2013-06-13 | 19:12:52 | Kategori: Skådespelarna

Är Candice Accola gravid?

Det ryktas just nu om att Candice Accola är gravid.
 
Flera utav Candice vänner har gratulerat henne på twitter (utan att nämna vad dom gratulerar till) och detta får folk att tro att de nyförlovade paret ska ha tillökning. Det sägs att hon även bekräftat graviditeten på Bloody Night Con i Tyskland.
 
Det skulle såklart vara jätteroligt om detta var sant, men tror dock att det bara är ännu ett rykte som flyger runt i TVD-världen. För det första har hon ingen synlig babykula, och innan man har det brukar man inte gå ut med det officiellt. Speciellt inte inför hela världen. Och för det andra så tror jag att alla gratulationer på twitter är kopplade till förlovningen.
 
Flera stycken av er har kommenterat om detta och undrat varför vi inte skrivit om det. Och svaret på den frågan är helt enkelt att vi inte vågar tro på det ännu. Men nu vet ni om ryktet. Tror ni att Candice är gravid?
 
Postat av: Linn Ahlex

nej de tror jag inte

2013-06-13 / 20:30:13 / URL: http://linnffotar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur kommer det vara i serien om det är sant? hon kan ju inte plötsligt bli gravid om de gör säsong6 ?(om det är sant )

Svar: Vet faktiskt inte. Om det nu är sant (vilket det förmodligen inte är) så får hon väl antagligen hoppa av eller liknande :( Vi vet ju inte heller om Candice har kontrakt till säsong 6. Men som sagt, det är nog inte sant.
Vampire Diaries Blog

2013-06-14 / 13:16:56
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: