2012-07-31 | 22:37:00 | Kategori: Bilder

Defy Magazine (Behind the Scenes)

2012-07-31 | 21:31:35 | Kategori: Allmänt

Falskt rykte om Tyler & Damon!

Det har spridits ett rykte om att Tyler skulle vara Damons nya suparkompis. Det har vi till och med skrivit om här på bloggen. Men nu har Julie Plec berättat att så är inte fallet. Hon har även avslöjat att det är Meredith som är Damons nya kompis i baren.
 
 
...under tiden kommer Damon behöva en ny vän att dela sin bourbon med vid Mystic Grill - och trots ryktet, är det definitivt inte Tyler.
 
Plec bekräftar att Meredith kommer att ha en betydande roll av den fjärde säsongen. Även om hon inte är ett kärleksintresse, kan Meredith vara en stabiliserande kraft för Damon. "Damon har förlorat en drickarkompis och en vän," säger Plec. "Vi har redan etablerat Meredith som en dag-drickare, så om jag skulle välja någon ur en hatt, som skulle vara Damon nya drickarkompis, skulle det vara Meredith. Frågan är om hon är okej med det. Tycker hon att det är okej att vara hans mänskliga partner? Jag tror inte hon kommer att bli lika lätt att få igång som Alaric var, men det kommer att bli ett kompisband som bildas mellan dem, vilket kommer bli kul."
 
Källa
 
2012-07-31 | 21:07:16 | Kategori: Allmänt

Suprise!!

Zap2It har gett oss en glad nyhet! Säsong 4 kommer att bjuda på 23 avsnitt, tillskillnad mot de tidigare två, som innehöll 22 st. Alltså kommer vi känna vampire-lycka och förväntan en vecka extra!
 
First of all, "Vampire Diaries" fans, allow us to give you some great news: Zap2it has learned that an extra episode has been added to the show's Season 4 order, bringing it to a total of 23 episodes this year, as compared to last year's 22. The first episode will premiere Thursday, Oct. 11 at 8 p.m. EST. (For the record, "Supernatural" also has a 23-episode order; all other returning CW series, aside from "Gossip Girl," are producing 22 episodes.)
 
Källa
2012-07-31 | 20:42:43 | Kategori: Allmänt

Överraskande död i förtsa avsnittet!

Elenas kamp att övergå till vampyr kan vara hennes minsta bekymmer när The Vampire Diaries börjar sin fjärde säsong den 11 oktober. Enligt exc.producenten Julie Plec kommer det att finnas ett mycket större problem. "När Alaric Saltzman berättade för rådet att staden var fylld med vampyrer, berättade han en hel del detaljer om en massa människor som vi i första avsnittet får se har skapat lite av en dominoeffekt", säger Plec, som retade med en "kraftfull, överraskande död" under premiären. 
 
Som jag, och andra källor tolkar detta, verkar det som att någon kommer att dö under första avsnittet.
Eftersom att Julie först tar upp det här med att Alaric avslöjat detaljer om vampyrer i staden, så har personen som dör förmodligen något att göra med rådet. Men är det en vampyr, eller någon i rådet?
 
För fler liknande spoiler, klicka här.
 
Källa
2012-07-31 | 20:02:47 | Kategori: Spoilers

Elenas Vampyrsex? mm.

Nu när The Vampire Diaries' Elena Gilbert förvandlas till en vampyr, finns det en fråga i allas tankar: Hur länge kommer det ta innan hon har hett, vampyr sex? Ett kort svar: Ni får nog lov att vänta ett tag. "Jag säger inte att hon inte har en hel del hett vampyr sex utanför kameran, som vi inte visar, min vi ahr inte ännu planerat en komplett sexscen den här säsongen med Elena och någon," berättar Julie Plec för TVGuide.com.

Sanningen är att, sex är det sista Elena kommer tänka på när serien återkommer i Oktober. Som Elena berättade för Stefan i Säsong 2 avsnitt "The Last Day," Elena ville aldrig ha ett vampyrliv och två säsonger senare, hennes känslor har inte ändrats. "Hon är en tjej, som verkligen uppskattade hennes mänsklighet... alltid har hon velat bestämma valen för hennes egna liv," Plec säger. Och medan Elena övervägaer att inte avsluta övergången, "det bestlutet ändras hela tiden[eftersom] hon har ett ansvar att stanna kvar ," Plec berättar

Medan Elena går igenom hennes övergång,de olika åsikter hur man bör äta och leva kommer skapa konflikter mellan hennes största partners — Damon och Stefan.

"Damons synvinkel i allt detta är att [Stefan] att förtränga att Elena att vara en riktig vampyr, är bara en vansinnig fördröjning av de oundvikliga," Plec berättar. "Medan han kan förstå och uppskatta att Stefan vill skydda henne, [han känner att han] gör ett stort misstag när allt är sagt och gjort, [Damon tänker såhär] 'Nämn en vampyr som gick igenom nybörjarfasen som inte tog någons liv. Nämn mig en vampyr som inte har gått förlångt,nämn en vampyr som inte slog av sin mänsklighet för ett tag.' Så där är det som konflikten ligger emellan Stefan och Damon. Stefan vill skydda henne till varje pris, och Damon säger att, "Det kommer att hända" du kan lika gärna riva bort förbandet och låta det blöda."

Oavsett vilken livstil Elena väljer, det kommer inte vara lätt på vägen. "Det skulle inte kännas rätt om det var lätt," Plec säger. "Elena har en hel del saker som jobbar emot henne. Det är ett faktum att hennes kännetecken som mäniska är hennes medkänsla för andra, som vampyr förstoras det, och gör det mycket svårt för henne att livnära sig på en människa eller ett djur. Allt är förstorat, så det är en helt ny Elena, med känslorna förstorade i katastrofala sätt."

 

2012-07-31 | 12:45:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

2012-07-31 | 11:41:00 | Kategori: Intervjuer

Intervju med Candice!

2012-07-31 | 07:33:00 | Kategori: Skådespelarna

Paul får till det! Haha

Ett fan frågade: "Vad har du och din karaktär lika?"
Paul Wesley:  "Vi båda har fantastiskt hår!"
2012-07-31 | 04:18:00 | Kategori: Bilder

Bilder med fans!

2012-07-30 | 22:21:13 | Kategori: Bilder

Bilder från Säsong 4 (!!!)

2012-07-30 | 22:14:46 | Kategori: Bilder

Ian i San Francisco

2012-07-30 | 22:13:25 | Kategori: Bilder

Ny bild!

2012-07-30 | 22:03:28 | Kategori: Spoilers

Julie Plec AVSLÖJAR! [spännande]

Julie Plec delade med sig för The Hollywood Reported några avslöjanden på CBS/Showtime/CW summer press tour party at the Beverly Hilton på Söndagen.
I en av det första avsnittena av Säsong 4, det sägs att det ska bli en "överraskning". Vad kan du säga om det?
Jag kan säga att det Bonnie gjorde, tvalet hon gjorde i den senaste avsnittet – sätta ihop Tyler (Michael Trevino) och Klaus’ (Joseph Morgan) kroppar – kommer bita henne i baken lite. Inte från hennes vänner, som vill förstå varför hon gjorde som hon gjorde; hon gjorde det för att rädda deras liv. Men häxorna är inte nödvändigtvis alltför nöjda med att Bonnie (Kat Graham) har sysslat på den mörka sidan, så hon går igenom en ganska tuff tid i de första avsnittena, när hon försöker göra vad hon göra bäst, rädda sina vänner och finna häxorna som pushar lite för hårt.
Bonnie och Elena verkar ha att göra med sina egna problem för tillfället. Hur nära inpå vill vi se de tillsammans?
Bonnie kommer att gå igenom hennes egna känsliga kriser i början av säsongen. Elena går igenom hennes. Det kommer ta några avsnitt för tjejerna innan de inser att de kan gå igenom det tillsammans. Jag tror att de goda nyheterna är att Elenas vänner vill stå fast vid hennes samtidigt som hon faller sönder lite.
Säsong 3 finalen cliffhanger hade en enorm Twitteratomsfär . Hur har reaktionen varit?
Reaktionen har varit, ärligt talat, varit extraordinärt. Om människor hatar det, ingen har sagt det till mig och prisa gud, för jag vill inte veta av det. Vi lekte med det för en lång tid och vi startade Säsong 3 med vetskapen hur den skulle sluta, så vi kunde göra all grund, väldigt lugnt och diskret, så att meningen är att den här tjejen sörjer vem hon brukade vara och undra om hennes föräldrar fortfarande skulle vara stolta över henne och sakna hennes mänskliga liv, före vampyrer fanns i det och göra det här valet mellan dessa två bröder och vad det betyder för henne, ta henne till den punkten och ta bort golvet under henne och ha allting förändrat är nästan som att börja om. Vi berättar samma serie igen, men med en annan synvinkel och ett annat sammanhang.
Hur påverkar Elenas besparing på Matt’s (Zach Roerig) liv i den senaste avsnittet, han ställning och framtidsplaner?
Som Damon säger tidigt till honom, “Varför får du leva?” Vad i helvete var så speciellt med dig, attdu fortfarande andas luft på denna jord och Matt tar det till hjärtat litegrann. Han känner skuld, en överleveras skuld, han undrar varför mig och inte hon? Han känner att han behöver tillgodogöra henne för det. Vi kommer att se Matt kämpa för Elena. Det kommer bli en fin vänskap. Matt kommer att vara stark och han kommer att försöka att vara stark. Det kommer inte vara lätt för honom. Han vet att han kommer behöva leva väl för att förtjäna faktan att han fortfarande lever och bete sig som en man om det.
Allt jag kan säga är, som människa han är definitivt en blodkälla, så vi får se hur det går.
Finns det hopp för Matt och Rebekah?
Rebekah, stackarn, hyser forfarande hennes hemliga flört med Matt – och det är inte så hemligt längre. Det första hon försöker att göra är att be om förlåtelse för att han körde av bron, men han säger mycket säkert att hon ska dra åt helvete. Kommer hon någonsin att få uppmärksamhet från Matt, hon är tvungen att ändra på sitt beteende och hitta en annan lösning.
Hur påverkar Damon och Stefans reaktioner på Elenas nya hon och deras relationer?
De definitivt hanterar Elenas förvandling, eftersom de båda är traumatiserad av det men de har olika synpunkter på hur hon ska leva sitt liv som vampyr, vilken typ av vampyr hon ska vara eller borde vara eller den de vill att hon ska bli. Det kommer att sätta de på odds vilket är skamligt eftersom de har aldrig varit starkare än på slutet av förra säsongen och jag hoppas att de kan överleva detta nya problem i deras förhållande.
Betyder det att triangeldramat, i mening, sättas på sparlåga?
Kärlekstriangeln är alltid där, där under. Den driver inte showen. Elena ändras som en karatkär och Stefan kommer förändras av vad hon går igenom, och Damon förändras också av vad hon går igenom, så det kommer alltid finnas skift och svängar och utvecklingen av deras realtioner, som alltid kommer finnas där.
För några månader sedan, nämde du till oss att du lekte med en ny skurk för Säsong 4. Har den karaktärer skapats?
Japp och jag säger inte. Det är kul, Jag insåg när vi kollade tillbaka på de första 3 säsongerna, vi har alltid vetat vem våran skurk var – åtminstone trodde vi att vi visste– från allra första början. Detta år, vi prövar något lite annorlunda, när vi inte är så säkra på vem som gör vad och varför. Mysteriumet av det, kommer att bli något nytt och annorlunda för oss.
Några nya karaktärer kommer till Mystic Falls, en vampyrjägare (Todd Williams) och en 16år gammal med förflutet  till Gilberts (Grace Phipps). Vem mer kan vi förvänta oss?
Vi har fått en ny karaktär vid namn Hailey som kommer ploppa upp under de tredje avsnittet, som Tyler kommer att känna ifrån hans egna förflutna. Bonnie kommer att skaffa sig en ny mentor, en professor på det lokala  universitetet, där henne mormor brukade lära ut. För Bonnie, som aldrig haft en bra mentor, kommer hon klcika med den här killen. Han kommer att vara väldigt, väldigt, väldigt, väldigt briljant och väl insatt i det övernatuliga. Vi har inte haft provspelning för Hailey eller professorn ännu.
Hur tidigt i säongen kommer vi att se Joseph Morgan (aka Klaus) igen?
Ni kommer att se Joseph Morgan tidigare än vad ni tror. Han kommer inte vara borta länge. I dagens, som Klaus, rakt framför dig.
2012-07-30 | 21:35:40 | Kategori: Videoklipp

Nina Dobrev - PhotoShoot/ Fashion Magazine

 
2012-07-30 | 21:29:56 | Kategori: Videoklipp

Dating Rules Trailer

 
 
Candice är med i en film som kommer släppas inom en snar framtid. Filmen heter "Dating Rules" och enligt oss verkar den bra, helt okej. Här har ni trailern!
2012-07-30 | 20:27:30 | Kategori: Videoklipp

One Thing - Elena Gilbert

 En bra video, den känns verkligen sann eftersom alla nästan vill ha Elena förutom Tyler. Ett extra plus att det är en One Direction låt ;). / Anna
2012-07-30 | 14:54:21 | Kategori: Allmänt

Dagens bild

2012-07-30 | 13:08:48 | Kategori: Spoilers

Spoilers Säsong 4!

The Vampire Diaries' fjärde säsongspremiär är på CW den 11 Oktober, och det redan varit spoilers om vad vi har att vänta oss när det gäller Elenas förvandling till en vampyr och karaktärernas examen i sista året. Vad är det senaste?

Vampire Diaries Säsong 4 Spoilers

Kat Graham avslöjade för The Hollywood Reporter, "Du kommer att få se någon ifrån Bonnie's -- och från alla andras förflutna --  göra ett överraskande framträdande i ett av de första avsnitten." Det är en riktig ledtråd, och det vill självklart få fans att gissa. Allt skulle kunna hända på denna serie, särskilt eftersom de hanterar det övernaturliga, det här kommer vara något roligt att se framåt. Också något som kommer komma upp är "någon som kommer påverka [Bonnie] mycket," och tidigare spoilers har avslöjat att det kommer bli ett professor återkommande, och denna professor vet om det övernaturliga och Bonnie kommer arbeta med honom nära." Det verkar troligt att det är han, professorn, som kommer påverka Bonnie mycket.
Graham avslöjade också att  "Elena är redan i övergången till en vampyr, men ni kommer att få se något som är ännu värre som kommer hända i början" av The Vampire Diaries Ssäsong 4. Uh-oh, det låter inte bra, men vad skulle vi annars tro? Det är inte så att de kan göra det enkelt för Elena att förvandlas till vampyr, och denna förändring ger dem en möjlighet att utforska en helt ny sida inte bara av en karaktär, men kärlekstriangeln med Salvatore bröderna och hennes realtion med hennes vänner också. Vad kommer hända med Elena utöver hennes förvandling? Hur kommer alla runtom hantera det?
2012-07-30 | 12:48:40 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

2012-07-30 | 02:26:46 | Kategori: @twitter

Julie tweetar!

Se videon HÄR!
 
 
2012-07-30 | 02:20:54 | Kategori: Intervjuer

Intervju med Ian

 
2012-07-30 | 02:18:39 | Kategori: Intervjuer

Intervju med Paul

 
2012-07-29 | 23:15:53 | Kategori: Allmänt

Vilken outfit är din favorit?

Vilken av Ninas outfits ovanför är din favorit?
2012-07-29 | 21:58:18 | Kategori: Nyheter

Justin i TVD?

Det har gått ett rykte om att Justin Bieber ska gästspela i The Vampire Diaries. Såhär säger Kevin Williamson om saken:"not something that we excel at,” he said. “Casting a star doesn’t really interest me. I want the right actor in the right role.”


 
2012-07-29 | 20:49:30 | Kategori: Allmänt

Julie Plec kommenterar kommande säsong

Elenas resa genom säsong 4 | "Hur klarar man av gymnasiet som en nybliven vampyr? Hur blir man kär eller okär? Hur förändrar det vem du är och vad du känner? ... Vi blir verkligen upprymda av att tala om det här, eftersom det känns som en härlig repris på säsong 1." säger Plec entusiastiskt. "Det tar oss ända tillbaks till när Stefan anländer till Mystic Falls, och örsökte hålla sig samman och inte låta någon få reda på vad han var. Nu får vi beskåda vår hjältinna gå igenom allt detta."
 
Varför stora, stygga Klaus fortfarande är kvar | "Jag kan berätta detta - och jag har inte sagt det förut: Vår avsikt var att döda Klaus i slutet av säsong 3," berättar Plec. "Vi skapade karaktären förra året ... och vår avsikt var att efter ett långt, mödosamt år äntligen besegra skurken som de länge försökt göra, och våra hjältar skulle få segra och han skulle vara borta för gott. Men när du har en skådespelare [som Joseph Morgan] som är så bra, att göra en sådan tydlig stämpel i de roller som de spelar,så måste du bara låta ditt berättande utvecklas och linda runt det lite till. Vi bestämde tillsammans i mitten av säsong 3 att vi inte var klara med Klaus - eller Joseph. Vi var heller inte klara med The Original Family, för med tillägg av Rebecka och Kol, finns det fortfarande en hel del historia att berätta. Ibland [som författare] dödar du en karaktär eftersom du inte vet vad mer du kan göra med den, och ibland dödar du dem eftersom deras död kommer att påverka dina andra karaktärer så kraftfullt. Men om du dödar en karaktär som gör ett bra jobb med massa, massa berättelser kvar i honom, gör du ett misstag. Vi var tvungna att göra lite av en helomvändning i vårt berättande, det var så vi kom på Klaus/Tyer kropps-bytet [i finalen]. Så vi fick för oss att döda Klaus, fast ändå inte! "
 
Rebekahs roll som "Mean Girl" Queen Bee | "Det som gör mig så upprymd när det gäller Rebecka [i säsong 4], är specifikt att vi aldrig haft en riktig fiende på en människlig/tonårs-nivån", säger Plec. "Vi har aldrig haft vår Valerie [från Beverly Hills, 90210] eller vår Amanda Woodward [från Melrose Place]. Och med Rebekah, som är så sårbar och skadad med ett tufft yttre, får vi nu se som en bidrottning i handling, vi får se en Mean Girl. När vi kommer in i sista halvan av senior year, kommer Rebekah  fortfarande vara kvar i Mystic Falls, på väg tillbaka till skolan, helt utfryst från gemenskapen av personer som hon känner på grund av vad hon gjorde mot att Elena och Matt [i finalen]. Hon är helt avskydd av en kille [Matt] som hon hade en crush på, och även av hennes tidigare kärlek [Stefan]. Vad ska hon göra åt det? Hur ska en vampyr, som kan göra alla typer av mind kontroll och sass, hennes väg in i gymnasievärlden där de människor som vi älskar hatar henne? När hon kommer över hindret att vara "världens mest hatade" i årsboken, hur ska hon då kunna leva? Och hur kommer hennes liv att se ut? "
 
Vem som är i centrum nästa säsong | "Självklart kommer Elena och hennes resa att vara i centrum, men en sak vi äntligen har kunnat göra under det gångna året är att gräva mycket djupare i de andra karaktärerna - deras liv, deras önskningar, deras kärlek. Vi har gett Matt Donovan hans grund, och Bonnie har haft sin tid i solen, och Caroline har utvecklats till en ledande kvinna i sin egen rätt. Så, detta kommer att bli året då "Donna Martin" tar examen," meddelade Plec med ett skratt. "Det är nu våra vänner avslutar sina liv i high school och sina liv i Mystic Falls, och varenda en av dem kommer att ha en utveklande resa om vart de är påväg och vart de är tänkt att dem ska vara. Det kommer att bli ett riktigt spännande år eftersom att det gamla får ett slut och nåt nytt börjar.
 
Källa
 
2012-07-28 | 20:06:20 | Kategori: Allmänt

CW grattar TVD!

CW har släppt en video där dom grattar Vampire Diaries för de 6 hemkammade priserna i TCA!
Ja, det är verkligen jätteroligt! Grattis igen!
2012-07-28 | 20:00:23 | Kategori: Allmänt

Titeln för avsnitt 4x02 släppt!

Julie Plec har twittrat en bild på manuset till avsnitt 2!
Där avsöljas titeln för avsnittet - "Memorial"
 
Källa
 
Man vill bara öppna och läsa!!
2012-07-28 | 19:53:23 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif

2012-07-28 | 13:13:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild

2012-07-28 | 12:55:00 | Kategori: Videoklipp

Uppträdande - Kat

 
En video från när kat uppträder med "Put Graffiti On me". 15/7-12
2012-07-27 | 15:48:00 | Kategori: Bilder

Kat Graham- Photoshoot   
2012-07-27 | 13:24:43 | Kategori: Allmänt

Se Hit!

Hej på er, nu under helgen blir det sämre uppdatering än vanligt. Eftersom vi alla tre är bortresta. Men vi har några tidsinställda inlägg. Ha det så bra och vi hörs på Söndag/Måndag. Kram! :)
 
 
 
2012-07-27 | 10:47:23 | Kategori: Allmänt

BLOGG.SE KRÄNGLAR!

Hej alla läsare!
Vill bara meddela att Blogg.se krånglar och därav blir det färre inlägg än beräknat eftersom "Kon har tagit sig in i serverrummer" lyser upp på skärmen hela tiden. Sedan blir det också dubbletter (t.om femtal) av inlägg, så ni ska vara medvetna om att vi vet om det och att det kommer lösas inom kort!
Mvh Joanna - Vampirediariesblog
2012-07-26 | 23:42:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

Tumblr_m6ypp6auhd1qcqnv8o1_500_large
2012-07-26 | 19:24:55 | Kategori: Allmänt

Titel för avsnitt 4x01

Nu har CW avslöjat titeln på första avsnittet: "Growing Pains"
 
Så här beskrivs valet av titel: 
"Elena Gilbert is about to go through some major changes, so it only makes sense
that Season 4 premiere will be titled" 
 
Källa
2012-07-26 | 15:24:38 | Kategori: Videoklipp

Teen Choice Awards- Hela programmet

Förut fick vi en kommentar om Teen Choice Awards skulle gå i repris, hela programmet har nu släppts på youtube. Så luta dig tillbaka och njut. 
2012-07-26 | 15:15:37 | Kategori: Intervjuer

Exklusiv intervju - Candice Accola

 
2012-07-26 | 02:43:25 | Kategori: Allmänt

Kat bär 3 outfits på en kväll

 
Outfit nr 1 - Teen Choice Award↑
 
Outfit nr 2 - Teen Choice Award↑
 
Outfit nr 3 - Bella Thorne Party↑
 
Kat Graham kom till TCA somrig och vacker iklädd en färggrann klänning och ett par blåa Gio Diev pumps.
Redan samma kväll, fortfarande på samma gala gjorde hon ett klädbyte.
Senare lämnade hon eventet för att möta en ny röd matta, även denna gång, med en ny, snygg outfit.
2012-07-26 | 00:59:31 | Kategori: @twitter

Haha Ian!

2012-07-26 | 00:49:20 | Kategori: Allmänt

Kul video.

 
En video från tidigare i år, men tyckte den var rolig så här har ni den!
2012-07-25 | 22:53:06 | Kategori: Allmänt

TTWW

2012-07-25 | 22:27:03 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar!

 
Svar: Killen som står med Nina heter Kevin Hart och han är skådespelare/stand-up komiker!
2012-07-25 | 10:50:00 | Kategori: Videoklipp

Fina Videos.

Man kan säga att jag 'Anna' älskar och leta på sådan här videos. Så här har ni några! :)
 
( Den här videon har alltid varit än av mina bästa! ↑)
 
2012-07-25 | 09:12:39 | Kategori: Intervjuer

Zap2it intervjuer.

Zap2it intervjuade Candice och Michael på TCA, tyvärr så kunde jag inte bädda in videorna så ni får helt enkelt trycka på länkarna!
 
2012-07-25 | 09:05:09 | Kategori: Allmänt

Bing 'Summer of doing'

                 
 
 
 
kat deltog i 'Summer Of Doing' med bing 10/7. 
2012-07-24 | 22:01:43 | Kategori: Videoklipp

Jätte fin video.

 En jätte fint video faktiskt, se värd!
2012-07-24 | 20:35:13 | Kategori: Allmänt

Privata bilder

2012-07-24 | 20:13:12 | Kategori: @twitter

TTWW

2012-07-24 | 11:34:42 | Kategori: Allmänt

@CandiceAccola

2012-07-24 | 05:12:00 | Kategori: Red carpet

Nian - Red (Pink) Carpet

2012-07-23 | 23:48:41 | Kategori: Allmänt

Bilder från TCA

 
Källa
2012-07-23 | 23:17:05 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

image
2012-07-23 | 23:08:27 | Kategori: Intervjuer

Kat Intervju #TCA

2012-07-23 | 23:06:52 | Kategori: Skådespelarna

Ian - Penshoppe (Ny Bild)

2012-07-23 | 23:05:54 | Kategori: Bilder

TCA Porträttfoton

 
2012-07-23 | 23:03:11 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

2012-07-23 | 23:00:00 | Kategori: @twitter

Joseph - Twitter

Joseph tackade fansen för allt stöd efter att ha förlorat på TCA igår!
2012-07-23 | 22:55:30 | Kategori: Spoilers

En ny tjej till stan?

The Vampire Diaries ryktena är sanna! En stark, flirtig 19 årig tjej Hayley kommer in i avsnitt 3, och hon kan ha någon historia med Tyler. Precis som alla andra kvinnor som kommer till Mystic Falls, hon är “Vilt sexig” — men hon har definitvt en tuff, skrämmande sida. Men tro inte på alla rykten, dock. Det har redan kommit ut falsk info om, Hayley. Hon har iaf några överraskningar med sig.
källa
2012-07-23 | 22:46:59 | Kategori: Allmänt

80 dagar kvar!

Kan knappt bärga mig! 80 dagar kvar verkar som en evighet, men när man minst anar det har The Vampire Diaries Säsong 4 premiär!
 
Vad ser ni mest fram emot till Säsong 4?
 
Embedded image permalink
Joanna
 
 
 
2012-07-23 | 22:40:07 | Kategori: @twitter

Gratulerar Wesley!

Paul har fått gratulationer från hans kollegor på twitter! Den roligaste (och sötaste) var ju självklart från frun Torrey!
 
 
2012-07-23 | 22:33:16 | Kategori: @twitter

Paul tackar på Twitter

2012-07-23 | 20:25:16 | Kategori: Allmänt

Spoilers - säsong 4 - TV Guide

Tidigt på säsongen, kommer den nyblivna vampyren Elena att ha det som Julie Plec kallar för hennes "första, heta vampyrsex" med antingen Damon, Stefan, Klaus, Matt eller Elijah. Någon ledtråd om vem den lyckliga killen är? "Elena räddade Matts liv, så han kommer att betala tillbaka det på ett mycket egendomligt sätt." Dobrevs reaktion: "Det är som att hon går igenom puberteten igen och vampyrsexet kommer att kännas som hennes första gång."
 
 
Stefan kommer att köra en ny motorcykel för att visa upp sin "bad" sida. "Jag åker motorcykel i mitt riktiga liv, så jag är glad över att få bränna lite gummi.", säger Wesley, som har kämpat för detta. "Jag åker en Triumph men jag hoppas att Stefan får något mer vintageaktigt."
 
 
 
Damon kommer att hitta en ny suparkompis, nämliga Tyler. "Jag tror att Tyler vill ta efter i baren där Alarik slutade", säger Trevino. Somerhalder tillägger: "Fiender blir allierade."
 
 
Det fjärde avsnittet blickar tillbaka 900 år för att sprida ytterligare ljus över Rebekah, som letar efter ett nytt ställe att bo på. "Salvatorehuset är enormt.", föreslår Somerhalder. "Damons säng också!"
 
 
Räkna med en stor och spontan explosion av glädje och massa kyssar första gången Caroline får se Tyler, som hon trodde dog. "Tröjor flyger av i första avsnittet." retar Trevino.
 
 
 
Jeremy kommer eventuellt att hitta kärleken med den nya karaktären April, dotter till en pastor, som återvänder från internatskolan av tragiska omständigheter och återfår kontakten med sin barndomsvän. "Det ska bli intressant att se vart de leder." säger McQueen. "Men han och Bonnie har fortfarande lite ouppklarade affärer."
 
 
Källa
2012-07-23 | 18:32:14 | Kategori: Intervjuer

Candice Accola intervju - TCA

 
2012-07-23 | 18:28:43 | Kategori: @twitter

Proud Of Paul Wesley - @twitter

 
2012-07-23 | 14:19:26 | Kategori: Allmänt

Twitter- TCA

Kat Graham
 
Nina Dobrev
 
 
Ian Somerhalder
 
 
Michael Trevino 
 
 
Candice Accola
 
* Candice hade med sig sin bror på TCA* 
 
 
2012-07-23 | 13:54:31 | Kategori: Videoklipp

Blandat- TCA

Eftersom jag (Anna) och Joanna är ett väldigt stort fan av Justin Bieber också, tyckte vi denna video var väldigt rolig! 
 
 
2012-07-23 | 10:48:34 | Kategori: Allmänt

Ian vinner klockrent pris!

Ian var, som ni vet, nominerad till kategorin "Male Hottie". Och SJÄLVKLART så vann han!
Det är lätt att förstå varför! Grattis! :)
2012-07-23 | 10:42:33 | Kategori: Allmänt

Här vinner dom sitt välförtjänta pris på TCA!

Innan är det ganska mycket prat, så om du inte vill se det spola till ca 1:35. Då tar gänget plats på scenen!
 
Igår kväll ägde Teen Choice Awards rum, där The Vampire Diaries var nominerad till:
Choice TV Show — Sci-Fi/Fantasy
Dom vann, vilket är superkul! GRATTIS! -till den bästa tv-serien i världen och TCA-priset!
 
2012-07-23 | 03:38:14 | Kategori: Allmänt

Teen Choice Awards 2012

 
  
 
  
 
  
 
  
 
 
    
 
2012-07-23 | 03:27:47 | Kategori: Nyheter

Tyvärr!

Joseph vann inte som "bästa skurken" på TCA. Men han verkade inte så värst bitter för det, han tar det på ett roligt sätt och tweetar om det!
2012-07-23 | 03:23:02 | Kategori: @twitter

Justin and Michael #TCA

Michael Trevino dansade loss och sjöng till hit-låten Call Me Maybe tillsammans med flickidolen Justin Bieber.
2012-07-23 | 03:18:22 | Kategori: Allmänt

Grattis Paul!

Idag fyller våran snygging Paul Wesley 30 år!
 
 
2012-07-23 | 02:43:22 | Kategori: Nyheter

Vinnarlistan just nu!

Choice TV Show — Sci-Fi/Fantasy: The Vampire Diaries

Choice TV Actor — Sci-Fi/Fantasy: Ian Somerhalder

Choice TV Actress — Sci-Fi/Fantasy: Nina Dobrev

Choice TV Male Scene Stealer: Michael Trevino

Choice TV Female Scene Stealer: Candice Accola
 
 
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
2012-07-23 | 02:39:45 | Kategori: Nyheter

TCA - Gänget med sin TCA-brädor

2012-07-23 | 02:36:23 | Kategori: @twitter

TCA - trender!

 
 
Som ni ser har "Omg Ian, Michael Trevino, The Vampire Diaries och Congrats TVD trendat nyligen under TCA!
Vi på bloggen är SJUKT GLADA över att TVD vann bästa Sc-Fi/Fantasy Serie! Stort grattis till TVD-Crewet!
2012-07-23 | 01:04:31 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

Dagens bild är på en "ung" Ian
2012-07-22 | 23:02:03 | Kategori: Red carpet

TCA 2012

Glöm inte bort Teen Choice Award! Det är flera kategorier som The Vampire Diaries är nominerad i. Så vi hoppas starkt på de!
Röda mattan kan ni se 01.00 här och här.
Galan kan ni se 02.00 härhärhärhärhär.
 
2012-07-22 | 22:20:10 | Kategori: @twitter

Trender!

Den övre trenden, trendade för ca 3 dagar sen.
Den nedanför trendade idag pga Teen Choice Awards!
2012-07-22 | 21:03:14 | Kategori: Allmänt

SPOILERS - Vem är Connor efter?

Inte nog med att Elena vaknar upp som vampyr, till en helt ny värld, nu har hon även ett hot riktat mot sig. Det verkar som att den nya vampyrjägaren Connor är ute efter henne. Varför just Elena? Detta är vad Spoiler Guide har skrivit:
 
När The Vampire Diaries börjar igen den 11 oktober på CW, kommer Elena ha mer att kämpa med än bara hennes övergång till vampyr, som om inte det vore mycket nog för vår hjältinna! Ett nytt hot kommer att vara ute efter Elena på ett betydande vis.
Vi har fått veta att Connor, den nya vampyrjägaren (spelad av Todd Williams) som kommer till Mystic Falls, kommer att sätta siktet på Elena.
 
2012-07-22 | 17:06:51 | Kategori: Spoilers

Bonnie & Klaus - SPOILER

 

Säsongsfinalen av The Vampire Diaries hade Bonnie i smyg maskopi med Klaus. Dessa två vill fortsätta arbeta tillsammans när Säsong 4 startar, eftersom "the Original Vampire"  fortfarande kommer befinna sig i Tylers kropp för ett tag och Bonnie är den enda som vet sanningen. Starry Constellation magazine pratade med Julie Plec om vad karaktärerna kommer ge in sig på i Oktober, och om Klaus kommer komma tillbaks i sin egen kropp igen. Enligt Julie, kommer Jospeh förkroppsliga Klaus ganska snart. “Han kommer förmodlingen behöva några shots med blod, för att läka sig själv. Det är en linje, ‘Öde och syre ingrep och här är jag,’” säger hon. I alla fall Caroline vill bli lättad när han inte kan sno kyssar sen längre, eller?

 

Men hybriden har större problem än ouppnåeliga blondiner. Julie förklarar, “Han är en kille vars hela agenda föddes ur att föda upp hybrider och egentligen var det bara en "mask" för att han behövde en familj. Hans mamma kastade typ ner handsken sent i säsongen med att säga, ‘Jag kommer inte kunna vila förens jag kan skydda mig från sådana som dig.’ Han är tillbaka på hybridleden och hans enda energikälla har lagt av.” Den energikällan är Elena,självklart. Nu när hon är en vampyr, hennes dubbelgångareblod är meningslöst för Klaus. Det verkar troligt att Klaus kommer jaga efter en lösning, och om det finns problem, jo, Bonnie har handboken för svart magi. Och Bonnie är inte klar med svartmagi. “Bonnie kanckade in något riktigt mörkt i slutet av senaste säsongen och i början av den här säsongen kommer hon vara tvungen att gå tillbaka och knacka till det igen,” säger Julie. “Hennes resa denna säsong kommer att bygga på resultatet av detta försök, vad som händer och vad det gör med henne.” Förmodlingen har inte Bonnie lust att samarbeta med Klaus igen, men hon kommer vilja skydda honom, eftersom han är högst på en väldigt viktig blodslinje. Men kanske letar hon efter ett botemedel mot vampirism, istället...

 

2012-07-22 | 16:51:48 | Kategori: Veckans video

Veckans Video

Jag saknar verkligen Jenna, och episoden när hon dog och begravningen. Var en av dom värsta och sorgligaste som jag har sätt. We miss you Jenna..♥
 
 
Anna
2012-07-22 | 12:25:59 | Kategori: Allmänt

Quote of the day - Nina Dobrev

 
2012-07-21 | 18:35:57 | Kategori: Veckans fråga

Så har ni svarat!


Som vi (och ni) ser så skulle majoriteten helst vilja vara Elena och Stefan, men Damon ligger tätt intill.
Får se hur ni svarar på nästa fråga. Vill bara säga att vi tycker det är jättekul att ni svarar på frågorna, så vi får se resultat. Tack!
 
2012-07-21 | 18:28:54 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

2012-07-21 | 18:23:53 | Kategori: Spoilers

Elena - minnen - Damon. SPOILER!

Några nya "Vampire Diaries" säsong 4 spoilersbitar har dykt upp i Tisdags, och avslöjar Elenas minnen och Damons beskyllningar .
 
Helt nya spoilers börjar göra rundor om vad som kommer på Säsong 4. Nya rapporter avslöjar mer om Elenas  minnen och vem Damon skyller på för hennes tidiga död och vampyrförvandling.

E! Online rapporterar att när Elena har gjort klart förvandlingen till vampyr, kommer hon få alla minnen tillbaka, även de som hon glömt med hjälp av tvång (compulsion). Så det betyder att hon kommer komma ihåg mötet med Damon före hon faktiskt mötte Stefan.

Plus, hon kommer tydligt minnas´när Damon berättar för henne ,under tvång, att han älskar henne, men, att han inte förtjänade henne lika mycket som Stefan.

"Allt jag vet är att [dessa minnen] kommer att vara i synnerhet de mest olyckliga förhållandet till serien," E!'s Kristin Dos Santos sa detta om Elenas förvandling, men hänvisning till Elenas/Stefans relation.

Under tiden, enligt TVLine's Michael Ausiello, Damon kommrt vara ganska rasande på Matt och kommer skylla på honom för det som hände med Elena. Tydligen, kan han ännu ha "hämnd på hjärnan," för intet ont anande människa.

För att inte nämna att Elena dog för att hon sa åt Stefan att rädda Matt först, från den sjunkande bilen, vilket, naturligtvis, fick henne att dö i brist på luft.

2012-07-21 | 13:21:39 | Kategori: Videoklipp

Comic- Con 2012 vid

 
 
2012-07-20 | 20:16:35 | Kategori: Allmänt

Tufft år för Damon & Matt

Ian Somerhalder och Julie Plec har avslöjat för oss att Matt och Damon kommer att få ett tufft år som kommer att speglas i säsong 4. Vi får än en gång bekräftat att Elena inte kommer ändra sitt beslut vad det gäller Salvatore-bröderna. Läs mer nedanför:
 
 
"Matt står inför ett tufft år. Jag menar det verkligen, han kommer att ha ett riktigt tufft år. Jag mår dåligt för Matts skull." säger Ian Somerhalder och varnar för Damons känslor gentemot Mystic Falls egna quarterback/diskplockare efter att han får veta att Stefan valde att rädda honom före Elena.
 
 
Damon betvingade Elena att glömma viktiga händelser, bland annat det faktum att han var den första Salvatore-brodern hon träffade. Tyvärr kommer denna uppenbarelse inte få henne att ändra sitt beslut, säger Julie Plec, notera att Damon inte kommer att vara på sin bästa sida när det gäller Elena och Stefan i säsongspremiären. "Han känner sig egentligen ensam, och hur han kommer fylla detta tomrum kommer att bli en del av hans resa som vi får följa den här säsongen." säger Plec. "Han behöver en ny suparkompis."
 
Jag blir lite nervös att vi ska få se den gammla, känslokalla Damon igen. Som dödar och dricker för att bleka sin sorg. Blir även orolig att han kommer ta ut sin aggression över stackars Matt. Det är så synd om Damon just nu!
 
Källa
 
 
 
2012-07-20 | 16:47:58 | Kategori: Spoilers

Julie om Esther

Julie om vem Esther lärde ifrån:
"Det är en stor fråga som vi kommer fråga oss under detta år"
2012-07-20 | 16:23:00 | Kategori: Spoilers

Ian om Delena/Stelena

Förlåt, Delena fans, men förvänta er inte att Damon ska hänga efter Elena.
Kan vi skylla på honom? Hon valde faktiskt hans bror i finalen. 
"Hon valde Stefan (Paul Wesley), så jag är säker på hett vampyrsex där," Ian skojar. "När hon tröttnar på Stefan, vem vet? Kanske går hon över till Damon?" 
2012-07-20 | 16:15:59 | Kategori: @twitter

@MissClaireHolt - twitterbomb

 
2012-07-19 | 22:38:45 | Kategori: Allmänt

Panelen - Comic-con

2012-07-19 | 22:35:42 | Kategori: Allmänt

Grace Phipps ska spela April

Grace Phipps från tv-serien The Nine Lives of Chloe King har fått rollen som April i Vampire Diaries. Hon är en naturlig skönhet med det där lilla extra, det är vad TVGuide har fått veta. April har något förflutet med både Elena och Jeremy, men Elena är den som kommer att försöka skydda henne från alla de övernaturliga hemligheterna i Mystic Falls.
 
Källa
2012-07-19 | 22:22:09 | Kategori: Allmänt

Officiell trailer inför säsong 4 - Comic-con

I slutet av videoklippet visas ovisat material från säsong 4! :D
2012-07-19 | 10:17:19 | Kategori: Bilder

#SDCC

 
 
2012-07-18 | 22:09:15 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

2012-07-18 | 22:06:04 | Kategori: @twitter

Julie och Kevin lämnar Ian

Julie och Kevin lämnade Ian kvar på en bensinstation, för att han var för upptagen med twitter. Ian twittrar om händelsen.
 
 
 
 
2012-07-18 | 11:46:29 | Kategori: Intervjuer

Intervju: Julie Plec

2012-07-18 | 11:45:03 | Kategori: Intervjuer

Intervjuer: Ian Somerhalder / Paul Wesley

2012-07-18 | 11:42:01 | Kategori: Intervjuer

Intervju: Zach, Steven och Michael

2012-07-18 | 11:37:17 | Kategori: Intervjuer

Intervju: Torrey

Wetpaint Entertainment: Vet du om du kommer tillbaka till The Vampire Diaries?
Torrey DeVitto: Jag kommer tillbaka, ja.

Hur fungerar det schemavis med att göra både Pretty Little Liars och The Vampire Diaries? Har schemat någonsin krockat?
En gång,tror jag, det krockade lite grann förra året före det att Pretty Little Liars sveptes in,Jag tror det var sen November, tidig December.  Men Pretty Little Liars startade igen i April, och Vampire Diaries hade paus i April. Men startade 10 Juli, nu är serierna på samma gång. Jag har inte fått en konflikt än, men jag vet fortfarande att jag har ett X antal gånger kvar med Pretty Little Liars, och jag vet att jag fortfarande kommer göra ett par Vampire Diaries. Det är snart på tiden att de båda börjar,tror jag, med konflikter alltså. Så vi får se hur det kommer att fungera.

Kan det bli knepigare om du skulle göra mer på The Vampire Diaries
Det skulle bli knepigare eftersom det är i Atlanta och inte i L.A.,men jag vet att de både grupperna känner varandra. Det är samma producentföretag och sånt. SÅ jag är nästan säker på att det skulle fixa det.

Det måste vara underbart att vara i samma serie som Paul...
Ja. Det är toppen. Alla i gänget är så fantastiska. Alla har positiv energi. Det är roligt att vara med dem.
 
Och nu, har du inget kärleksintresse längre.
Jga vet. Han stack. Han [Matt Davis] står faktiskt precis där, men han lämnade.

Vem vill du se som kärleksintresse till Meredith? Skulle du vilja ha en ny karaktär eller någon som redan är med i showen? Jag tror Stefan är upptagen.
Oh Gud. Han är ganska upptagen. Så jag lämnar honom. Jag tror det skulle skapa en hel del konflikter hos fansen. Jag tror de skulle slita halsen av mig.  Nä, jag vet inte. Kanske en ny karaktär för det känns som alla har ihop blandade, och det skulle vara skamligt om jag sticker ner tungan i deras halsar också.
 
källa:wetpaint.com
2012-07-18 | 08:03:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

A624b18a2dqxqptin_77271_78364ad79d_large
2012-07-17 | 11:55:49 | Kategori: Visste ni att?

Visste ni att?

2012-07-17 | 08:32:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

2012-07-17 | 08:19:00 | Kategori: Allmänt

Sno stilen av...

2012-07-16 | 22:38:55 | Kategori: Nyheter

Nina lämnar hotellet

2012-07-16 | 22:38:13 | Kategori: Bilder

EW Photoshoot

2012-07-16 | 22:36:23 | Kategori: Skådespelarna

Nian - San Diegos flygplats!

2012-07-16 | 22:35:01 | Kategori: @twitter

Nina tweetar från Party!

2012-07-16 | 22:31:36 | Kategori: Spoilers

Bonnies resa till den mörka sidan [SPOILER]

Bonnie kommer att lära sig väldigt fort att mörkmagi [som hon använde sig utav när hon flyttade Klaus in i Tylers kropp] är lät att använda men inte att återanvända. Bonnie kommer att ha en riktigt tuff resa, men förhoppningsvis även en fin resa.
"Kommer Bonnie få hjälp? McQueen sa det att Jeremy är fortfarna kär i Bonnie, så om han har någon hjälp att ge, kommer han hjälpa till. Plec antydde att författarna vill introducera en karaktär som kan vara som en guide för Bonnie i den magiska världen, särskilt eftersom att hennes mormor inte hann innan hon dog.
2012-07-16 | 22:20:50 | Kategori: Spoilers

SPOILERS!

Resten av säsongen. Plec antydde att det fanns en hel del vridningar och vändingar i Säsong 4 av The Vampire Diaries, särskilt mot slutet av säsongen. “Det finns en hel del intensiva drag detta år. Vi är inte så rädda för att ta chanser och risker under Elena’s resa och för alla, speciellt när de ska ta reda på vem de är och vem de är menade att vara när de närmar sig examen. Och att göra beslut om vart deras liv ska fortsätta framåt.”När det gäller resten av serien, i sin kärna så kommer The Vampire Diaries alltid vara ett triangeldrama. “Serien är en kärlekstriangel som är skapad för att köras en lång väg. Vi måste hålla det vid liv, ärlighet och stabilt. Jag tror inte, nödvändigtvis, att de som vill att det ska vara så förstår att de kan vara ett långt marathon."
                                                                                            
2012-07-16 | 22:01:40 | Kategori: Bilder

Joseph som barn!

image
 
Hur gullig som helst! Man ser verkligen att det är han!
2012-07-16 | 20:08:56 | Kategori: Allmänt

Video Comic-con

 
2012-07-16 | 11:40:50 | Kategori: Allmänt

Bilder från Comic-con

  
 
 
 
Bildkälla
2012-07-16 | 11:40:45 | Kategori: Allmänt

Bilder från Comic-con

  
 
 
 
Bildkälla
2012-07-16 | 11:15:36 | Kategori: Intervjuer

EW Intervju

2012-07-16 | 01:17:14 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

2012-07-15 | 22:04:18 | Kategori: Videoklipp

Jardc87 tecknar våra stjärnor.

 
2012-07-15 | 21:45:18 | Kategori: Allmänt

Entertainment Weekly's 6th Annual Comic-Con Celebration

Källa
2012-07-15 | 21:09:11 | Kategori: Allmänt

Spoilers från Comic-con

TVOvermind har släppt spoilers och annat roligt från Comic-con. Detta är vad skådelspelarna och producenterna har berättat:  
 
"En av de bästa saker som vi upptäckte när vi satte ihop alla berättelser tillsammans är att allt känns fräscht. Det finns en hög av olika, härliga karaktärer. "Vi kan förvänta oss mycket djupa känslor och komplicerade saker, nu när dom börjar det sista året på gymnasiet." berättar Julie Plec.
 
"Det kommer att bli svårt att spela vampyr, jag kommer kommer lära mig med tiden. Elena kommer att definieras av sina erfarenheter." säger Nina Dobrev.
 
Paul gillade att spela "bad" Stefan. "När jag fick spela The Ripper i säsong 3, var det en lättnad på något sätt. Det var en bra svaghet för honom... " berättar Paul Wesley.
 
Plec säger att Matt Davis har fått tillstånd från sin nya show, Cult, att komma tillbaka till The Vampire Diaries för att spela in några avsnitt och självklart, kommer hela gänget älska att arbeta med honom igen.
 
Steven R. McQueen berättade för publiken att hans favorit avsnitt från förra äsongen var avsnitt 10, eftersom han fick använda en pilbåge och skjuta av någons huvud.
 
Nin Dobrev älskade undervattenscenerna hon spelade in till finalen, och sa: "Det känns som att du är med i en stor actionfilm" sen lade hon till "jag kände mig som en badass".
 
Julies favorit scen från förra säsongen var Alarics "begravning" när alla tände ljus, eftersom "jag älskade det som ett farväl till en karaktär, men jag älskade också hur alla skådespelarna bidrog till scenen."
 
Publiken ville veta något om skådespelarna som de inte redan visste, detta är vad hon berättade:
Steven "är en klantskalle med ett hjärta av guld."
Zach "har vuxit upp till en sann människa med en sann själ och han jagar kalkoner."
Paul "är den roligaste person jag någonsin träffat."
Nina "kommer att härska universum."
Ian "har gjort fler saker än någon människa någonsin kan skämta om. Vid ett tillfälle tror jag att han satte sig ner med Jesus Kristus."
Michael "är en av de mest lojala människor jag någonsin träffat."
 
Nina, som spelar Elena och Katherine, berättar att "det känns som att jag har hånglat med alla i teamet." Om hon fick välja någon hon ännu inte kysst, tycker hon att Katherine ska hångla med Elijah. Zach Roering skämtade då om att han och Sherrif Forbes kan ha ihop det.
 
När publiken frågade vad som var värst/bäst med deras jobb, var det svårt att svara, men Michael Trevino gick så långt att han sa "Det bästa och värsta med jobbet är kakorna. Medan dom är goda, behöver jag ta av mig skjortan hela tiden, de betyder att jag måste stå emot dom och hur mycket suger inte det?"
 
Källa
2012-07-15 | 20:52:06 | Kategori: Skådespelarna

Grattis Sara!

Idag den 14 Juli fyller Sara Canning (Jenna Sommers) 25 år! Ett stort grattis. Vi hoppas att hon har haft en fantastisk födelsedag och firar med en bild på skönheten!
 
2012-07-15 | 19:49:00 | Kategori: Red carpet

@ontheredcarpet

2012-07-15 | 15:54:00 | Kategori: Intervjuer

EW: Comic-Con

2012-07-15 | 14:47:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar!

 
Nedan har vi hittat ett par wallpapers på Klaus. Hoppas du gillar dem. Kram!
2012-07-15 | 14:10:34 | Kategori: Skådespelarna

Ian om Damon

Somerhalder hintade att hans karaktär Damon vill gå tillbaka i sina elaka vägar i Säsong 4. "Damon är inte en snäll kille," Somerhalder berättade för Comic-Con gänget när de påpekade att hans karaktär var snällare i Säsong 3. "Det året, 'Jag gjorde allt ni ville att jag skulle göra. Jag testade allt ni ville att jag skulle testa, och vet ni? Det funkade inte ... Det här är vem jag är, om du inte gillar det, ni kan gå er väg."
2012-07-15 | 13:54:26 | Kategori: Videoklipp

Svarar på frågor Comic-Con

2012-07-15 | 13:05:56 | Kategori: Allmänt

@iansomerhalder

2012-07-15 | 12:50:00 | Kategori: Allmänt

Dagens bild

2012-07-15 | 12:49:59 | Kategori: Allmänt

Ians knäskada?

Vi har fått flera kommentarer om Ian. Vad det är som har hänt med hans knä, då han har setts med knäskydd under ett par tillfällen. Tyvärr, så har vi inget svar att ge till er. När vi får reda på det, OM vi får reda på det kan vi skriva det. Det är förmodligen inget allvarligt i alla fall.  
2012-07-14 | 17:22:29 | Kategori: Bilder

Lämnar Hard Rock Café [igår]

2012-07-14 | 16:01:08 | Kategori: Allmänt

Julie Plec om triangeldramat

Julie Plec pratar om kärlekstriangeln Damon-Elena-Stefan.
 
"Jag tror att en av de saker vi ville göra var att ge henne ett sista val som människa och göra det mer kraftfullt och genom det valet få veta vem hon var i ögonblicket som människa." Men hon valde Stefan när hon var fortfarande människa. Det skulle kunna förändras nu när hon är en vampyr och kommer ihåg varje gång Damon har betvingat henne. Hennes känslor som människa kan inte förbli desamma nu när hon är vampyr, och det kommer inte bara påverka hennes förhållande med Stefan, utan ALLA personer i hennes liv. Det ger dem möjlighet att lägga till några nya element till kärlekstriangeln, så att den inte blir tråkig. Fram och tillbaka i tre säsonger räcker gott och väl. Men nu när Elena är vampyr, finns det mycket mer att ta hänsyn till när man tittar på Elenas relation till Salvatorebröderna. Elena valde Stefan, och spoilers säger att hon ska hålla det förhållandet under kommande säsong, åtminstone i början. Vad som än händer där, kommer hon att ha tillräckligt mycket att hanskas med som nybliven vampyr, kärlekstriangeln kommer bara att vara en annan komplikation i hennes liv som har förstärks.
 
Källa
2012-07-14 | 15:28:32 | Kategori: Allmänt

Bonnie, ny kärlek?

E!Online har besvarat en fanfråga om Bonnie. Kat Graham har själv sagt att hon kommer att träffa en ny person. Det misstänks vara en ny kärlek. Läs vidare för mer information.
 
Thomas: Jag vet att säsong 4 av Vampire Diaries började spelas in denna vecka, vad kan du berätta om Bonnie 's story?  
 
"Mer vampyrer, mer problem" är Bonnies motto för fjärde säsongen, av naturliga skäl. Det är i alla fall vad vi tolkade från vår chatt med Kat Graham. "Bonnie kommer att hamna i en position där hon kommer försöka göra allt hon kan för att hjälpa Elena genom hennes övergång till vampyr" berättar Kat om häxan bosatt i Mystic Falls. "Bonnie kommer att djupdyka i ett par saker som hon aldrig gjort förut. Hon kommer att träffa en ny person." En ny person?! OHHHHH! En ny kärlek? Hur blir det då med Jamie? Ahhh alltför många frågor och inte tillräckligt svar!
 
Källa
2012-07-14 | 12:41:46 | Kategori: Nyheter

Todd Williams

R.I.P Alaric
 
Medan våran favorit vampyrjägare svävar omkring 'på andra sidan', är det dags för en ny jägare att komma till stan. Zap2it har fått reda på att "The Chicago Code´s" Todd Williams har fått rollen som Connor. Julie Plec beskriver honom som "en mystiskt och kraftfull ny vampyrjägare som anländer i Mystic Falls."

todd-williams-getty.jpg
 
Som ni tidigare vet så är inte Connor lika varm och förvirrad (eller berusad) som Alaric. Han har en soldats mentalitet och kommer att ha några skrämmande ögonblick!
 
Det återstår att se om han kommer bli en medhjälpare eller en fiende till vårat glada gäng av "monster" - men låt oss inse det, som fans av serien, tror vi att det kommer bli komplicerat emellan de.
 
Annars är Williams mest känd för sina två säsonger i "In Plain SIght" när han spelar detektiv, och även i "The Chicago Code's" som polis.


 
Vi tror att rollen passar Todd perfekt, när man ser över vad han tidigare har haft för roller. Han passar som en jägare även utseendemässigt! Ska bli riktigt kul att se hur han kommer påverka allas favoritserie The Vampire Diaries.
 
källa:zap2it
2012-07-14 | 12:24:48 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

2012-07-14 | 12:21:07 | Kategori: Allmänt

Grattis Steven!

Igår (13 Juli) fyllde Steven R. Mcqueen (även känd som Jeremy i TVD) 24år!
Vi på bloggen hoppas att Steven har haft en underbar dag och firar med en bild på snyggingen!
2012-07-14 | 11:44:23 | Kategori: Allmänt

Matthew Lyn Shooting

 
 
2012-07-14 | 11:40:56 | Kategori: Allmänt

TV Guide 2012 // Neues Gallery Lay!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TV Guide gav 2012 en speciell Comic Con upplagan med våra favoriter! 
2012-07-13 | 15:55:00 | Kategori: Allmänt

Shooting Updates: Ian & Nina


 
 
*
 
 
2012-07-13 | 14:38:26 | Kategori: Allmänt

Grattis!

 
...Julia, grattis! Vi kontaktar dig via mail snarast. 
Tack till alla deltagande, bättre lycka nästa gång :) 
 
Rätt svar på frågan var : En häst/ponny. 
 
 
2012-07-13 | 13:52:00 | Kategori: Allmänt

Nian på flygplatsen.

Nina och Ian såg synas tillsammans den 8 Julie på flygplatsen i Los Angeles.
 
 
     
    
2012-07-13 | 10:04:00 | Kategori: Allmänt

Hi Facebook fans!

 13 Miljoner fans på facebook, wow! 
 
2012-07-13 | 00:20:03 | Kategori: Allmänt

On the Set ...

Lite mer bilder från bakom scen. 
 
 
 
 
2012-07-12 | 09:14:04 | Kategori: Allmänt

Promo photoshoot - Behind the scenes

Nu tar dom promofoton inför säsong 4. Det känns att det börjar närma sig lite mer vaje dag!
 
Källa
2012-07-12 | 01:41:59 | Kategori: Allmänt

TVD- Couples

 
2012-07-11 | 15:04:28 | Kategori: Allmänt

Dagens gif

"Call me a Chicken but. I hate the roastin.Yeah, I'm tan, but I'm easily toasted!"
2012-07-11 | 14:53:43 | Kategori: Allmänt

Citat

 
2012-07-11 | 12:15:55 | Kategori: Allmänt

Posters införs säsong 4

 
2012-07-11 | 12:02:22 | Kategori: Allmänt

Veckans fråga - Så har ni röstat

 
Har ni förslag på frågor? Kommentera när som helst!
2012-07-11 | 11:54:29 | Kategori: Spoilers

Spoiler om Connor (Ny karaktär)

Som vi redan fått veta så kommer det att komma två nya karaktärer i säsong 4. En av dom, vars namn är Connor, har vi nu fått lite spoilers om. Det här är vad E!Online berättar om honom:
 
Chloe: Jag är desperat efter någon ny Vampire Diaries-nyhet! Snälla hjälp! 
 
E!Online: Oj, ta ett djupt andetag. Ganska snart kommer du att vara full med spoilers om TVD, eftersom showen och skådespelarna är på väg till Comic-Con som hålls nästa vecka! Men eftersom vi älskar dig så mycket, kan vi berätta något redan nu: i nästa säsong kommer en ny vampyrjägare att dyka upp! Hans namn är Connor, och ryktet säger att han kommer att stanna i staden ett tag efter det att han dyker upp i andra avsnittet.
 
Låter som att vi har en ny Alaric i Mystic Falls. Han beskrivs som skrämmande och sägs vara en mördarmaskin. Kan Salvatorebröderna ha ett nytt hot emot sig? Kanske Elena är i fara? Eller vad tror ni att Connor är ute efter?
 
Källa
2012-07-11 | 01:52:27 | Kategori: Allmänt

The Original -

 
2012-07-11 | 00:58:14 | Kategori: Allmänt

Svar på kommentar

Svar:
 
1. Säsong 4 börjar den 11 oktober, vi har en nedräkning i sidofältet till vänster :) Dock kommer inte vi i Sverige kunna se det förns dagen efter.
 
2. Jag är Team Damon! Men dom andra två är Team Stefan. 
 
/Emelie
2012-07-10 | 16:31:32 | Kategori: Bilder

weheartit

522371_437716799588366_1452957918_n_large560461_212391282198584_167163563388023_316832_207203037_n_largeTumblr_lbsmia1ovv1qehro1o1_500_largeTumblr_luiebipztl1r2zi7b_large545564_285820751508041_100002403549939_49890234_1374087241_n_largeLol-d-the-vampire-diaries-11492546-917-854_large380600_10150525030864968_106357469967_11504145_1956149836_n_largeTumblr_lxh9krvmxm1r95yjto1_500_large
 
2012-07-10 | 16:12:10 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

Tumblr_m5jvnvyuvj1qifgb3o1_500_large
Våran älskade JoMo!
2012-07-10 | 15:06:57 | Kategori: Allmänt

Läser manuset till första avsnittet

Här sitter gänget samlade och läser manuset till avsnitt 1 av säsong 4. Jag önskar att jag kunde läsa det...
 
Källa
2012-07-09 | 22:07:58 | Kategori: Tävlingar

Glöm inte bort tävlingen!

Vill du vinna en poster? Då ska du svara på den enkla frågan nedan:
 
Fråga: Vilket motiv har tavlan som hänger över Elenas säng?
 
Lämna ert svar i en kommentar. När tävlingen är slut lottar vi bland dom rätta svaren. För större chans att vinna, följ oss på Bloglovin' och skriv vilket nummer ni fick. (OBS: Det är inte ett tvång för att delta i tävlingen.)
Glöm inte att skriva eran e-post eller bloggaddress så vi kan kontakta er om ni vunnit. Svaren publiceras ej.
Ni har på er tills nu på torsdag den 12/7.
 
bloglovin
 
 
 
 
2012-07-09 | 22:05:10 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar!

 
'Pilot' heter det första avsnittet eftersom att man vill se om serien kommer funka eller inte, då gör man ett "prov avsnitt" kan man säga. Pilot betyder typ "första". 
Hoppas du förstod! Kram
2012-07-09 | 18:40:16 | Kategori: Allmänt

Joseph i Cosmopolitan

j
 
 
 
 
 
Joseph i 2012 utgåvan är Cosmopolitan. Tyvärr finns det nu bara skannar, men måste säga att Joseph är riktigt snygg!
2012-07-09 | 13:41:22 | Kategori: Allmänt

OMG!

ÄNTLIGEN!
2012-07-08 | 20:44:37 | Kategori: Allmänt

Se värd.

Jätte fin video på Nina & Ian 
2012-07-08 | 15:57:38 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif

2012-07-07 | 17:31:15 | Kategori: Allmänt

Skådespelarna anländer till LAX Airport i LA

 
Igår anlände skådespelarna till Los Angeles då det börjar dra ihop sig till inspelningen av säsong 4. Så spännande! Kanske får vi snart en promo för 4x01 att se fram emot? :)
 
Även Joseph Morgan syntes till på flygplatsen. Betyder det att vi inte har sett det sista av Klaus?
 
Källa
2012-07-07 | 17:07:30 | Kategori: Allmänt

Svar på kommentar

Svar: Damon blev vampyr när han var 24 år gammal och Stefan var 17. Det skiljer alltså 7 år på dom.
 
 
2012-07-07 | 12:34:48 | Kategori: Allmänt

Girls just wanna have fun

2012-07-06 | 22:01:02 | Kategori: Skådespelarna

Nina berättar ett skämt!

 
Se videon HÄR
 
 
2012-07-06 | 21:23:08 | Kategori: Nyheter

Hollywoodlife - Sexigaste vampyren!

Hollywoodlife.com hade en fråga om vem var den snyggaste (kvinnliga) vampyren.
Såhär blev resultatet!
Men jag tror nog att alla här håller med om att Nina är snäppet snyggare än Kristen (inge illa menat mot Kristen). Men Nina är ju hur vacker som helst!
2012-07-06 | 21:15:53 | Kategori: @twitter

Julie tweetar!

2012-07-06 | 21:14:12 | Kategori: Om avsnitten

"Behind the scenes" Säsong 4

Det här sägs vara en "Behind the scenes" bild från Säsong 4!
2012-07-06 | 01:29:00 | Kategori: Bilder

Nina och Ians katt

2012-07-05 | 22:33:59 | Kategori: @twitter

We Choose Damon

We Choose Damon trendade på twitter tidigare idag
 
 
 
 
2012-07-05 | 22:28:24 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

2012-07-05 | 21:56:37 | Kategori: Allmänt

Tävling avslutad

Vill du vinna en poster? Då ska du svara på den enkla frågan nedan:
 
Fråga: Vilket motiv har tavlan som hänger över Elenas säng?
 
Lämna ert svar i en kommentar. När tävlingen är slut lottar vi bland dom rätta svaren. För större chans att vinna, följ oss på Bloglovin' och skriv vilket nummer ni fick. (OBS: Det är inte ett tvång för att delta i tävlingen.)
Glöm inte att skriva eran e-post eller bloggaddress så vi kan kontakta er om ni vunnit. Svaren publiceras ej.
Ni har på er tills torsdag den 12/7 - dvs en vecka.
 
bloglovin
 
 
 
 
2012-07-05 | 18:50:42 | Kategori: Spoilers

MEGA SPOILERS!

'Vampire Diaries' producenter pratar om framtiden för BONNIE och KLAUS! Det var ju hennes plan att ha Klaus inuti Tylers kropp så att 'hjältarna' kunde överleva.Hon kickade verkligen upp hennes krafter och tog hand om det. Damon har sagt i tidigare avsnitt att deras planer fungerar aldrig pga att Elena alltid förstör men Bonnie tog hand om det och fixade det för alla.

 

2012-07-05 | 18:42:12 | Kategori: Bilder

Nian - Santa Monica

2012-07-05 | 18:40:02 | Kategori: @twitter

Nina om S.P.F

2012-07-05 | 18:35:30 | Kategori: Nyheter

Ian och Paul om Bieber

Ian Somerhalder och Paul Wesley reste till England för Insurgence 4. På eventet, grabbarna diskuterade vem som får de "star-struck". Naturligtvis, Justin Biebers namn sades.
 
 
[Video kommer upp snarast, så fort vi får tag på en som inte är privat]
 
 
källa: wetpaint.com
2012-07-05 | 16:13:40 | Kategori: Allmänt

Nian - Arizona & Wien

 
I Arizona.
 
I Wien. 
 
2012-07-05 | 16:05:56 | Kategori: Allmänt

Delena- He Changes her too

 Vet att det har blivit en del filmer nu men den här var verkligen bra! Absolut se värd. 
 
2012-07-05 | 14:31:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild(er)

2012-07-04 | 22:32:22 | Kategori: Allmänt

Tyler + Caroline ► If happy ever after did exist

Jättefin video med Tyler & Caroline!
Tack för alla tips Alma, fler av videosarna kanske ploppar upp vart efter :)
2012-07-04 | 18:28:13 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

 
Svar: Elena kommer minnas allt som är "borttaget" eftersom när man förvandlas till vampyr så minns man allt, så alldeles riktigt!
2012-07-04 | 18:10:20 | Kategori: Videoklipp

Fanmade trailer inför säsong 4

2012-07-04 | 17:45:51 | Kategori: Allmänt

Smygtitt - Nina Dobrev photoshoot Esquire

2012-07-04 | 17:42:29 | Kategori: Allmänt

Kat Graham pratar om säsong 4

Kat pratar lite om hur Bonnie kommer att förändras.
2012-07-04 | 09:20:09 | Kategori: Allmänt

Visste ni att?

 
 
Katerina Alexandre Graham, mer känd under sitt artistnamn Kat Graham
 
Katerina föddes 5 September 1989 (22 år)  i Genève, Schweiz. Men hon är uppvuxen i Los Angeles med sin pappa Joseph och sin mamma Natasha, som sedan skilde sig när hon var 5 år. Hennes farfar var FN-ambassadör i Nederländarna, Sverige, Romanien och Kenya. Kat har även en halvbror som är född i  Tel Aviv som är en stad i Israel.
 
 
Hon är mest känd som sin roll Bonnie Bennett i serien Vampire Diaries men har även medverkat i bland annat, CSI, Crime Scene Investigation, The OC, Malcolm In The Middle, Joan of Arcadia, Grounded for Life.
 
Kat är inte bara känd för sitt skådespeleri utan hon dansar,sjunger och modellerar även. Kat började sin karriär i nöjesbranschen vid sex års ålder. Under de närmaste åtta åren, har hon synts i olika reklamfilmer, bland annat för Barbie, K-Mart, Pop Tarts och Edison. Vid 15 års åldern så fångades Kat Graham's intresse av koreografen Fatima Robinson. När dansen började ta vid så var hon med som bakgrund dansar i olika Awards uppträdanden.  Hon har även medverkat i ett flertal musik videor, Justin Bieber och Usher's "Somebody to love" Musiq Soulchild's "B.U.D.D.Y." Nelly's "Just A Dream" och Diddy-Dirty Money ft Usher "Looking for Love".
 
 
 
 
Fun facts- 

High School: Homeschool

College: Musicians Institute

First Role: “The Parent Trap” Jackie

Current Role: “Vampire Diaries” Bonnie Bennett

Hair color: Brown

Favorite Three TV Shows: Vampire Diaries, Family Guy, Top Chef

Favorite Three Movies: The Matrix, Vanilla Sky, Alice in Wonderland.

Favorite Music: My music, Gwen, Gaga, MIA, Sliimy.

Favorite Books: Catcher in the Rye, Guy Oseary’s On The Record, Angela’s Ashes, Autobiography of a Yogi.

Favorite Food: cupcakes.

Favorite Car: Land Rover Defender

Favorite Charity: Global Angels, ONE Campaign, Strongheart Fellowship, UNICEF’s TAP Project, Invisible Children.

Favorite Word: Amazing

Favorite Designer: Manish Aurora, Brian Lichtenberg, Jeremy Scott, Ashish, Alexander Wang,  Thierry Mugler, Ali Madigan, Givenchy, Report Signature, Joyrich.

Will Kick Your Butt In: Dancing

Unique Talent: Photographic memory

Guilty Pleasure: perezhilton.com

Favorite Vice: food

Tattoo: “nosce te ipsum” which means know thyself.

Favorite Shoe: A high stiletto platform heel.

Favorite Day Outfit: simple tank, crazy big shouldered jacket, high rise shorts and pointy men’s shoes.

Favorite Night Outfit: strapless 80s dresses and crazy high pumps.

Favorite Vacation Place: London.

Favorite Male Feature: His mind

Favorite Guy Gift To Her: his devotion

Describe in one word-

* Your first crush – unattainable

* Your first kiss – accidental

*Your first love – heartbreaking

In 3 words or less, when was the last time you:

* cried – Yesterday, when I read all the fan letters.

* laughed – when I read my twitter

* rejoiced – every morning when I realize how blessed I am.
 

 

 
 
2012-07-04 | 00:39:17 | Kategori: Allmänt

Vad tycker ni?

Vi funderar på att skaffa en ny design, då undrar vi vad ni som ändå läser våran blogg tycker. Ska vi ha kvar den vi har eller skaffa en ny? 
 
 
 
2012-07-03 | 22:36:36 | Kategori: Allmänt

"Swagged out in the hot hot Summer Sun"

Nina Dobrev med i Funny Or Die, måste säga att jag gillar låten. 
 
 
SPF with Nina Dobrev from Nina Dobrev
2012-07-03 | 16:51:54 | Kategori: Bilder

comic-con

2012-07-03 | 16:45:03 | Kategori: Skådespelarna

Nian artikel

Mrs. Carter: Är Ian och Nina redo att ta sitt förhållande till nästa steg?

Trots faktan att de två aldrig har officielt uttala sig om att de dejtar, har kvällstidningarna tagit upp de själva, återigen att säga att Ian Somerhalder och Nina Dobrev är redo att ta nästa steg i förhållandet. En källa från Star Magazine (som väljer att förbli anonym för en självklar orsak) sa såhär:

“Ian är 10 år än vad hon är och mer än redo att göra det officielt. Men han sa att han förstår att hon vill vänta ett litet tag till."

Samma källa påstår att Nina inte vill gifta sig i de närmsta fem åren, men det är hopp från Ians sida att hon ändrar sig innan dess.

Nu när vi har sagt vad kvällstidningarna hävdar, låt oss prata sannolikhet — främst så är det svårt att tro att Ian har någon anledning att pusha på förhållandet, eftersom de båda två verkar var lyckliga som det är. Att “The Vampire Diaries” stjärnorna vill hålla sitt dejtande privat syns även i andra skådespelare  — Candice Accola och Zach Roerig har knappt aldrig nämnt deras förhållande, och Paul och Torrey äktenskap var hemligt tills efter det hände. (DeVitto och Wesley var gifta, långt innan hon började vara med i serien.) När det finns så mycket bevis på hur ett perfekt förhållande är, varför styra upp saker med citat som är tagna ur sammanhang?

 

 

 

 

 
2012-07-03 | 07:40:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild!

2012-07-02 | 21:33:08 | Kategori: Spoilers

Spoiler säsong 4 - Klaus

The Vampire Diaries säsong 4 scoop om Klaus!
 
ENG:Joseph Morgan :  "I think it will end in tears, probably Caroline's, I think Klaus will do his best to take advantage of the situation and to get something from it; I wouldn't be surprised if he does."
 
SV: Joseph Morgan: "Jag tror det kommer sluta med tårar, troligen Carolines, Jag tror Klaus kommer göra sitt bästa  för att utnyttja situationen och få något av det; Jag skulle inte ens bli överraskad om han gör det. "
 
2012-07-02 | 21:27:29 | Kategori: Allmänt

Tack, tack, tack!

Vi vill tacka sjukt mycket till alla er som läser våran blogg, men extra glada blir vi när ni skriver fina kommentarer till oss! Här nedan är några fina kommentarer vi har fått, och jaa vi är typ överlyckliga!
 
Det är så kul att få bra respons, för det är ju för er vi gör det här. Vi kanske inte har de flesta läsarna, men vi har de bästa! Glöm inte att ni är ALLTID välkomna att kommentera - frågor, tips och övriga kommentarer! Plus glöm inte att om ni tipsar om videos, nyheter etc så får ni en länkning i inlägget!
 
Kramar Joanna, Anna och Emelie!
2012-07-02 | 20:37:33 | Kategori: Allmänt

Svar på kommentar

Svar: Imorgon kl.09.20 sänds avsnitt 1x14 "Fool Me Once".
 
2012-07-02 | 13:07:05 | Kategori: Allmänt

Dagens bild

2012-07-02 | 01:09:12 | Kategori: Allmänt

Tidningen Esquare

 Nina kommer att vara med i upplagan av tidningen Esquare i Augusti. Det finns bara en bild en så länge. 
Blogg. se krånglar just nu så bilden kommer senare men här är en video ni kan se på medan ni väntar.
 
2012-07-01 | 15:18:25 | Kategori: Allmänt

Veckans fråga - Så har ni röstat!

2012-07-01 | 14:49:43 | Kategori: Allmänt

Dagens bild

Källa
2012-07-01 | 14:09:55 | Kategori: Allmänt

Golden Remotes 2012

I tävlingen Golden Remotes 2012 har The Vampire Diaries kammat hem vinsten i totalt 5 kategorier.
Nedanför har ni den kompletta vinnarlistan, varav TVD-kategorierna är fetstilta.
 
Favorite Funnyguy:  Neil  Patrick Harris, How I Met Your Mother
Favorite  Funnygirl: Heather Morris, Glee
Drama  King: Jensen  Ackles, Supernatural
Drama Mama: Leighton Meester, Gossip  Girl
Best Couple: Brittany and Santana, Glee
Oddest Couple: Dan and Blair, Gossip Girl
Love Triangle You're So Over: Elena, Damon and Stefan, The Vampire Diaries
Best Fight: Klaus/Soccer Ball  and Damon, The Vampire Diaries
Best Kiss: Santana  and Brittany (episode 3x21), Glee
Best Shocker:  Lexie's death, Grey's Anatomy
Moment That Made You Want to  Throw Out Your TV: Kurt not getting into NYADA, Glee
Best Baddie: Klaus Mikaelson, The Vampire  Diaries
Best Bitch: Santana Lopez, Glee
Show You'll Miss the Most: Ringer
Star  You'll Miss the Most: Sarah  Michelle Gellar as Siobhan/Bridget, Ringer
Steamiest  Moment: Damon and Elena's first "real" kiss, Vampire Diaries
Biggest Tearjerker: Lexie's death, Grey's Anatomy
New Fall Show You're Most Excited About: The Carrie  Diaries
Show You Cannot Believe Is Still on the Air:Two and a Half Men
Guiltiest Pleasure: Pretty  Little Liars
Best Guest Star, Comedy: Matt Bomer, Glee
Best Guest Star, Drama: Daniel Gillies, The Vampire Diaries
Best New Show: Once Upon a  Time
Breakout Star, Male: Grant Gustin, Glee
Breakout Star, Female: Vanessa Lengies, Glee
Favorite Reality Show: So You Think You  Can Dance
Favorite Reality Star: Cat Deeley, So  You Think You Can Dance
Best Line: "You ever notice  how whenever you want girlfriend to leave, she keeps popping up like the  homicidal stripper version of whack-a-mole?"—Nolan, Revenge
Best Comedy: The Big Bang Theory
Best  Drama: Supernatural
 
Källa
 
2012-07-01 | 13:48:26 | Kategori: Allmänt

Pure Nightclub

Kat Graham på Pure Nightclub.
 
2012-07-01 | 11:00:00 | Kategori: Allmänt

Haha

TONIGHT – Vampire Diaries: Smells Like Teen Spirit (EP306 Encore) Airs at 9/8c
 
Såhär känner vi nog alla!