tänkte när vi länkade till Dreamfilm, så visste vi inte att man behövde ha ett inlogg för att se avsnitten där. Men i forsättning länkar vi till avsnitten som vi brukar.

 

Hur får man svensk undertext på den sidan? För mig funkar det inte eller så gör jag fel. Tack i förhand!

Svar; Det går tyvärr inte att kolla på avsnitten på Dreamfilm med svensk undertext. Vi ber om ursäkt att vi sa att man kunde göra det, men vi hade tydligen fel. Så vill man se avsnitten med svensk undertext får man vänta tills Kanal 6 sänder säsong 7. 

 

 

2015-11-02 | 20:01:02 | Kategori: Allmänt

Informationsinlägg

Uppdateringen har varit dålig och avsnitten har kommit upp sent... Men anledningen till det är att vi bott i England nu i en månad. Vi har därför inte haft tillgång till sidor vi har i Sverige och inte heller alltid haft tid att prioritera bloggen. Men eftersom vi flyttar hem nästa vecka så kommer vi att kunna lägga ett större fokus på bloggen och allt kommer bli någorlunda i sin ordning. Så vi vill be om ursäkt för det. 
 
Men det vi ville säga, vi kommer inte kunna lägga upp avsnitten på bloggen denna vecka. Iallafall inte tidigt på morgonen/förmiddagen, då vi kommer hem sent på torsdagen. Ni kan därför hitta både 7x04 av Vampire Diaries och The Originals på dreamfilm eller streama det, här
 
/ Vampire Diaires Blog 
2015-11-02 | 19:40:31 | Kategori: Promos

"Live Through This" 7x05pr