2013-01-30 | 23:00:35 | Kategori: Spoilers

SPOILER Säsong 4

 

Kommer Damon Salvatore dö i säsong fyra av Vampire Diaries? 

 

Ända sedan vi fick höra att någon kommer att dö i andra halvan av The Vampire Diaries Season 4, har det virvlat av rykten och spekulationer, Vi har undrat om Caroline, Jeremy eller Bonnie kanske är Mystic Fall's senaste offer, men vi måste erkänna, vi har också tänkt på Stefan, Elena och Damon.

 

Varför? Eftersom de är huvudrollerna, poägen i den stora triangeln, kombationerna i " The Salvatore sandwich" Men på senaste tiden har det varit mycket kvitter på twtter om att den äldste Salvatore är ute på hal is. 


Här är varför vi inte kan ignorear detta: Silas. Den antika häxan som Shane vill släppa lös över världen är väldigt kraftfullt och den kan föra tillbaka männsikor från döden. Om en av de viktigaste tre personerna blir dödad i proscesen av att bota Jeremys jakt eller häxmedvetenheten, så kan sedan Silas återuppliva honom/henne.

 

Kat Gragam sa att döden kommer "Förändra precis allt." Om damon (Elena eller Stefan) dör, kommer han kankse inte tillbaka som en zombie, men det kunde förändra hans karaktär. 

 

Men Ian Somerhalder har ett sexårigt avtal med TVD, och med tanke på hur lojala (och högljudda) han fanskara är, är det knappast någon chans att serien skulle döda Damon. Samma för Nina och Paul. 

 

Källa

 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: