2015-09-28 | 15:38:00 | Kategori: Allmänt

Framtiden för bloggen

Hej! Som ni alla kanske märkt eller inte märkt så har uppdatering på bloggen varit väldigt till och från. Vissa dagar har det kommit massa inlägg och andra dagar ingenting alls. Men det är nämligen så att både jag och Emelie förbereder oss för att flytta nu i början av oktober, och vi ska inte flytta vart som helst utan ta vårt pick och packa och flytta "några" mil bort till självaste England. Så vi har haft mycket fokus på flytten och därför behövt lagt bloggen lite åt sidan. 
 
Men nu till själva meningen med detta inlägg. Eftersom vi ska flytta till England, skaffa ett nytt jobb och starta ett liv där kommer vi behöva lägga ett stort fokus på det. Men detta är inte farväl inlägg, vi ska absolut inte lägga ner vår älskade blogg, utan bara så ni ska få en förståelse om det inte kommer inlägg ibland. Vi vet inte om vi alltid kommer ha internet, men vi ska verkligen försöka och vi ska inte glömma bloggen. Avsnitten, promos och allt det viktiga kommer att komma upp och vi ska kämpa för att även lägga upp andra inlägg som kanske är lite mer irrelevanta.
 
Med det sagt, vill vi önska er en fortsatt trevlig måndag samt att det endast är 12 dagar kvar tills premiären av säsong 7 av The Vampire Diaires och säsong 2 av The Originals! *iiii*
 
Ps. Vill ni följa vår resa kan ni göra det här, reseboken.blogg.se
Mvh, Anna & Emelie, The Vampire Diaries Blog 
Postat av: Elly

Hej när är det premiär på tv här i Sverige när TVD 7 börjar?

2015-10-06 / 12:46:27 / URL: http://dogever.blogg.se
Postat av: Elly

Hej när är det premiär på tv här i Sverige när TVD 7 börjar?

Svar: Hej! Menar du när säsong 7 har premiär i Sverige? På kanal 6? :)
Vampire Diaries Blog

2015-10-06 / 12:47:01 / URL: http://dogever.blogg.se
Postat av: Johanna Lausing

Hej, ett stort fan av eran blogg här! Jag vill bara att ni ska veta att jag kan jättegärna hjälpa er med att lägga upp inlägg osv om ni inte vill ha dålig uppdatering. Min TW blogg står still just nu då det inte finns så mycket info då TW har en paus. (http://teenwolfies.blogg.se/) och ja, ville bara att ni skulle veta detta :)

Svar: Hej Johanna! Tack så jättemycket för den fina kritiken och det erbjudandet. Vi vet i nuläget inte om vi vill ta in fler bloggare, men vi hör av oss till dig om det blir aktuellt! Fin TW blogg! :)

/Vampire Diaries Blog
Vampire Diaries Blog

2015-10-08 / 15:57:32 / URL: http://lausingdesign.blogg.se/
Postat av: Elly

Hej!
Jag menar säsong 7. Vilket datum. Kanal 6 vet jag. Finns där någon sida man kan kolla säsongerna på? Swefiler funkar inte längre ju.

Kram

2015-11-16 / 09:00:15 / URL: http://elionorforsblad.blogg.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: