2013-01-30 | 19:33:00 | Kategori: Allmänt

Topp 5 OMG, 4x11

Vi älskar dessa stunder på The Vampire Diaries som får oss att flämta, stanna till, och fortsätta — avsnittet “Catch Me If You Can,” är smockfull av sådana stunder. Här är scenerna som lämnade oss med vidöppen mun.

5. Matt dog nästan (igen)
Natten startade med Matt rasande i skogen i mörkret, som bokstavligen springer för livet. Varför? För att tvinga Jeremy att döda hans nyskapade vampyrer, Klaus betvingade de att gå efter "quarter backen".En av vampyrer fick faktiskt tag i Matt och tog ett smakbit från hans nacke. Oj!Ibland tror vi att kostnaden för vänskap är för hög i Mystic Falls.
 
4. Rebekah och Stefan återuppväcker en gammal gnista
"Remembering the good ol’ days" är första steget, och Rebekah made sure Stefan took it. The Original systern använde deras ensamma tid sökande i Shanes kontor till god användning, varje chans hon fick, fick hon Stefan att prata om det hejdundrande 20 talet, när de var ett par. När Stefan vägrade att lysa upp Shanes magic weed, frågade hon flörtigt, “What happened to you?” Några minuter senare Bekah fick Stefan att tänka tillbaka på de roliga stunderna de hade vid Glorias jazz klubb och deras upprepande, ehm, no-strings-attached nightcaps. “The sex wasn’t good because we didn’t care. It was good because you’re crazy,” sa Stefan.  “Crazy sex is always good.” Amen till det.

3. Bonnie tappar kontrollen framför sin pappa
Till hennes försvar så vet vi alla att häxan av Mystic Falls har ett hetsigt humör. Och Bonnie varnade Shane. Fortfarande så hånade den dumma professorn Bon-Bon att gå med honom på den galna sidan när han berättade anledningen till att hennes mormors själ blir torterad i hennes nästa liv. “I said don’t!” upprepade sig Bonnie. Först så använda hon sin magiska kraft och tog över Shanes arm. Sen, när hennes pappa försökte stoppa henne, slängde hon några flammor på golvet. “Get! Out!” skrek hon.
Slutsats: Bonnie har inte försökt sätta eld på någon på väldigt länge. Så vi förlåter henne eftersom att Shane irriterade henne och hon blev arg och gjorde några flammor. Vi skulle gjort samma sak.

2. Damon försöker att döda Jeremy (igen)
“Jeremy, run!” Damon varnade honom. Det var inte meningen att det skulle vara kul. Men det var det. Betvingad av Kol att döda Jeremy, Elenas nya pojkvän jagade hennes i bror på de mest lustiga sätten— genom att börja leka tafatt som att han stalkade honon genom tunnlarna nedanför Mystic Falls. “I am coming to kill you,” skrek Damon i en ton som antyder, “Hey, let’s hang out.” Det här är The Vampire Diaries. Så, sjävklartså blev det väldigt seriösa följder: Jeremy försökte att gillra en fälla för Damon men det slutade med att han blev biten i armen. Sen behövde han skjuta den äldre Salvatorebrodern i huvudet. Vi skrattade fortfarnade. Och vi skyller på  Damons tonfall. “Stop? I’m going to kill you?”

1. Stefan har ett one night stand
Den yngsta Salvatorebrodern har precist: a) Räddat Jeremy från Damon; b) låst in hans bror i familjens fängelsehåla; c) “blödde” sa brodern; sen d) låtsas om att han inte brydde sig när Elena kom för att kolla till storebrorsan utan att ge honom en annan tanke. Så det är inte så konstigt att Stefan drog hem till Rebekah. Han hävdade att han hade kommit för att kolla till gravstenen till Silas grav. Men Bekah visste varför han egentligen var där.Och hade ingenting emot det. Det är varför, några minuter senare, efter att ha gjort ett  “no attachment, no emotions” löfte, de rullar runt i sänghalmen. Bokstavligen.
 
 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: