2013-09-03 | 15:43:53 | Kategori: Allmänt

Detaljer om säsongspremiären - SPOILERS!

I detta inlägg kan du läsa lite om vad som kommer hända i kommande avsnitt 5x01. Akta er för SPOILERS!!
Elena & Caroline börjar Whitmore College! Just när du trodde att Elena och Caroline skulle leva ett lyckligt liv på college efter att ha kommit bort från alla hemskheter i Mystic Falls, så visar det sig att Whitmore College har sina egna mörka hemligheter. Detta kommer dock föra de två vännerna närmare varandra!
 
Vi får möta Dr. Wes Maxfield. Elena och Carolines professor beskrivs som en "fantastisk biologiprofessor", men snart börjar dom misstänka att han döljer en mörk och farlig hemlighet. Verkar som att dom aldrig kan hålla sig från trubbel.
 
Damon är kvar i Mystic Falls. Damon och Elena har blivit ett par och har spenderat hela sommaren tillsammans. Nu tvingas dom dock vara ifrån varandra, när Elena ger sig av till college.
 
Matt & Rebekah är i Prag. När säsong 5 drar igång befinner sig Matt & Rebekah i Prag, där dom kommer vara väldigt intima tillsammans med Nadia. Zach har bekräftat att Matt varit i säng med två damer - samtidigt.
 
Rebekah beger sig till New Orleans. Rebekah kommer vara med i det första avsnittet av The Vampire Diaries, men efter det beger hon sig till New Orleans för att spendera kvalitetstid med Elijah.
 
Silas tar över. Med Stefan liggandes i en kista på havsbotten, passar Silas på att röja runt i Mystic Falls. Under Mystic Falls End of Summer Party, håller han föredrag inför en grupp som verkar vara betvingad. (Se trailer.)
 
Stefan lider av hallucinationer. Damon kommer tidigt i säsongen förstå att något är på tok med sin bror, men tills dom klurar ut vart Stefan egentligen befinner sig tvingas den yngsta Salvatorebrodern genomgå hemska processer. Han drunkar, dör och återupplivas - om och om igen. Han drabbas även av hemska hallucinationer. Stackarn!
 
Texten grundar sig på fakta från denna text.
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: