2013-03-06 | 19:47:00 | Kategori: Spoilers

Slagsmål mellan två vampisar!

Varning för spoilers!
Enligt synopsin för avsnitt 16 "Bring It On", avslöjas det att Elena kommer att hamna i ett fysiskt gräl med en vampyr, och nu vet vi vem som är mottagaren av Elenas raseriutbrott.

Tro det eller ej, det är Caroline, avslöjar TVGuide. Åhnej! Vi var rädda att detta skulle hända.

Det här är inte ett vanligt drama, som tjejerna haft till och från genom säsongen - det här är en kamp med blottade huggtänder. Vad skulle kunna orsaka slagsmål mellan dessa bästisar? Kanske är det de faktum att Elena visar upp sin nakna kropp inför båda Salvatore-bröderna?

Nu när Elenas känslor har pausats, säger Julie Plec i en intervju nyligen att den nya Elena "är mer trubbig och ärlig... Elena är framåt och visar vad hon vill. Hon måste inte ta till med Katherines knep."
 
Julie Plec berättar att Caroline kommer vilja hjälpa Elena genom denna mörka fas, men Elena ser inte så positivt på detta.

Förutom att den blonda vampyren vill hjälpa sin vän, har Caroline varit och gnagt på situationen med Elenas sire bond till Damon. Spänningen mellan de två vännerna är inte helt oväntad och det gör oss ännu mer nervösa om vad detta gräl betyder för deras vänskap.

Tror ni dom kommer kunna återförenas över en kopp blod senare?
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: