2016-09-25 | 15:46:45 | Kategori: Allmänt

CW i kontakt med Nina Dobrev

Det högsta hönset på CW, Mark Pedowitz har gått ut och sagt att nätverket diskuterar med Nina Dobrev angående att komma tillbaka till The Vampire Diaries sista säsong. "There are discussions going on with Nina, we'd love to have her back. She was great fot The CW and was integral to 'The Vampire Diaries.' These are discussions that go on, so hopefully she'll be back."  han avslutade sedan med att säga "There's great end plan for the show whether or not Dobrev returns."

 

Detta är ännu ett hopp om att Nina kommer tillbaka i säsong 8 och som Pedowtiz sa oavsett om hon kommer tillbaka har det en bra plan för showens avslut.
 
2016-09-25 | 15:26:00 | Kategori: Videoklipp

TVD Säsong 8 Photoshoot

 
 
2016-09-24 | 15:29:00 | Kategori: Instagram

Instagram - @paulvedere

Som vi ser på bilden nedan ska Paul Wesley regissera nått/några avsnitt i säsong 8. Många tror att det är Elena som är kvinnan på bilden, men jag själv tror tyvärr inte det är Elena. 
 
@paulvedere - "Directing. Day 5. @mkmalarkey"
 
2016-09-24 | 12:38:32 | Kategori: Allmänt

Mina topp 10 par

Under dessa 7 säsonger som varit, har det varit så mycklet kärlek. Så många par, vissa har man gillat lite extra och andra lite mindre. Men jag tyckte det skulle vara roligt och ta fram min topp tio av de par som varit hittills. Kommentera gärna era topp 10.
 
10. På plats tio har vi... Bonnie & Jeremy. Detta par hade jag lite svårt för till en början, eftersom Jeremy är Bonnies bästa vän Elena's lillebror. Men dem var ju så fina tillsammans. Även om de under deras relation typ aldrig sågs eftersom de dog 100 gånger var... De var tillsammans länge också, från typ säsong 2 till säsong 6. Tror faktiskt de är det paret som varit tillsammans längst i tvd.
 
9. På plats nio kommer... Alaric & Jenna. Detta par, det var så länge sedan. Dem två människorna behövde verkligen varandra. Jag var ett stor fan utav Jenaric, eller vad nu deras shipname var. Men som vi alla vet slutade deras kärlekshistoria med stor sorg, då Jenna blev mördad av Klaus.
 
8. På plats åtta är det inga mindre än... Matt & Caroline. De var ju hur söta som helst. Har nog aldrig sett Matt så lycklig som han faktiskt var då. Men parets historia tog tyvärr slut, då Matt inte klarade av att Caroline's nya livsstil som vampyr.
 
7. På plats sju kommer... Damon & Rose. Vet att de kanske aldrig riktigt var ett par men jag ser dem ändå lite så. Iallafall har nog detta par det vackraste och ett av det sorgligaste av avslut. Tror ingen har glömt den scenen. När Damon sitter där med Rose som är så sjuk av varulvsbettet. Den scenen tycker jag är den första scenen man verkligen får se Damon sårad och ledsen. 

6. På plats nummer sex presenterar... Stefan & Caroline. Vet att många av e förmodligen skulle sätta detta par högre på deras lista. Men det blir plats nummer sex på min lista. Tycker jättemycket om detta par, dem är så fina emot varandra. Men jag gillar inte att Stefan älskar någon mer än han älska Elena. Känns fel på något sätt. Tycker inte Stefan riktigt passat med någon som han gjorde med Elena… Eller har jag bara svårt att acceptera det.

 
5. På plats nummer fem har vi... Damon & Elena. Detta par känner jag en sådan hatkärlek för, älskar de Elena tar fram hos Damon, men jag har ändå så svårt att "acceptera". Men de finns med på listan och toppar topp fem till och med.
 
4. På plats fyra kommer... Bonnie & Enzo. Ett nytt par vi fått lära känna under säsong 7, och jag kan inte annat än att älska dem. Har länge väntat på att Enzo ska finna kärleken och äntligen har han fått gjort det med Bonnie. Tycker de passar som två pusselbitar, så jag hoppas Enzo snabbt kommer tillbaka i sig själv och tillbaka i famnen hos den han älskar.
 
3. På plats nummer tre kommer ingen mindre en...Caroline & Tyler. Jag har alltid haft en svag punkt för detta par. De har haft så starka och vackra scener ihop. Caroline hjälpte Tyler under hans varulvs utveckling, hon satte sitt liv i fara hörrni. Girlfriend of the year. Upp & ned har det gått i deras förhållande, många motgångar, De tar den tredje välförtjänta platsen på min lista.
 
 2. På plast nummer två presenterar jag... Caroline & Klaus. Ett par jag hade så svårt för till en början, eftersom jag avskydde Klaus efter allt elakt han gjort samt att han splittra Forwood. Men nu i efterhand och alla scener som kon därefter, han är ju så himla godhjärtad mot henne. Så snäll och kärleksfull. Det märks så tydligt att han är kär i den färgglada Caroline. Och mitt hjärta slog volter när hon åkte till New Orleans i säsong 7 och frågade efter Klaus och när de pratade i telefonen och han fick henne att verkligen ta mamma rollen. Hoppas fortfarande på detta par, som Klaus sa "He was your first love. I intend to be your last. However long it takes."
 
1. Slutligen och äntligen på plats nummer ett har vi... Stefan & Elena. Kanske inte förvånar er, men detta par alltså. Så många tårar jag fällt, fäller fortfarande, över detta par. Så många gånger mitt hjärta svullna upp av kärlek och brustit i sorg. Stelena, det mest vackra, kärleksfulla och cheesy par som finns (enligt mig). Får inte nog av detta par, det hitta varandra när de behövde varandra som mest. Så många fina scener det finns, som de har hjälpt varandra, stötta varandra, älskat varandra. Min absoluta favorit scen med detta par är när Stefan lyckas stå emot Klaus besvärjelse, "The only thing stronger than your craving for blood. Is your love for this one girl", den meningen refererar hela deras relation enligt mig. Kan prata om min kärlek för detta par i evigheter, men det kommer alltid toppa min lista iallafall!
2016-09-23 | 11:29:16 | Kategori: Allmänt

TVD's nya villain kommer fatta ett intresse i Stefan..

Den nya onda karaktär "Evil Herself" som kommer gå under namnet, Sybil. Kommer enligt TV Guide kunna känna av ondksa i människor, dvs människor med ett mörk förflutet. Därför kommer hon känna ett viss tycke för Stefan Salvatore och hans blodiga förflutna.
 
"Damon och Enzo kommer vara under kontroll av denna nya villain, som har förmågan att se ondska i människor. Och när denna mäktiga kvinna gör antré, kommer hon fatta tycke i Stefan eftersom hon kan känna av hans ripper side. Men oroa er inte: Stefan och Caroline kommer få deras lyckliga stunder i år.
 
Denna säsong kommer inte visa in i framtiden eller minnen från förr för att berätta huvud storyn, som i säsong 7. Men Julie Plec är öppen med att leka med tiden om det gäller att ta tillbaka de karaktärer hon kan, (döda eller levande) i finalen. Det inkluderar Nina Dobrev, som det pratas om ska komma tillbaka i säsong 8.
 
Nya annsikten kommer också dyka upp, som till exempel, Allison Scagliotti som spelar Georige, en forskande lärling med ett mörkt förflutet, Kristen Gutoski som Seline, en barnvakt som försöker komma på vart hon hör hemma i världen och Joel Gretsch som spelar Peter Maxwell, en yrkesman som återvänder till Mystic Falls för att komma i kontakt med den son han övergav, (som till största sannolikhet är Matt Donovan)."
 
 
Källa
2016-09-22 | 15:00:00 | Kategori: Videoklipp

Vår fantastiska Elena Gilbert

Måste dela med mig av denna video, ska vara ärlig och säga att många tårar föll under dessa 3 minuter och 9 sekunder. Har ni några bra fanvideos attt rekomendera så får ni gärna göra det i kommentarerna!
 
2016-09-22 | 10:59:13 | Kategori: Bilder

Castet samlat för säsong 8

Vårt älskade cast samlades förra helgen och firade in starten av säsong 8. Tror det är känslosam tid för allihoppa, så det försöker nog umgås så mycket, innan det är dags att säga hejdå. Här kommer iallafall många härliga bilder från helgen!
 
 
 
 
 
2016-09-20 | 10:28:05 | Kategori: Allmänt

Vampire Diaries Quiz

På buzzfeed kan man hitta många roliga quiz, och jag älskar quiz. Så jag tänkte dela med mig av några TVD quiz jag hittade där. Så har ni tråkigt och kanske vill veta vem av karaktärerna som skulle vara eran bästa vän eller något i den stilen. Kolla in dem här quizen!
 
(tryck på texten för att komma till quizen!)
 
(tryck på texten för att komma till quizen!)
 
 
(tryck på texten för att komma till quizen!)
 
 
(tryck på texten för att komma till quizen!)
2016-09-20 | 08:49:00 | Kategori: Videoklipp

Stefan eller Disney karaktär?

Tyckte detta var en rolig intervju, Paul Wesley får frågan är detta någonting Stefan Salvatore har sagt eller är det från en disney film?Vad med själv & tävla emot Paul..
2016-09-19 | 11:15:00 | Kategori: Allmänt

De tre första asvnitten, Säsong 8

Vi har fått namnen på de tre första avsnitten på säsong 8, och jag tror de kommer intressera er...
 
S08E01 "Hello Brother". Som är det berömda citat Damon sa till Stefan i första avsnittet någonsin av Vampire Diaries.
 
S08E02 "Today Will Be Different." är också ett citat från första avsnittet i säsong 1. Citatat skrivs av vår älskade Elena Gilbert, när hon antecknar i sin dagbok efter den tuffa tiden som vart. Kankse betyder detta att Nina Dobrev kommer tillbaka in i säsong fortare än vad vi trott?
 
S08E03 "You Decided That I Was Worth Saving" är även de ett citat från säsong 1, men denna gång finalen. Det är självaste Damon som säger det till "Elena" som vi alla vet inte vara Elena utan Katherine. Kan detta vara ett tecken på teorin jag nämnde i ett tidigare inlägg, här, att Katherine faktiskt kommer tillbaka...
2016-09-19 | 10:57:59 | Kategori: Allmänt

TeorI angånde "The Evil herself"

Som vi alla vet kommer det en ny elaking till serien i säsong 8. "The Evil Herself" och det går många teorier om vem denna person kan vara. Så jag tänkte, kul att spekulera lite. Jag delar därför med mig av en teori jag tyckte lät intressant. UPPMÄRKSAMMA nu att detta endast är en teori, inte fakta.
 
Det vi vet är att denna nya "skruk" är en kvinna. Och vi har även fått sett hennes hand (se bild under). Så en toeri är, kanske kan hon vara vår älskade Katerina Petrova. Vi alla vet att hon blev dragen av nå andar av något slag till vad vi antar var något slags helvete. Vi har inte heller sett henne sen dess. Men vi alla vet att Katherine Pierce's överlevnads instikt är enormt stark. Så tänk om hon är tillbaka och är denna nya "varelse". Nina Dobrev kommer tillbaka som Katherine vilket betyder att Bonnie kan vara med hela seiren. Och "Evil herself" verkar har ett järngrepp om Damon, kanske för att hon ser ut som hans älskade Elena?
 
 
Vad tror ni är "The Evil" Katherine?
 
 
 
 
pollcode.com free polls
2016-09-19 | 08:40:55 | Kategori: Bilder

Comic Con 2016 Bilder

 
 
 
2016-09-19 | 08:30:01 | Kategori: Videoklipp

Comic Con 2016 Highlights

2016-09-18 | 16:32:00 | Kategori: Videoklipp

Villains

Vilken av alla skurkar har varit eran favorit i serien?
2016-09-16 | 12:43:39 | Kategori: Frågestund

Frågestund

Tänkte ha en liten frågestund. Det är ju en hel del som hänt med både skådspelarna och serien det senaste året så har ni många frågetecken så fråga på så ska jag svara så gott jag kan.
 
2016-09-16 | 09:11:00 | Kategori: Promos

SO8E01 "The Devil" promo

 
Vill ni läsa mer information om säsong 8 kan ni göra det → här
2016-09-16 | 09:10:00 | Kategori: Videoklipp

Säsong 7 bloopers

Man kan inget annat än att älska bloopers, haha!
2016-09-15 | 21:52:10 | Kategori: Synopsi

Säsong 8, Synopsi och info "Kommer Elena tillbaka"

Synopsi: Triangeln av Stefan, Caroline och Alaric kommer samarbeta med Bonnie i säsong 8, för att söka efter de två viktigaste männen i hennes liv - även om Damon och Enzo kanske inte går att rädda.
 
//The triangle of Stefan, Caroline and Alaric will team up with Bonnie in Season 8 to search for the two most important men in her life – even though Damon and Enzo may be long past saving.//
 
Kärt återseende, Tyler kommer tillbaka inn i bilden för, vad jag förstått, hela säsong 8. Ian Somerhalder har också avslöjat på Comic-Con i år, "“Damon and Enzo are doing some gnarly s–t,” sen fortsatte han med att säga "The mind control thing is actually quite interesting — in their minds, they’re still them. That conflict and that struggle is what we always look for.” Det har också gått ut och sagt att det kommer vara en "chockerande död, halvvägs genom serien" och att denna säsong kommer vara "Fartfylld, vriden och påminna om seriens early day's"
 
Till den gladaste nyheten av dem alla, en nyhet som många av er väntat på... Det är en stor chans att Elena kommer tillbaka i säsong 8 kära läsare. I en intervju från Comic Con 2016 får Julie Plec frågan, "Hur stor är chansen att vi kommer få se Elena i levande person framöver? och hennes svar är lovande,"Not too put much pressure on anything Nina Dobrev.. but a promise was made, an emotional promise I’d like to see come to life. It’s been a friendship promise made and now we’ll see if we can deliver them."Det mina vänner låter som att Elena Gilbert kommer vara med någong gång under säsong 8. Sedan flikade Zach Roering (Matt Donovan) in “We would like to have her back, because this show wouldn’t be what it is without her”
 
Jag kan inte hålla med mer Zach, kom tillbaka Elena!
2016-09-15 | 10:47:00 | Kategori: Stillbilder

Säsong 8 Info & stillbilder

Säsong 8 av The Vampire Diaries kommer inom en snart framtid som ni alla kanske vet och det är också den sista säsong av seiren. 21 oktober släpps första avsnittet. Och eftersom det har ändrat så avsnitten släpps på fredgar nu, kommer vi kunna se det på lördagen den 22 oktober.
 
 Grät som sjutton åt denna video, kommer kännas tungt att säga farväl!
 
Stillbilder SO8E01
 
På sista bilden får ni se, Seline. Caroline & Alarics nya barnvakt.
2016-09-15 | 10:29:49 | Kategori: Allmänt

Åsikter om säsong 7 !SPOILER!

Nu har jag sett klart allt av säsong 7. Har nästan gråtit till varje avsnitt. Gud vad spännade & sorligt det har varit, som alltid. För det första, har älskat "temat" att man fått sett 3 år framåt, det har gjort allt så himla intressant & lurigt. Det är så mycket som har hänt under denna säsong, Caroline har blivit mamma för sjutton. En ny vampyrmördare. Det tog slut mellan Caroline & Stefan. Klaus var med, saknar verkligen honom. Damon torka sig själv. Stefan fick en ny tjej. Caroline en ny familj. Det slog gnistror om Enzo & Bonnie, dem är så fina tillsammans, favorit paret just nu måste jag säga. Bara Valerie kvar av hennes klan. Sen bara kaos, kaos, kaos. Och nu går två heta seriemördare på fri fot. Aldrig kan det sluta lyckligt. Det känns som säsong 3 all over, när det letade efter slakta Stefan... Nej jag tyckte säsong 7 var en riktigt bra säsong och väntar ivritgt på säsong 8. Men om jag ska säga det bästa med säsong var det nog Enzo & Bonnie, och det jag tyckte minst om var nog cellkompisarna Damon & Enzo nu är mördarkompisar.
 
2016-09-09 | 09:04:07 | Kategori: Allmänt

Vill ni att vi ska fortsätta blogga?

Hej allihoppa, ni har säkert undrat vart vi tog vägen. När vi kom hem från vår England resa så slutade jag och Emelie att kolla på The Vampire Diaries. Eller det blev aldrig av att vi kollade, jobb & annat kom ivägen. Så det resulterade i att vi inte heller bloggade. Det har känts så jobbigt för mig att det blev så, tänk gång på gång "Men nu kollar jag/vi" så kanske vi såg ett avsnitt men sen blev det inget mer. Men nu äntligen, har jag börjat kolla igen, är på S07E18 och är helt uppslukad, det är så nagelbitande. Har sett att de spelar in säsong 8 nu, spännade... Men tänkte höra med er, för jag ser att några fortfarande går in och kollar på bloggen, och det värmer i hjärtat ska ni veta. Vill ni att jag forsätter blogga eller hur känner ni?  Och om ni vill det vad vill ni se? Åsikter om avsnitten? Info om skådespelarna? Frågestund och veckans fråga? osv. Vad vill ni att jag lägger upp här på bloggen. Just ja, det är bara jag kvar nu som bloggar också. De andra har fullt upp med sitt. Men tack för att ni fortfarande går in och läser. 
 
(Skriv gärna inte några spoiler i detta komentarsfält, då jag fortfarande har några avsnitt kvar att se)'
 
/ Anna