2013-01-07 | 22:04:19 | Kategori: Spoilers

Varför vill Klaus ha botemedlet? SPOILER!

Det största mysteriet i The Vampire Diaries säsong 4 började med Connor och hans inte-så-synliga tatuering. Sedan följde vi med Klaus och Rebekah på en resa tillbaka i tiden, där vi upptäckte det ofattbara. Kan det finnas ett botemedel för vampyrism? Vi är fortfarande inte riktigt säkra, men oavsett vad det är så verkar Klaus väldigt bestämd att han ska hitta det först. Men varför?


Han har redan sagt det att han själv kommer ta botemedelt om han får chansen. Visst, det var en gång när han stötte på en kolibri, men förutom det, gillar Klaus att vara den största och elakaste. Så det tar oss tillbaka till frågan "Varför?". Varför leta så mycket efter ett botemedel som man inte är intresserad av att ta?  

Men, vi får inte glömma bort Klaus dilemma: ensamhet. Och vad är hans favorit sätt att unvika ensamhet? Jo, skapa en armé av hybridsoldater, såklart. Och till den lämpliga faktan att han precis dödade alla sina hybrider, förutom Tyler, är vi villiga att tro att Klaus vill hitta botemedlet mer än någonsin, så att han kan omvandla Elena till människa igen och använda hennes dubbelgångarblod för att skapa en ny familj. 

Just nu, handlar allt om Elenas blod för Klaus, främst tack vare Rebekah som förstörde den sista satsen blod i början av säsong 4. Och när han fått tag i Elenas blod, vill Klaus inget annat än att förstöra botemedlet… eller hur han nu säger.

Så varför vill han ha botemedlet? Såvitt vi vet, vill han ha det för att göra Elena till människa och sedan förstöra botemedlet föralltid. Men kan han kanske ha ett annant motiv som vi har missat? Skulle Klaus verkligen förstöra botemedlet? Att förvara det i tryggt förvar skulle ge honom en fördel i livet… just sayin’.
 
källa
 
 Markera det blåa för att läsa*
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: