2013-10-31 | 20:23:00 | Kategori: Allmänt

Happy halloween!

2013-10-31 | 19:05:57 | Kategori: Tävlingar

Vinnaren utav "Gissa avsnitt & säsong"

...som blev vinnaren utav "Gissa avsnitt & säsong"!!
Vi skulle gärna vilja att du mejlar oss så fort du kan, så vi kan förklara hur det kommer gå till!
 
 
Men ni andra ska inte hänga läpp, ni har chans och vinna nästa fredag, då det kommer komma en liknade tävling!
2013-10-31 | 06:00:00 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: Amerikansk takt

 "Monster's Ball" 5x05
 
COSTUME PARTY OF THE DAMNED college blir Elena berörs av en ledsen och hemlighetsfull student vid namn Aaron (gäststjärnan Shaun Sipos). Elena och Damon går på Whitmore Historical Ball klädda som Anne Boleyn och Henry VIII. På balen dansar Elena med Dr Maxfield (gäststjärnan Rick Cosnett), som har en oroande meddelande till henne. Carolines kväll på balen går från lycka till sorg. Samtidigt avslöjar Nadia (gäststjärnan Olga Fonda) hennes överraskande historia för Katherine, och Damon försöker göra en deal med Silas. Silas ber Damon om en tjänst som leder till en våldsam konfrontation.
 
 
2013-10-30 | 09:26:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar - SPOILERS (S5)

 
Svar: Det är många som påpekat detta, så jag för upp diskussionen i ett inlägg! Du kan mycket väl ha rätt, men om man tänker efter så är ju Katharine över 500 år gammal, och Stefan är inte ens 200. Så riktigt samma tid är det ju inte, och man räknar att det är ca 15 generationer emellan. Så ålderskillnaden mellan Stefan och Katherine är större än mellan Stefan och Elena. Det kan ju ha funnits en tidigare dubbelgångare till Stefan som är meant to be med Katherine? (Och med tanke på att Stefan hatar Katherine känns det så fel att dom är menade för varandra!)  men jag kan ha fel, men det är i alla fall vad jag tror. Eller så kanske alla dubbelgångare passar med alla på något sätt? Hoppas vi får våra frågor besvarade inom en snar framtid!
 
Vad tror ni andra?
2013-10-30 | 00:01:28 | Kategori: Bilder

On Set - säsong 5

 
2013-10-29 | 23:57:00 | Kategori: Skådespelarna

Nina & Paul - Halloween

Nina Dobrev & Paul Wesley på bilder från en halloweenfest den 5/10.   
 
2013-10-29 | 23:45:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild!

Ian Somerhalder i 'August Man 2009'...en enormt sexig vampyr!
 
2013-10-29 | 23:35:52 | Kategori: re#ash

Re#ash - For Whom the Bell Tolls 5x04

 

Vi är tillbaka och det är också uppdateringen, så nu blir allt som vanligt igen. 
 
2013-10-27 | 06:00:00 | Kategori: Allmänt

Ingen uppdatering

 
Hejsan alla läsare!
Under dom kommande tre dagarna kommer vi inte ha möjlighet att blogga eftersom att vi alla tre bloggare ska resa bort.
Vi kommer alltså inte ha tillgång till internet. Men så fort vi kommer hem är vi tillbaka på banan igen! 
 
 
Ses på onsdag!
2013-10-26 | 20:53:00 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter "From Whom the Bell Tolls" 5x04

OBS! Detta inlägg innehåller SPOILERS för er som inte sett avsnitt 5x04!
Klicka för att stänga bilden
 Emelie: Det här avsnittet var sååå bra! Så himla sorgligt och jag grät för första gången på väldigt länge. Bonnie är död, och alla vet det. Hon måste väl komma tillbaka? Det har jag i alla fall trott enda sen hon dog, men nu känns det som att hon lämnat människolivet för gott, och isåfall måste dom väl hitta en ny häxa snart? Hoppas på återuppståndelse! Och Stefan då!! Menar dom på allvar att han inte minns någonting från hans liv? Hoppas allt faller på plats snart, annars blir jag riktigt besviken. Han måste ju minnas Elena! Och Damon också för den delen. Caroline behöver honom också. Jesse kysste Caroline och Tyler kom tillbaka. Känns som att det kommer bli ett nytt triangeldrama. Nu undrar jag dock vart Silas är och vad som har hänt med honom? Han och Stefan är ju sammanlänkade, så har han också tappat minnet? Och vad planerar Tessa?
 
 
Anna: Detta avsnittet var verkligen, blod,svett och tårar. Vi kan ju börja med svetten, herregud spänningarna mellan Stefan och Elena var ju helt, helt underbara. Kan dom inte bara make out någon gång. Sedan kände jag att Elena inte behövde förstöra det hela där på slutet då hon berättade att hon lämnat honom för hans bror, hjärtskärande. Och Caroline & Stefan, deras fina vänskap finns fortfarande kvar, åhh det var så fint där innan slutet när det hade deras lilla snack. Nu när jag ändå tog upp "slutet" kan jag väl ändå komma till det, ett av det sorgligaste moment på TVD. Bonnie's lilla begravning, hur alla stod uppsamlade, gråtandes och lämna fram olika saker som beskrev Bonnie. Men när hon stod och talade till Caroline och hur Caroline grät och grät, men det var inte det sorgligaste utan det var när Tyler kom och man fick se hur glad hon blev. Nu börjar jag nästan gråta på nytt igen. Tycker det känns skönt att alla vet om det och jag hoppas, hoppas verkligen att hon kommer tillbaka i liv igen. #bringbonniebacktolife
 
Joanna: Finaste avsnitter jag har sett på länge! Helt underbara Stelena moments! Älskar att Elena visar och berättar för Stefan det de har gjort ihop, för att få honom att minnas! Men något jag inte älskar lika mycket är att Damon kommer i mellan. Stelena är meant to be, och jag bara väntar på att hon ska byta brorsa! Påtal om Stefan. Det var hur gulligt som helst när Caroline var nedstämd efter att hon fått reda på Bonnies död (återkommer till det snart) när hon säger att hon är ensam och hon själv är den enda hon har och Stefan säger: “And me. You have me. Like you were there for me last night, sounds like you’re always there for me. So let me be there for you, okay?”
Men tillbaka till Bonnies död. Jag har ju självklart varit medveten om att hon har varit död MEN jag har inte riktigt insett det förens nu. När alla hennes närmsta var samlade och gav en varsin gåva, och Elena strödde ut fjädrar, så kunde jag inte hålla tårarna inne och alla fina ord och råd hon sa till alla... FAST jag tyckte synd om Matt som fick stå där ensam, när alla andra hade någon att krama om, fast iofs han har en vandrare som sällskap ;)
2013-10-26 | 20:11:08 | Kategori: Låtlista

Låtlista "For Whom the Bell Tolls" 5x04

Klicka för att stänga bilden
 
Manchester Orchestra “I’ve Got Friends
Von Bonneville “Cards With The Devil” (Hittade inte låten, men här är "scenen" istället)
Cage The Elephant “Back Against The Wall”
Babe Youth "Happy Faces"
Howie Day “Longest Night”
The Naked & Famous “Hearts Like Ours”
Sara Bareilles “Gravity”
Birdy "Without A Word"
 
 
2013-10-25 | 22:28:00 | Kategori: Webclip

"Monster's Ball" 5x05 - Webclip #1

 
2013-10-25 | 22:26:00 | Kategori: Promos

"Monster's Ball" 5x05 - Promo

 
2013-10-25 | 20:07:00 | Kategori: Allmänt

I'm so sorry! (Åsikter)

Eftersom jag, som har ett minne lika kort som en guldfisk, glömde helt bort att välja en vinnare till denna fredags "åsikter" bestämmer jag att inte göra ett nytt inlägg tills nästa fredag utan det är den gammal som gäller.
 
Så om du vill vara med och tävla om att få skriva dina åsikter, in och kommentera vilken säsong och vilket avsnitt som du ser på bilderna → Inlägget hittar ni här, och om du tävlade denna vecka så har du fortfarande chans att vinna nästa vecka!
 
2013-10-25 | 05:42:00 | Kategori: Avsnitten

"For Whom The Bell Tolls" 5x04

 
Klicka på Close Ad and Watch as Free User sedan Start Vide--o Now.
 
Fungerar inte klippet ovan? Prova dessa länkar:
http://www.sockshare.com/file/F45D59DDF1D2E6E8
http://www.putlocker.com/file/B97B85F7395D264C
http://www.vidbux.com/5fhk18kxtp1r
http://www.vidxden.com/vhdjmqdlbz9b
 
2013-10-24 | 22:40:21 | Kategori: Allmänt

Kendrick Sampson om "Jeroline" och Jesse

Wetpaint Entertainment: Det finns så mycket vi inte vet om Jesse. Det låter som att denna veckas avsnitt stor betydelse för Jesse och Caroline. Vad kan du berätta?
Kendrick Sampson: Jesse och Caroline kommer ha en liten pluggdejt, och hon öppnar upp sig lite mer. Hon gör ett försök att lära känna honom lite bättre. Du kommer få reda på några saker om Jesse, speciellt på det sätt han interagerar med Caroline. De kommer börja lära känna varandra, och hans envishet kanske äntligen får Caroline att ge efter lite. Han jobbar hårt för henne!
 
TVD-fansen är väldigt rädda om CarolineBör vi vara oroliga för att Jesse döljer något?
Kendrick: Man vet aldrig. Jag tror att han är en ganska ärlig kille, men han kan ju ha något i undangöm. Han är definitivt annorlunda mot de vi har sett i Vampire Diaries innan. Han kanske har vissa saker som han vill hålla dolda - typ ett litet mysterium som pågår. Några saftiga saker kommer att dyka upp.
 
Det enda vi vet om Jesse är att han har lite information om Dr Wes. Kommer han att hjälpa Caroline med det?
Kendrick: Absolut! Det finns en hel del händelser i serien som även var oväntade för mig. Vid ett tillfälle när vi läste manus, flämtade en av de originella skådespelarna "Oh my god!". Så ja, vi blir själv
a förvånade, jag är säker på att ni blir förvånade. Det finns några ganska häftigt grejer med Jesse.
 
För att läsa hela intervjun [TRYCK HÄR]
 
2013-10-24 | 21:56:52 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: Amerikansk takt

 "From Whom The Bell Tolls" 5x04
 
REMEMBRANCE DAY - Medans hela Mystic Falls är upptagna med sin traditionella Remembrance Day för att hedra de döda, försöka Damon och Elena att hjälpa Stefan genom en förvirrande tid, en uppgift som får Elena väldigt känslomsam. Matt är orolig och försöker ta reda på orsaken bakom hans mystiska minnesluckor, och Caroline gör ett försök att lära känna Jesse (gäststjärnan Kendrick Sampson) bättre. Jeremy gör en häpnadsväckande bekännelse som chockar Damon. Slutligen sätter Dr. Maxfield (gäststjärnan Rick Cosnett) en plan i rörelse som kommer att förändra allt. Kat Graham är också med.
 
2013-10-24 | 15:43:16 | Kategori: Dagens gif

Dagens Gif! ♥

Gifs från promon till avsnitt 5x04 & även gifs från tidigare säsonger. 
2013-10-24 | 14:18:00 | Kategori: Svar på kommentar

Elena Gilbert - Halloween

 
Ni kan hitta dräkten på bilden HÄR.
 
2013-10-24 | 09:23:00 | Kategori: Skådespelarna

Kat Graham - ELLE

Kat Graham var den 21 oktober i Beverly Hills för att besöka ELLE's 20:e årliga "Women In Hollywood Celebration"

 

 
2013-10-23 | 16:39:00 | Kategori: Synopsi

Synopsi "Indestructible" 5x06

 INDESTRUCTIBLE - Silas meddelar glatt sin plan till Damon och Elena, men de är båda skeptiska på den fronten att han lovar att utföra en viktigt uppgift som tack för deras hjälp. Medan Tessa berättar hennes nästa drag för Stefan, men inser sedan att Silas lyckats överlista henne. En deseperat Katherine upptäcker en ny och oväntad konsekvens över att bli människa igen och inser att hon behöver en ny plats att bo på. I utbyte mot en plats i studentrummet, erbjuder hon Caroline att visa hur man får ut svar från Dr Maxfield. Bonnie är röd över Jeremyes styrka och beslutsamhet att stå vid hennes sida och slutligen, Damon blir chockad när han lyckas lista ut hemligheten i Tessa's plan.
2013-10-23 | 09:54:00 | Kategori: Veckans fråga

Veckans fråga - Så har ni röstat!

Anna: Ja | Emelie: Nej | Joanna: Ja
 
2013-10-23 | 08:52:29 | Kategori: Stillbilder

5x06 "Handle with Care" - Stillbilder

 
2013-10-23 | 08:35:09 | Kategori: re#ash

Original Sin - Re#ash

 
2013-10-23 | 08:34:00 | Kategori: Skådespelarna

Ian Somerhalder har blivit morfar!

Ian Somerhalder har blivit morfar till 8 stycken helt otroligt söta hundvalpar som hans hund,Nietzsche födit. Ian sägs ha hittat denna hund dräktig på gatan och tog därför in henne som den goda djurvän han är. 
 
2013-10-23 | 08:13:00 | Kategori: Webclip

For Whom The Bells Tolls - Webclip #1&2

 
2013-10-21 | 14:19:48 | Kategori: Allmänt

Kläder och smycken från TVD!

Vår läsare Sara tipsade oss om denna hemsida: http://tvdstyle.tumblr.com
Det är en tumblr där du kan hitta olika klädesplagg och smycken som karaktärerna haft på sig och vart man kan köpa dom.
 
2013-10-21 | 14:04:05 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild

 
2013-10-20 | 13:40:00 | Kategori: Tävlingar

Gissa avsnitt & vinn!

Vill du vara med och dela dina åsikter om fredagens avsnitt i vårt traditionella "Våra åsikter" inlägg? Tävla!
 
För att vinna ska ni: Gissa säsong och avsnitt och en av de som svarar rätt får alltså skriva sina åsikter i ett vårt inlägg här på bloggen.
2013-10-19 | 21:17:00 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter "Original Sin" 5x03

OBS! Detta inlägg innehåller SPOILERS för er som inte sett avsnitt 5x03!
Anna: Jag kan ju börja med att säga att detta avsnittet var det mest oförutsägbara på länge... Jag menar wow, hur ska de lösa allt det här! Det största frågetecknet har jag iallafall fått reda på, varför Silas "so badly" vill åt Katherine, hon är ju det levande botomedlet som både han och Qetsiyah (Tess) vill åt. Sedan denna långa historia om hur alla "Stefan" och "Elena" är meant to be. Att hela universum jobbar med att få ihop dem, bästa jag hört på länge. Men samtidigt som jag känner denna lycka om Stelena så tänker jag "Så Stelena måste vara tillsammans, betyder det att deras kärlek aldrig varit äkta, utan att de är som man säger, meant to be!!"
Måste medge att jag tycker riktigt synd om Damon också, hoppas att inte allt hans hopp har tagit slut, även fast jag är hardcore Stelena shipper så tycker jag fortfarande att Damon absolut inte ska ge upp! Men det största nu och det största som någonsin har hänt i tvd's historia är att Stefan, han har tappat minnet helt, han kommer inte ens ihåg sin bror, SIN BROR! Först förlorade jag Stefan i en kista så han nästan stängde av sina känslor och nu när han äntligen är tillbaka försvinner han igen, på nå vis?
 
Emelie: Herregud! Vad är det som händer? Hängde knappt med på hälften, så lär se avsnittet igen haha. Nu har vi i alla fall fått reda på varför Silas vill åt Katherine! Botemedlet finns kvar i hennes blodomlopp, och Silas behöver alltså henne för att bli dödlig igen. Vi fick även träffa Qetsiyah för första gången, som är en väldigt kraftfull häxa och Silas "one true love" - eller? Det var snarare hon var kär i Silas men han hade ögonen på någon annan! Nämligen Amara, som är Elena och Katheriens första dubbegångare. I samband med allt detta fick vi även veta att alla dubbelgångare av Stefan och Elena är menade att vara tillsammans! OMG!! "That kind of love never dies" eller vad är det man brukar säga? Nu har dom i alla fall fått hem Stefan och han är i trygghet... Än så länge. Han vaknade upp och hans minne var HELT borta! Han kommer varken ihåg sin största kärlek eller bror. WTF?
 
Joanna: Shiiiiiiit vilket avsnitt! Stefan minns ingenting, NADA! Så vampire diaries kommer troligen att "börja om på nytt"med stelena eftersom att de är dubbelgångare/självsfränder!!! Tycker att det är grymt spännande att Katherine ÄR botemedlet numera, så det är alltså DÄRFÖR de har jagat henne hela tiden, phew, känns skönt att veta varför! Så nu kommer hon nog snart vara i Silas händer om Silas själv får bestämma och hans häxbrud är sjujävla cool alltså, vilken brud! Så mycket krafter och en ny historia att få reda på! I like! Och allt det här med Amara gör allting snäppet bättre! 

 
Olivia, läsare: Jag tyckte detta avsnitt var det bästa hittills av säsong 5! Man fick reda på mycket och det var väldigt spännande. Är så himla glad att Stefan äntligen är tillbaka. Har saknat han så mycket. Dock, så tyckte jag att det var lite dåligt att Caroline, Jeremy och Bonnie inte syntes nånting. Höjdpunkten i detta avsnitt var iaf när Katherine och Elena hade sina tjaffs (haha) och att man fick se Qetsiyah.
2013-10-19 | 14:46:32 | Kategori: Promos

5x04 "For Whom The Bell Tolls" - Promo

 
2013-10-18 | 23:05:07 | Kategori: Låtlista

Låtlista "Original Sin" 5x03

Bass Drum Of Death “Way Out”
Empires “Hello Lover”
Fitz & The Tantrums “Dear Mr. President”
Metric “Breathing Underwater”
J. Roddy Walston & The Business “Hard Times”
Sara Bareilles “Satellite Call”
 
2013-10-18 | 07:01:00 | Kategori: Avsnitten

"Original Sin" 5x03

Klicka på Close Ad and Watch as Free User sedan Start Video Now.
 
Fungerar inte klippet ovan? Prova dessa länkar:
http://www.vidbux.com/prm8lhqwb6fq
http://www.vidxden.com/yhpqqd09nynw
 
2013-10-17 | 20:29:00 | Kategori: Tävlingar

Vinnaren utav "Gissa avsnitt & säsong"

...som blev vinnaren utav "Gissa avsnitt & säsong"!!
Vi skulle gärna vilja att du mejlar oss så fort du kan, så vi kan förklara hur det kommer gå till!
 

Tycker ni att vi ska ha en sådan här tävling genom alla avsnitt eller kankse någon gång i bland? Svara gärna i en kommentar! Tack!
2013-10-17 | 18:10:00 | Kategori: Videoklipp

Kat Graham - Power

Kat Grahams låt Power som endast funnits som lyrics-video har nu kommit som musikvideo.
Vad tycker ni om låten och videon?
 
2013-10-17 | 11:33:00 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: Amerikansk takt

 "Originals Sin" 5x03
 SYNOPSI: När Elena och Katherine drömmer samma dröm om att Stefan är i fara och i desperat behov av hjälp, övertygar de Damon att hjälpa dem hitta Stefan. Men deras planer stoppas av en mystisk ung kvinna vid namn Tessa (gäststjärnan Janina Gavankar) som verkar veta allt om Stefans historia. I tillbakablickar till en avlägsen tid och plats, avslöjar Tessa de chockerande hemligheter om sitt förflutna och vad hon har planerat för framtiden. Hon har också ett oroande budskap för Damon om sin egen framtid. Silas tvingar en ofrivillig medbrottsling att hjälpa honom att leta efter Katherine, som leder till en förvirrande och livshotande situation för Matt. Slutligen avslöjar Silas anledningen till att han är fast besluten att hitta Katherine och Damon och Elena står inför en oroande ny verklighet.
  
 
2013-10-17 | 11:32:00 | Kategori: Webclip

5x03 "Original Sin" - Webclip #2

 
2013-10-17 | 11:27:00 | Kategori: Videoklipp

Vampire Diaries "Be bad" - Säsong 5

 
2013-10-16 | 20:54:00 | Kategori: Skådespelarna

Ian Somerhalder för Icon Magazine

  
 
 Ian har blivit vald till covern för 'Icon Magazine' 2013.
Hur snygg får man egentligen vara när man 34 år!? 
2013-10-16 | 20:35:00 | Kategori: Allmänt

Sugen på ett nytt smycke?

Var du kankse en av dom som kollade in Carolines halsband i avsnitt 2 av säsong 5, i sådana fall kan jag berätta för dig att du kan köpa ett exakt likadant halsband → HÄR ← 
 
Dock kostar det en hel del, hela 663 kr faktiskt, men har man stålar och diggade halsbandet in & köp!
 
2013-10-15 | 17:41:00 | Kategori: Allmänt

#TVD digital comic

Det har kommit sneak peaks på något som heter #TVD digital comic som lanseras 31 Oktober.
Det är en digitaliserad version av serien.
 
 
2013-10-15 | 06:56:00 | Kategori: re#ash

5x02 "True Lies" - Re#ash

 
2013-10-14 | 12:08:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

 
2013-10-14 | 08:35:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

 
 
Svar: Klaus tillhör inte The Vampire Diaries i nuläget men är med i hans egna serie, The Originals! 
Men jag tror det finns en chans att Klaus kanske kommer tillbaka till Vampire Diaries, men det är bara min teori!
 
2013-10-13 | 14:20:00 | Kategori: Tävlingar

Gissa avsnitt & vinn!

Vill du vara med och dela dina åsikter om fredagens avsnitt i vårt traditionella "Våra åsikter" inlägg? Tävla!
 
För att vinna ska ni: Gissa säsong och avsnitt och en av de som svarar rätt får alltså skriva sina åsikter i ett vårt inlägg här på bloggen.
2013-10-12 | 20:26:14 | Kategori: Allmänt

Se senaste avsnittet på swefilmer!

Nu finns avsnitt 5x02 med svensk undertext att se här: SWEFILMER
 
2013-10-12 | 19:53:15 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif

 
2013-10-12 | 17:58:38 | Kategori: Veckans fråga

Veckans fråga - Så har ni röstat!

 
2013-10-12 | 17:47:25 | Kategori: Låtlista

Låtlista "True Lies" 5x02

The Rival “Say Now”
Paper Route “Better Life”
Ferras “Don’t Give Up”
Ellie Goulding “Burn”
Tyrone Wells “This Moment Now”
Plumb “Don’t Deserve You”
 
2013-10-12 | 13:47:00 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter 5x02

Detta inlägg innehåller SPOILERS för dig som inte sett avsnitt 5x02! 
Anna: Först och främst måste jag bara säga hur lycklig jag är att my home-boy Stefan is back. Dock inte som den underbara Stefan han kan vara utan som denna fräcka "rippern". En annan sak jag glädjer mig över är Katherine, hon har börjat släppa lite, tack vara Jemery! Vilket jag älskar, tror dom kommer få en stark realtion faktiskt. Jag hoppas på det iallafall! Men det största som hände var att jag (och förmodligen Damon också) misstänker att Elena har kvar starka (kärleks) känslor för Stefan,WOHO! Glädjer mig något enormt åt det. Dock undrar jag fortfarande vad det här alla vill åt hos Kathrine? Och Silas och denna Nadia (nått pysk av nå slag) vad är det dom kommer koka ihop?! Sen har vi detta med Bonnie och Matt, som nu vet att Bonnie är död fast ändå inte... tycker fortfarande riktigt synd om henne, hoppas hon kommer tillbaka som häxa igen! Nej mycket som händer exakt hela tiden, det är som att det kommer nya problem efter varje avsnitt och jag gillar det! Hoppas det lyckas löser allt bara...
 
Emelie: Ingenting är sig likt längre och jag gillar det faktiskt. Det behövs efter fyra år i Mystic Falls med liknande storylines. Det händer ju något hela tiden och äntligen är Stefan tillbaka! Kan inte vänta tills man får "träffa" honom igen. The Ripper is back! Spännande. Matt och Jeremy har samarbetat för att hålla Katherine fången, och Matt verkar inte ha varit sig själv sedan han blev påflugen av Nadia och hennes polare. Vad vill hon liksom? Matt fick i alla fall en stund med Bonnie på den andra sidan, och det var ju så fint! Det känns som att Bonnie kommer komma tillbaka snart, på något sätt. Jag hoppas verkligen det! Som sagt, det händer så mycket hela tiden, jag måste nästan se avsnittet igen och smälta allt som hänt!
 
Joanna: Vampire Diaries har ALDRIG varit såhär galet!!! T.o.m Matt som alltid har varit lilla oskyldiga pojken har blivit lite tuffare och haft en "vandrare" i sig! Jag vet inte om jag tycker att det spårar ur eller inte, men det är mycket att ta in på en gång! Det här med att Elena kan känna av Stefan är något jag inte riktigt förstår heller... Jag tycker att, just nu, är det många frågor och få svar, vilket jag hoppas det blir ändring på!
 
Lisa, läsare: Jag gillar verkligen den nya känslan i säsong 5! Det är bra att vi fick ett Stelena moment i början, även om det bara var i Stefans huvud så håller det hoppet vid liv - det kanske ändå blir dom till slut. Damon fick ta många smällar i avsnittet, men den värsta är nog att han börjar inse att Elena fortfarande känner starkt för Stefan! Bäst för Damon att han börjar vara ärlig mot Elena i fortsättningen om förhållandet ska fortsätta. Tycker det är bra att Stefan  kommer tillbaka så snabbt, då jag var rädd att han skulle ligga på botten ännu fler avsnitt! Han kommer nog vara helt förstörd, men jag tror Elena är den som till sist lyckas få honom att hitta sig själv igen. Jag tycker Silas lyfter avsnittet - han är ärlig och rakt på sak vilket rör om mycket i grytan. Hemligheter bevaras inte länge med Silas i bilden! Precis allt verka ju kunna hända så länge han har makt! Men har han någon svag punkt?  Det är skönt att se Katherine så svag och hjälplös efter allt elände hon ställt till med! Kanske blir hon bättre med tiden? Jag tänker på hur hon reagerade när Jeremy gav henne filten - helt förvånad över att någon visade henne medkänsla! Det var verkligen tragiskt att se när Bonnie försökte kyssa Jeremy i slutet, men inte kunde. Hoppas det löser sig för henne till slut! Jag är positiv till att Caroline får upp ögonen för en ny kille (om han är att lita på) tycker Taylor har förbrukat sina chanser och har en del att bevisa om han kommer tillbaka!  Och vem är den nya läraren? Många frågor! Avsnittet var verkligen bra, det hände mycket, var känslosamt och mystiskt!
2013-10-11 | 23:02:00 | Kategori: Webclip

Webclip #1 "Original Sin" 5x03

 
2013-10-11 | 21:37:00 | Kategori: Promos

Promo "Original Sin" 5x03

 
2013-10-11 | 05:53:34 | Kategori: Avsnitten

"True Lies" 5x02

Klicka på Close Ad and Watch as Free User sedan Start Video Now.
 
Fungerar inte klippet ovan? Prova dessa länkar:
http://www.sockshare.com/file/960A2A07434AED23
http://www.vidbux.com/9p057sgvpmjz
http://www.vidxden.com/nfy7z7vjhz9v
 
 
2013-10-10 | 20:23:18 | Kategori: Tävlingar

Vinnaren utav "Gissa avsnitt & säsong"

...som blev vinnaren utav "Gissa avsnitt & säsong"!!
Vi skulle gärna vilja att du mejlar oss så fort du kan, så vi kan förklara hur det kommer gå till!
 
Men ni andra ska inte hänga läpp, ni har chans och vinna nästa fredag, då det kommer komma en liknade tävling!
2013-10-10 | 19:56:25 | Kategori: Allmänt

Live streama nattens avsnitt!

Vill du se nattens avsnitt 5x02 live inatt? Klicka här: http://tvdlivestream.webs.com/tvdls.html
 
Från och med nu kan ni även hitta denna länk i informationsrutan till vänster
 
2013-10-10 | 18:41:00 | Kategori: Webclip

Webclip #3 "True Lies" 5x02

 
2013-10-10 | 09:19:00 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: Amerikansk takt

 "True Lies" 5x02
 
MISSING PERSONS - Utan att berätta för Elena att Stefan är försvunnen, vänder sig Damon till Sheriff Forbes för att få hjälp att hitta sin bror. Elena och Caroline försöker ta reda på vem som döljer campus-mordet, och en Whitmorestudent vid namn Jesse (gäststjärnan Kendrick Sampson) ger Elena spännande information om professor Wes Maxfield (gäststjärnan Rick Cosnett). Jeremy kämpar för att komma tillbaka till sitt gamla liv, medan han fortsätter att se och prata med Bonnie, men han lyckas inte övertyga henne om att det är dags att låta andra få veta att hon offrade sitt eget liv för hans. Efter att Damon får reda på att Silas är ute efter Katherine, ber han Matt och Jeremy att skydda henne, men situationen hamnar snart utom kontroll. Slutligen tar Nadia (gäststjärnan Olga Fonda) till med våld för att göra sin röst hörd.
 
 
2013-10-09 | 19:22:00 | Kategori: Spoilers

Vad kommer hända med Stefan? SPOILERS!

Vad som händer med Stefan när han kommer upp ur kassaskåpet? Paul Wesley öppnade sig på twitter och pratade med TVGuide.

"En sak jag kan garantera er alla är att Stefans hår fortfarande ser exakt likadan ut direkt efter att han kommer ut från kassaskåpet, " twittrade Paul förra veckan. Haha, han är rolig han!

Vi älskar Pauls humor och självklart älskar vi även hans karaktär! Och vi måste ju erkänna att det känns skönt att hans hår kommer ut oskadat, även fast hans hälsa inte gör det, för tyvärr pekar alla tecken på att läget kommer vara instabilt under en tid framöver. 
 
Wesley berättade för TVGuide att "Stefan kommer vara helt förstörd när han kommer upp från stenbrottet. Han är hjälten och alla vill höra hjältens historia, och hans fall och hans stora frälsning, och jag tror det är de det handlar om." Ja, Stefan har ju alltid varit en känslig person, så frågan är hur han kommer hantera allt det här.
 
Vad tror ni? Kommer han bli ett nervvrak eller kommer det att återgå till det normala snart igen?
 
2013-10-09 | 17:33:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

 
2013-10-08 | 21:58:00 | Kategori: Promos

Canadian Promo "True Lies" 5x02

 
2013-10-08 | 20:01:50 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

 
Svar: Vi får börja med att be om ursäkt! Ibland godkänner man kommentarer som man inte har tid att svara på i samma stund, och planerar att svara senare. Det var detta som hände denna gång, och så råkade jag glömma bort det helt och hållet. Anledningen till att jag tar upp detta i ett inlägg är utifall det är flera som upplevt att deras kommentarer blivit "dissade" och då kan jag säga nej, absolut inte. Vi läser ALLA era kommentarer och försöker hela tiden svara och hjälpa er så gott vi kan! :)
 
Denna twitition är alltså till för att få skådespelarna till Sverige, vilket är ett toppenförslag som vi uppmuntrar i vått och torrt! Du kan hjälpa till genom att trycka HÄR och signa med hjälp av ditt twitterkonto!
 
2013-10-08 | 19:50:00 | Kategori: Stillbilder

Stillbilder "From Whom The Bell Tolls" 5x04

 
2013-10-08 | 18:57:00 | Kategori: Webclip

Webclip "True Lies" 5x02 #2

 
2013-10-08 | 18:52:00 | Kategori: re#ash

Re#ash "I Know What You Did Last Summer" 5x01

Saknat Re#ash & Lexi/Arielle? Det har jag! Här har ni iallafall första avsnittet!
 
2013-10-08 | 14:34:00 | Kategori: Webclip

Webclip "True Lies" 5x02 #1

 
2013-10-07 | 17:07:00 | Kategori: Tävlingar

Gissa avsnitt & vinn!

Vill du vara med och dela dina åsikter om fredagens avsnitt i vårt traditionella "Våra åsikter" inlägg? Tävla!
 
För att vinna ska ni: Gissa säsong och avsnitt och en av de som svarar rätt får alltså skriva sina åsikter i ett vårt inlägg här på bloggen.
2013-10-06 | 15:40:00 | Kategori: Videoklipp

Stefan and Elena | Stay With Me [5x01]

OBS!! Innehåller scener från 5x01.
 
2013-10-06 | 12:37:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

 
2013-10-06 | 12:00:57 | Kategori: Intervjuer

Intervju med Ian & Joseph

 
2013-10-06 | 11:53:30 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentarer

Detta är en fråga som väller in från alla håll och kanter. När börjar säsong 5 på TV6 här i Sverige?
Denna fråga går tyvärr inte att svara på i nuläget. TV6 har själva sagt att dom kommer bekräfta datumet kring årsskiftet, vilket troligen betyder att det inte kommer börja sändas förens i januari. Jag har mejlat dom för att försöka få ett mer detaljerat svar. Återkommer med mer information senare!
 
TV6 har sagt att dom inte har några som helst planer att sända The Originals på sin kanal. Jättesynd! Men man vet aldrig, deras planer kanske förändras inom en snar framtid. Men som det ser ut nu får vi kolla på TO på internet.
 

 
Har ni fler frågor är ni välkomna att ställa dom i en kommentar, mejl eller vår blogresponse!
 
2013-10-05 | 16:57:00 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter 5x01

Detta inlägg innehåller SPOILERS för dig som inte sett avsnitt 5x01!!
Anna: Så jag har längtat och äntligen är dagen D här! Tyckte avsnittet var grymt och mycket som hände under dess gång. Det fanns både Delena & Stelena, kankse lite för mycket Delena för min smak dock, haha! Lite sorgligt dock att Klaus med familj inte kommer vara med direkt, kommer sakna det, speciellt nu när varken Tyler eller Klaus är i stan för att uppvakta Caroline, vilket hon verkar ha tagit väldigt hårt på snuttan! Det är även många frågor som snurrar i mitt huvud och den största är nog SILAS, han kan alltså styra över en hel stad nu om jag förstod rätt? och det betyder att han är väldigt farlig, sedan ett annat frågetecken just över Silas är varför han vill åt Kathrine. Mycket frågor inga svar...än så länge. Sedan har vi ännu ett stort frågetecken just vid college, vem är det som egentligen är vampyren? och vad var det för hemlighet deras dödarumskompis hade och bilden på henne och Elenas pappa, måna pussel bitar där! Att bropå döda rumskompisar, Bonnie, tycker det är så sorgligt, och hennes pappa som blev döda av F*tt-Silas? Så där helt plötsligt! Feel bad for that girl... Sen har vi ju detta med Matt, som jag inte riktigt hängde med på. Då de tog in honom i någon återvändsgränd och så växlade hans ögon till svart och sedan tillbaka igen, så fråga är, är Matt någon slags demon nu eller?, haha förstod ej någonting riktigt... Nej nu känner jag att de inte ska ta hand om några av deras problem innan de först och främst hitta Stefan, min fina lilla Stefan, serien behöver goa, snygga Stefan! HITTA HAN NU! 
 
Emelie: ÄNTLIGEN! Nu är det här, avsnittet som vi väntat på så länge! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det. Det hände så mycket hela tiden. Jag gillade verkligen att det kändes så nytänkande, Delena, college och Silas. Allt har liksom förändrats. Damon och Elena är ju jättelyckliga och kära, vilket är roligt att se efter allt deppigt dom gått igenom tidigare. Och nu har Elena och Caroline lämnat Mystic Falls för college, och det ska bli spännande att se vad som kan hända på den fronten. Vem var egentligen Megan, och vem dödade henne? Hon verkade ju ha koppling till Elenas pappa, så kanske vill mördaren åt Elena? Så många frågor! Och stackars lilla Caroline, som blev totaldissad av Tyler. Så fult gjort, han sätter alltid sina varulvar före sin flickvän, så tycker nästan att han inte förtjänar henne längre. Och nu ska jag hoppa till ännu en ny punkt, Katherine. Så kul att hon är så liten och klen just nu, men självklart är hon inte mindre besvärlig för de, utan dödade nästan Jeremy. Tur att Damon dök upp och räddade honom! SIST men inte minst, Stefan. Lilla gubben. Håll ut och stäng inte av dina känslor för guds skull! Silas går lös i staden och han verkar kunna ta över allt och alla... Och allt detta hände på bara ett avsnitt, så ska bli riktigt spännande att se vad framtiden bjuder på!
 
 
Joanna: Vad ska man säga... Avsnittet var mycket att ta in, det var helt klart en pangstart på säsong 5. Alltifrån att Matt som inte har haft en tjej på urminnestider har det mysigt med två damer till att Silas ränner runt som Stefan i stan. Hela avsnittet överlag var vääääääldigt oväntat och jag kan inte riktigt ta in allt som hänt! Men jag ser verkligen fram emot nästa avsnitt MÅSTE veta vad som kommer hända härnäst på College!
 
 
Marika, läsare: Jag vet inte riktigt vad jag ska börja, det hände så mycket på 40 minuter! Men vi kan väl börja med den stora händelsen, Silas! OMG, han påminner lite om ripper Stefan fast ändå inte. Det kommer bli spännande att se vad dom gör med karaktären och jag gillar honom starkt. Serien behöver en ny bad guy sen Klaus lämnade och Paul Wesley gör det så bra! Tycker dock det var tråkigt att dom listade ut det så fort, skulle vara kul och se vad han skulle gjort som Stefan. På tal om Stefan, tänk att ligga dag ut och dag in i 3 månader och drunkna, tycker så synd om honom :( Hoppas han kommer ut snart och att han har glömt Elena och går vidare. Nu kommer jag nog få endel haters men Damon och Elena? Gäsp! Tråkigt att kolla på och vad hände egentligen med Damon? Han har aldrig varit någon favorit men vilken mes han har blivit. BORING! Hoppas att deras förhållande tar slut fort. Sen tänkte jag skriva lite kort om forwood med, Caroline och Tyler, det var på tiden att Caroline fick ett lite wake up call. Vad skulle hon förvänta sig efter ca 6 månader? Hoppas hon glömmer Tyler fort och springer till New orleans ;) Tyvärr verkar det som vi inte får något Klaroline än men jag hoppas att det nångång kommer hända! Sammanfattat tycker jag avsnittet var bra, lite segt i början men blev bättre och bättre!
 
2013-10-05 | 15:38:52 | Kategori: Allmänt

Dagens bild

 

Är du ett fan av One Direction? Jag säljer en biljett till konserten den 13/06-2014. Läs mer här!
 
2013-10-05 | 12:03:00 | Kategori: Promos

Promo "True Lies" 5x02

 
2013-10-05 | 10:14:00 | Kategori: Svar på kommentar

Frågor om The Originals

Vart kan man se The Originals?
Du kan se det nyutkomna avsnittet [HÄR]. Det är där avsnitten kommer att läggas upp i framtiden.
 
Kan ni skriva era åsikter om The Originals-avsnittet?
Nej, vi kommer inte att skriva om TO alls på denna blogg. All uppdatering kring de kommer du hitta på vår andra blogg: http://theoriginalssweden.blogg.se!
 
 
2013-10-04 | 23:19:00 | Kategori: Låtlista

Låtlista 5x01

 Nonono - Pumpin Blood
Vampire Weekend - Unbelievers
Cary Brothers - Run Away
Johnny Stimson - Here We Go Again
Lorde - Royals
Amy Stroup - Falling
Smallpools - Dreaming
Johnny Stimson - Here We Go Again
The Fast Romantics - Time
2013-10-04 | 05:12:00 | Kategori: Avsnitten

"I Know What You Did Last Summer" 5x01

Klicka på Close Ad and Watch as Free User sedan Start Video Now.
 
Fungerar inte klippet ovan? Prova dessa länkar:
http://www.sockshare.com/file/4196BC26A77E5361
http://vidbull.com/2org9p3nro4y.html
 
Se avsnittet med svenk undertext:
LÄNK 
 
2013-10-04 | 03:24:00 | Kategori: Tävlingar

Vinnaren utav "Gissa avsnitt & säsong"

 
...som blev vår vinnare utav "Gissa avsnitt & säsong"!!
Vi skulle gärna vilja att du mejlar oss så fort du kan, så vi kan förklara hur det kommer gå till!
  
Men ni andra ska inte hänga läpp, ni har chans och vinna nästa fredag, då det kommer komma en liknade tävling!
2013-10-03 | 20:15:52 | Kategori: Allmänt

Se säsongspremiären live inatt!

Inatt kl.02.00 (svensk tid) sänds avsnitt 5x01 "I Know What You Did Last Summer" i USA.
Vill du se det live? Då kan du prova de länkade sidorna nedanför.
 
http://tvdlivestream.webs.com/tvdls.html
http://www.ilive.to/view/30469/
http://www.free-tv-video-online.me/internet/the_vampire_diaries/season_5.html
 
Vet du fler bra länkar? Kommentera!
2013-10-03 | 20:15:36 | Kategori: Sno stilen

Sno stilen

 
 
2013-10-03 | 19:46:39 | Kategori: @twitter

Welcome Back Delena

 
Welcome Back Delena trendar Worldwide på twitter just nu!
 
 
2013-10-03 | 19:40:00 | Kategori: Bilder

Cast Pictures - Damon Salvatore

Sist men inte minst...
2013-10-03 | 19:26:00 | Kategori: Veckans video

Humanity - Elena Gilbert

En jätte bra video, hittad tack varare min vän Lisa.
 
2013-10-03 | 08:52:00 | Kategori: Allmänt

SNART ÄR DET DAGS!

Idag sänds första avsnittet av säsong 5 i USA, och inatt kan även vi i Sverige se det! Självklart kommer vi lägga upp avsnittet tidigt imorgonbitti här på bloggen (även direktlänkar till livestream inatt).
 
Vi ska även dra en vinnaren idag, om vem som får vara med och skriva sina åsikter om avsnittet. Så håll er uppdaterade!
 
 
2013-10-03 | 08:47:00 | Kategori: Bilder

Cast Pictures - Elena Gilbert & Katherine Pierce

 
2013-10-03 | 08:00:00 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: Amerikansk takt

 "I Know What You Did Last Summer" 5x01
COLLEGE DAYS - Efter att ha tillbringat sommaren njutandes av hennes passionerade förhållande med Damon, och med att se till att Jeremy justerar sig efter hans återkomst från de döda, tycker Elena att det ska bli spännande att flytta in i studentrummet på det närliggande Whitmore College med sin nya rumskamrat, Caroline. I tron om att Bonnie har rest runt hela sommaren och snart kommer göra dom sällskap, blir Elena och Caroline väldigt förvånade när en student vid namn Megan (gäststjärnan Hayley Kiyoko) dyker upp och meddelar dom om att hon är deras nys rumskamrat. Katherine dyker oväntat upp i Salvatorehuset och försöker få Damon att hjälpa henne nu när hon är mänsklig och sårbar för sina fiender. Matt och Rebecca kommer tillbaka till Mystic Falls efter att ha tillbringat en vild sommar i Europa, där de mötte en mystisk skönhet vid namn Nadia (gäststjärnan Olga Fonda). Elena kan inte skaka av sig känslan av att något är fel med Stefan, och Silas gör ett skrämmande framförande  stadens "End of Summer Party" på torget.

 
2013-10-02 | 20:24:54 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild!

 
2013-10-02 | 13:27:00 | Kategori: Bilder

Cast Pictures - Bonnie Bennet, Silas & Stefan Salvatore