2013-05-24 | 21:34:00 | Kategori: Spoilers

Hur blir det med Stefan i S5? SPOILERS

Vi vet att ni inte kan vänta på Säsong 5, för det kan inte vi heller! 

Nu vet vi mer om Stefans öde, nu när det är avslöjat att Stefan är Silas dubbelgångare.

Julie Plec berättade för TV Guide att snart kommer de andra karaktärerna att upptäcka att Stefan verkligen är Silas och Stefan kommer så småningom komma tillbaka som sig själv.

“Jag tycker att det är mycket roligare att arbeta med personer som är snabblärda, men oberoende av de andra sedan kommer det bli en hel del bra lockbete-och-ombyte Katherine grejer, som skulle kunna hända tidigt i säsongen,” Plec said.

“Och folk som känner Stefan kommer att kunna hänga med ganska snabbt, hoppas jag.”

Paul Wesley kommer inte att spela både Stefan och Silas lika mycket som Nina Dobrev spelar både Elena och Katherine.

“Det roliga med att ha en skådespelare som spelar två roller är möjligheterna att få de ansikte mot ansikte, men det är svårt att filma och det tar en hel del tid. Och även scenerna vi gör med Katherine och Elena gör vi ganska sparsamt,” förklarade Plec.

“Så vi kommer definitivt att se [dubbla Paul Wesley scener], men självklart kommer Stefan vara på sin egna resa på botten av sjön. Så vi kommer att få se när och vem som får ut han ur denna röra.”

Plec pratade även med Entertainment Weekly om Stefans öde.

När de frågade om Stefan skulle vara begravd länge,svarade Plec “Den som lever får se.”

“Vi får se helt enkelt,” la hon till. “Visserligen kommer ingen vilja kolla på The Vampire Diaries utan deras Stefan levande och utan att han, tjaaa, umgås.

“Så vi ska försöka att inte förlänga tortyren för länge, men det kommer att bli tortyr. Så det kommer definitivt att förändra honom. Om och när han äntligen blir fri, kommer han nödvändigtvis inte komma ut med solsken och regnbågar.”

“Jag menar, tänk hur fruktansvärt det är. Han kan dö av det,” la Plec till, med hänvisning till Stefans översvämmade kista.

“Han kommer att andas in vatten, han kommer bli oskadd för att han kan läka sig själv, och sen kommer han drunkna en gång till. Det liksom suger.”

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: