2013-01-19 | 19:17:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentarer

Svar: Ja, alltså det ända vi kan vara riktigt säkra på, är att Klaus vill ha botemedlet för att göra Elena till männsika.
Han vill som sagt använda hennes dubbelgångarblod till att göra fler hybrider. Vad dom andra vill är inte riktigt lika säkert, och det kan vi nog inte veta förns det är dags, men nedan ser ni en sammanfattad lista på vad alla troligen vill göra med botemedlet.
 
Klaus: Vill göra Elena till människa, för att kunna göra hybrider.
 
Stefan: Ville göra Elena till människa när dom fortfarande var kära, vet dock inte riktigt vad han i kikaren just nu.
 
Rebekah: Vill antingen bli människa eller hämnas på sin bror genom att förstöra botemedlet.
 
Kol: Vill förstöra botemedlet för att hämnas på Klaus.
 
Damon: Vill just nu göra Elena till människa för att byta sire bondet.
 
Svar: Hade inte hört om detta innan du skrev det här, men forskade lite i det. Jag hittade en tumblr, som skrivit massa olika hypoteser kring detta. Det var verkligen intressant att läsa igenom. Ni kan läsa deras inlägg HÄR. Hoppas ryktet är falskt!
 
Svar: Ja, håller med dig om att det är extremt mycket snack om att offra 12 stycken hela tiden! Jag ska ärligt säga att jag inte förstår till 100% och därför vill jag heller inte uttala mig om det. Om någon av er vet, kommentera gärna!
 
Update: Vi har fått in en kommentar om detta och det verkar som att Klaus dödade sina 12 hybrider för slutföra Bonnies övergång till "dark magic". Detta behöver Klaus för att kunna öppna Silas grav och på så vis få sitt botemedel.
 
Postat av: Saga

Han använde svärdet för att typ "complete the transition" för bonnie! Ni vet ju att hon använder svart magi "expression" damon dödade ju 12st, klaus gjord samma sak med sina hybrids för bonnie! Jag tror dom gjorde bonnie så hon fick svart magi för att kunna få upp silas grav & få fram botemedlet! Men är inte säker, men lägger man ihop 1 & 2 så fattar man :)

Svar: Ja, det är ett pussel. Tack så mycket för din kommentar! :)
Vampire Diaries Blog

2013-01-19 / 19:46:31
Postat av: Caroline

Jag har fattat det som att Rebekah vill ha tag på botemedlet för att hon vill lura/tvinga Klaus att dricka det? det var väll det hon sa på slutet av avsnitt 10 säsong 4?

2013-01-20 / 01:04:29
Postat av: Hanna

Rebekah ville väl få tag i botemedlet för att göra Claus mänsklig? :) Jag tror Stefan tillfälligt var såld på den idéen också.

2013-01-20 / 11:20:30
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: