2013-02-21 | 14:46:00 | Kategori: Spoilers

SPOILERS! 5 frågor till avsnitt 15!

The Vampire Diaries lämnar oss alltid till att gissa, speciellt nu när en viss persons liv står på spel. Vi har tonvis med frågor som vi hoppas vi får svar på i nästa avsnitt “Stand by Me.”  

1. Silas? Silas. Silas!
Vi skulle kunna ha alla 5 frågorna om den store Silas. Men, vänta. Det har vi redan gjort. Det räcker med att säga att det är mycket på gång med den där forntida häxan, och vi vill veta allt. 

2. Är Jeremy verkligen död föralltid? 
Ja, Jeremy bar ju sin ring när Silas åt från hans nacke, men lilla Gilbert är ju en av The Five numera. Ringen fungerar inte på onaturliga varelser, så det är ju inte bra. Men Bonnie har tagit tillbaka han till livet förut, och Silas kan ju få döda att återuppstå...

3. Vad är Vaughns historia?
Det enda vi vet om Vaughn är att han är het, han låter lite som Shrek, och han har lite av ett farligt vapen. Men han vet mycket om botemedlet och hur man jagar vampyrer. Så var kommer all hans kunskap ifrån intel  — och varför sa ingen något till Connor?

4. Varför vill Katherine ha botemedlet? 
Helt plötsligt så var Katherine med i leken, hon tog botemedlet och — förmodligen —- stack fort som fan från Kanada. Hur länge har hon försökt fått tag i det där been trying to get this thing, och vem vill hon ge det till? Låt oss erkänna att; den enda vampyrer som vill vara människa mindre Damon är förmodligen Kat.

5. Kommer Elena tappa förståndet?
Stackars Jer. He’s Elenas sista anhöriga, hennes sista band till, till vem hon var innan hon skaffade huggtänder. Hur ska hon klara av det här? Det ser iallafall inte ut som att hon tar det så bra, i den här promon...
källa
 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: