2014-10-06 | 14:16:00 | Kategori: Spoilers

TVGUIDE/TVLINE - Säsong 6 SPOILERS

VARNING: Följande text innehåller spoilers från avsnitt 6x01 och kommande avsnitt. 

 
Vampire Diaries är tillbaks med en ny säsong, men alla karaktärer är inte sitt gamla jag. 

 

Elena är en av dem, hon förvånar oss alla genom att ta häx droger för att få "träffa" Damon och började även livnära sig på människor i utkanten av Mystic Falls - även fast det inte var till någon värst nytta. Så för att verkligen få smärtan att försvinna, bad hon Alaric om en drastiskt tjänst. 

 

Sen har vi Stefan, som numera lever livet med en ny tjej, medan Damon och Bonnie smaskar i sig pannkakor...någonstans? 

 

TVLine och TV Guide fick chansen att prata med TVD's exekutiva producent Caroline Dries om första avsnittet av säsong 6. Hon besvarar även några av våra brännande frågor och berättar vad vi har att vänta i nästa avsnitt. 

 

VART ÄR DOM...? | Så vart är det egentligen Damon och Bonnie håller hus? "Vi kommer få reda på det i nästa avsnitt," avslöjar Dries. "Dem kommer upptäcker det tillsammans med tittarna." Betyder den gamla låten från 93 som spelades i bakgrunden och Damon i flanellskjorta att de har gått tillbaka i tiden? "Det är tänkt att tittarna ska ställa frågor som detta." de är allt Dries ville säga. (Hmm.. kommer de kommande 1990 tillbaka blicken på Damon & Stefan i avsnitt 4, som sägs "hjälpa till att knyta ihop massor av olika gåtor," ha något att göra med allt detta?) 

 

GLÖM MIG INTE |  Elena blir helt förkrossad av förlusten av Damon och ber Alaric att få henne att glömma bort att hon någonsin har varit förälskad i den äldre Salvatorebroden. Men kommer Alaric att genomföra hennes önskan? "Det kommer vara en stor del av nästa avsnitt" svarar Dries. "Damon är hans vän, också. För henne är det ett hårt beslut. Men det är det också för honom, eftersom han kommer tänka "Jag vet inte om jag kan göra detta emot min vän." Så det kommer vara hans känslomässiga resa i nästa avsnitt." 

 

Även om det verkar som att Elenas kärleksliv är dött, med Damon borta och Stefan som lämnat Mystic Falls, försäkrar Dries oss med att säga "Vi håller definitvt kärlekshistorierna i liv. Det kanske inte utspelas på ett traditionellt sätt, men karaktärerna kommer känna sig mycket tillfredsställda... Jag tror att de är gjort på ett sätt som kommer kännas fräscht för en serie som är på säsong 6 och som har haft samma karaktärer i denna kärlekstriangel i en lång tid. Jag vill egentligen inte kalla det en triangel, eftersom Stefan har blivit mer av en vän till Elena. Han handskas med hans egna problem, men dem är forfarande anslutna till varandra. Det kommer vara mer av, Hur kan vi hålla Eelena och Damons krälekshistoria vid liv när han inte är ens finns på plats?" 

 

ALLT HOPP ÄR INTE FÖRLORAT | Stefans nya kärleksintresse kommat att hålla sig kvar "en liten stund, vi får en inblick av hur Stefans process som vampyr vill börja om på nytt och leva under en annan identitet," beskriver Dries. "En del av hans nya liv, är att överge allt hopp om att få tillbaka Damon. Det kommer även visa sig att Enzo haft en annan reaktion på Damons död" berättar Dries. "Han kommer inte att ge upp hoppet om att hitta sin vän. Hans hopp om att hitta Damon är tvärtemot Stefans, vilket kommer leda till konflikter. Enzo och Alaric kommer alltså inte dränka sina sorger tillsammans än på ett tag."

 

MAN RUNT STAN | Matt har hittat en "fadersfigur" i Colin Fegusons som är ledare i stadens skyddsgrupp. "Men alla är inte vad de uppger sig för att vara," varnar EP. "Men Matt kommer i slutändan ta en intressant vändning, han blir en dynamiskt karaktär som inte alltid är en god eller ond person. Han representerar faktiskt en normal persons syn på hela vampyrvärden." Men Matt's rumskamrat, Jeremy,"Han kommer att försöka hitta en mening med livet i de första avsnitten av säsong 6," Säger Dries. "Men han har inte nått botten än." 

 

ILKSA OCH LUST | Tyler och Liv må ha irriterat sig på varandra under avsnittet, men vi alla vet vad som finns bakom alla spänning: hormoner! "De kommar vara en del av varandras storyline" Erkänner Dries, och menar att Liv kommar att hjälpa Tyler "med all den vrede han känner".

 

HÄR KOMMER TRUBBEL | En ny skurk vid namn Kai (spelad av Chris Woods) kommer att dyka upp i ett par avsnitt, och "han är en galning," beskriver Dries. "Väldigt karismatisk, charmig och psykotisk. Omtyckt och mindre omtyckt på alla sätt och vis och han kommer att vara kvar ett tag." 

 

Källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: