2013-03-13 | 09:22:00 | Kategori: Spoilers

Klaroline [SPOILER]

Alla har vi fallit för Klaus charm - mer för vissa än för andra. Men jag har iallafall fallit väldigt hårt och det verkar författarna för The Vampire Diaries också ha gjort, enligt Julies svar på ett fans fråga.
 
Fan: Jag minns för några år sedan, du brukade säga att oavsett vad för dåliga saker Damon gör så skulle fansen dömma honom; nu är Klaus i den positionen. Oavsett vad han gör - fansen älskar honom.

Julie: Vi bråkar med varandra och med oss själva som författare, eftersom att vi verkligen älskar Klaus jävla beteenden och hans "darkness" och hans hemska, hemska attityd och hans ondska. Joseph får en liten tår i hans öga och ger Caroline valp-blicken och det enda du vill är att han ska få som han vill. Vi blir arga på oss själva för att är så svaga för honom. Vårt mål har alltid varit att inte över-äventyra den moraliska kärnan i våra karaktärer även om de ger oss väldigt, väldigt komplicerade beslut om deras romanser eller deras sexliv. Caroline har varit en väldigt intresann karaktär att ha i centrum i sådana relationer.

En av mina absoluta favoritscener!
 
Julie har även sagt "You can look at the Caroline/Klaus relationship as something that will live on, in a way, even when he's not on the show. The want is still there.". Alltså, du kan se på Caroline/Klaus förhållande som något som kommer leva kvar, även när han inte är med i serien. Viljan är fortfarande där.
 
Vad menar Julie med det? Kommer Klaus försvinna ur serien pga spin-offen? I sådana fall, kommer han försvinna förevigt? Och hur snart kommer han försvinna? 
Jag håller tummarna på att Klaus får stanna ett bra tag till så att det kan börja hetta till ännu mer på Klaroline-fronten! 
 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: