2014-05-03 | 00:53:57 | Kategori: Frågestund

Svar på frågestunden - Vad händer i serien?

Nu har jag besvarat de frågor vi fick in om serien, tog tyvärr bort några frågor eftersom de inte var relaterade till seriens handling. Dessa frågor får ni fråga i en annan, vanlig frågestund eller i våran blogresponse! VARNAR ÄVEN FÖR S5-SPOILERS!
Hej! Jag har också en sak jag gått och undrat över. Elena och Damon blev ju sådana vampyrer som dricker från andra vampyrer, men helt plötsligt är de inte påverkade av vampyrers blod. Har tänkt att de kanske lärde sig att kontrollera detta som alla andra vampyrer ha fått göra. Men hur är det egentligen?
Svar: Enzo lyckades få fram ett botemedel, som han gav till Damon och Elena.
 
Hej! Vilken sjukt bra blogg, tack för all uppdatering!
Jag har en fråga till er: Tror ni att det finns fortfarande finns chans för Katherine eller tror ni att hon är borta? Förstod nämligen inte riktigt vad som hände när hon flög iväg innan hon skulle in i ankaret (or how to say it). Som sagt, jättebra blogg! :) Ha det bra!
Svar: Åh TACK!! :) Ingen vet riktigt vart Katherine tog vägen, men måna tror att hon flög iväg till helvetet eller något liknande. Jag tror att Katherine är död en gång för alla, men hon har ju chockat oss förr så nog kan vi få se hennes spöke igen.
 
När kommer nästa säsong att visas på amerikansk tv?
Svar: Ett exakt datum är inte bekräftat men troligen oktober 2014.
 
Vet ni vad nästa säsong främst kommer handla om?
Svar: Nej, det har inte avslöjats ännu.
 
Hej ! Jättefin blogg, älskar den ! Jag undrar vad skillnaden på en "Passenger" och en "Traveler" är. Kram :)
Svar: Hej och tack så jättemycket! :) The Travelers är en grupp häxor som förlorat sina krafter, och en Passenger är som ni vet någon som övertar någon annans kropp. Alla Travelers bär på förmågan att bli en Passenger genom en ritual (hålla händerna på offrets huvud och säga ett "kommando" som de tillexempel gjorde med Matt, Elena och Tyler.)
 
Kommer Damon dö?
Svar: Många tror det, eftersom att han dör i boken. Men det går såklart inte att besvara med säkerhet. Själv tror jag inte de skulle ha ihjäl en så pass stor och populär karaktär, i alla fall inte permanent. Vi får helt enkelt hoppas att alla rykten är falska!
 
Är det klart med att det blir en säsong 5 och 6?
Svar: Säsong 5 sänds just nu och en säsong 6 är lyckligtvis beräftad! :)
 
Postat av: Vampire Diariesweden

Har sett några spoilers som säger att Katherine kommer att komma tillbaka i Säsong 6 och att Damon kommer dö men att komma tillbaka i några utav de första avsnitten av säsong 6. Men är inte säker!

Svar: Ååååh, ska bli så sjukt spännande att se! Hoppas han överlever :(
Vampire Diaries Blog

2014-05-03 / 10:33:58 / URL: http://vampirediariesweden.blogg.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: