2013-05-09 | 13:02:00 | Kategori: Spoilers

Julie Plec om säsongens slut - SPOILERS!

Det brukar vara den här tiden på året där Vampire Diaries exekutiva producent Julie Plec börjar göra oss väldigt nervösa inför säsongsfinalen. Avsnitt 23 av säsong 4 "Graduation" är precis runt hörnet, och hon kallar det "Bold and potentially devastating." Åh nej! Vi kan inte hantera så mycket mer förödelse!

Vi har dock ett avsnitt till innan, och det är avsnitt 22, "The Walking Dead", där ett antal bortgångna spöken intar Mystic Falls efter att Bonnie öppnar porten till den andra sidan. Alla andar är inte så vänliga av sig, berättar Julie för ETOnline. Hon säger författarna tänkte länge och väl om vem dom ville föra tillbaka - Kol ingår.

"Om man tittar på säsongen som helhet, kommer man inse att varje person vi får se igen passar in i figuren. I början av året visste vi vart vi ville avsluta allt, och hur vi ville avsluta det, så därför lät vi säsongen handla mycket om förlust och borttappade känslor." Föklarar Julie.

Trots den warm-and-squishy känslan, är Kol inte en lycklig jägare. "Han är en fiende som är väldigt förbannad över att Elena var inblandad i hans död," spoilar Julie. "Han kommer tillbaka med en yxa att slipa. Det finns också en massa andra människor som dog under året som vi inte får glömma, som dog för att återuppväcka Silas. Som utlovat, kommer det få några fula konsekvenser."
 
Källa
Postat av: Linnea

Jag hoppas att Alaric kommer tillbaks, en sista gång!

Svar: Me too!
Vampire Diaries Blog

2013-05-09 / 21:27:55
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: