2013-05-23 | 08:24:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar - Sire bond

 
Svar: För att ett sire bond ska uppstå krävs det att människan har känslor för vampyren, och att människan dör med denne vampyrs blod i kroppen. Detta hände med Elena. Hon var bunden till Damon. Detta bröts efter hennes humanity switch. Ett annat sätt att bryta ett sire bond är att vampyren talar om för den bundna personen att deras förhållande/relation är över.
 
Men... Detta hände även Damon och Katherine. Han hade äkta känslor för henne (till skillnad från Stefan) och han blev omvandlad med hennes blod. Så sanningen är att det borde ha uppstått ett sire bond. Det har dock aldrig bekräftats eller tagits upp i serien. Det kan ha varit så att han Damon var sired till Katherine, men att det kan ju ha brutits för att Damon trodde hon var död, eller när hon dök upp i Mystic Falls i säsong 2 och gav honom nobben. Då lär det ju ha brutits, eller hur? Men det finns många spekuationer.
 
Och tack för den fina kritiken!♥
 
Postat av: Anonym

Men dom sa i serien att Sirebondet var väldigt ovanligt men inte omöjligt... -när de pratade om Tyler och Klaus. Så det behöver alltså inte bli ett sire bond varje gång. hybriderna blir dock sired för att de känner att de står i skuld till Klaus men Damon sa att det var ovanligt även där, alltså måste de bli ännu ovanligare för vampyrer?

Svar: Exakt, de kan vara så att det aldrig blev ett sire bond! För som sagt, det är ovanligt, men det borde inträffa eftersom att det sker på samma villkor (känslor + vampyrblod + död = sire bond) men det finns som sagt olika teorier om detta! Och vi får kanske aldrig svaret heller... :)
Vampire Diaries Blog

2013-05-23 / 09:25:45
Postat av: Emma

Jag har en liten fråga.. i sista avsnittet för denna säsongen ser man hur stefan eller silas blir inlåst i en kassaskåp och nerkastad i en sjö.. jag undrar hur länge kan en vampyr vara under vattnet eller kan dom vara det hur länge som helts?
underbar blogg, keep it up!

2013-05-23 / 12:36:22
Postat av: Anonym

svar igen: Som Anna i serien sa " en anledning till att förvandla någon till Vampyr är att man vill leva resten av livet tillsammans med den personen". Det betyder ju att flera vampyrer förvandlar de de älskar till vampyrer och där uppstår inget sire bond? Sire bondet måste vara en ytterst ovanlig sak tror jag. :)

2013-05-23 / 13:08:17
Postat av: amelie

damon har ju stängt av sina känslor förut? då försvinner ju sire bondet... eller?

Svar: Så kan det också vara :)
Vampire Diaries Blog

2013-05-23 / 22:49:56 / URL: http://amelie.myshowroom.se
Postat av: Fanny

Jaa, Damon ville ju så gärna hitta Katherine förut men det kanske bröts då när hon nobbade honom :)

2013-05-24 / 19:16:39 / URL: http://fantanizer.blogg.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: