2013-07-03 | 19:30:30 | Kategori: Spoilers

Nya detaljer - Säsong 5 (SPOILERS)


Precis när vi trodde att Tyler skulle tacka ja på Klaus erbjudande och återvända till Mystic Falls, kommer nya spoilers från TVLine och informerar oss om Caroline och en ny kille! Säsong 5 låter onekligen som en säsong för triangeldrama!

Enligt spoilers, har den nya killen Jesse allt. Han är smart, snygg, har bra personlighet och förmågan att ringa Caroline även när han är på flykt från övernaturliga hot. Det låter inte som att Tyler gör sällskap med sin vampyr flickvänWhitmore College på en gång, vilket lämnar Caroline öppen för att flörta.

Vi ska också få träffa Megan, som bestämmer sig för att gilla killar som är färska-från-döden. Hon fattar tycke för Jeremy Mystic Falls' 1950s decade dance. Har det inte redan varit en sådan dans? Mystic Falls måste snart ha slut på decennier. Vi undrar vad spök-Bonnie kommer att tycka om den nya konkurransen...

Rebekah och Matt är fortfarande på semester, där möter dom Nadia på en bar i Prag. Senare ger hon Stefan några oroande nyheter om the Originals.
 
 Detta var alltså några nyheter om säsong 5. Kan knappt bärga mig!
 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: