2013-06-22 | 15:32:00 | Kategori: Nyheter

Ian - Paul eller Nina?

Ian Somerhalders privatliv har varit ett hett samtalsämne på senaste tiden, speciellt spekulationen om att han har gjort slut med motspelerskan Nina Dobrev.

 

Men Ian har beslutat att lysa upp spekulationen när han postade en bild på honom och Paul Wesley när de höll handen och skrev skämtsamt: "Paulwesley det är officiellt-de har kommit på oss. Dags att berätta för din fru."

 

Skådespelaren, som för tillfället är i London och filmar för The Anomaly, gav en shoutout till ett fan som sände honom en bild på ett iphoneskal med samma bild, den på honom och Paul när de höll handen, fast med dessa ord: "Bro's Before H***'s".

Skådespelaren tackade fanet som gjorde detta (Ian Somerhalder / Instagram / Twitter)

 

Åh så sött! En bromance!

 

Samtidigt, så spekulerades det nyligen att det inte gick så bra när Ian och Nina sa att de hade återförenats på CW Upfronts event i New York City.

 

Medan några reportrar hävdade att paret var vänskapliga med varandra, så har det nu blivit hävdat av UsWeekly var egntligen "sorglig". Och att Nina "såg så ledsen ut" när hon mötte upp Ian, sa en källa till the gossip magazine:

 

"Hennes ögon blev blanka. Hon såg så ledsen ut".

 

Källan valde sedan att säga att deras återförening var "pinsam". Och fortsatte och sa: "De undvek ögonkontakt. Det var pinsamt."

 

Nyligen påstods det även att en orsak till Nina och Ians avslut var snacket om att gifta sig.

 

Hävdade att Ian var redo att bosätta sig med Nina, en källa hävdade till In Touch Weekly magazine: "Ian började snacka äktenskap medan Ninas karriär började ta fart."

 

“Nina älskar honom men är inte redo för att binda sig. Hon är för ung för Ian," la de till.

 

Tydligen ville inte Nina höra bröllopsklockorna klinga än, enligt en annan källa till Us Weekly magazine: “Hon kände att det var för tidigt att ta saker och ting till en ny nivå."

 

källa

 

Postat av: Jennifer

Så dom har gjort slut? Ja/nej ?

Svar: Vi kan tyvärr inte svara på det :/
Vampire Diaries Blog

2013-06-22 / 20:25:43
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=mFl-OdIj5hs

Svar: Tack för tipset, men tror att i redan lagt upp denna video :)
Vampire Diaries Blog

2013-06-22 / 21:41:02
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: