2013-12-07 | 11:51:37 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter "The Cell" 5x09

OBS! Detta inlägg innehåller SPOILERS för dig som ej sett avsnitt 5x09!
 
Anna: Avsnittet var helt otroligt bra, det hade spänning, romantik, action.. ja allt, helt klart bästa avsnittet på säsong 5! Älskar hur man fick veta mer om vad Damon har gått igenom och vad som har satt spår i honom, kanske därför han blev så "hatisk" där ett tag eftersom att han "tror" att han dödat sin cell-buddy, vilket han var galet snygg dessutom. Sen tycker jag om denna idén ändå med vampyr tortyr, det blir lite spänning och det känns äntligen som det kommer hålla sig till en skurk nu, vilket är skönt. Frågan är om det bara blir Wes eller om Aaron också hoppar in i skurk gänget, vi får la se! Men nu till det bästa...Stefan & Katherine, I LOVED IT! Alltså hoppas verkligen att det blir något nu & att Elena blir lite avis ;) 
 
Emelie: STEFAN & KATHERINE! Så himla kul! Nu har bröderna ett varsitt exemplar. Nej, men jag tycker avsnittet var väldigt bra i alla fall och scenerna mellan dom kryddade upp hela avsnittet! Man fick även veta lite mer om Damons förflutna och hans tid i cellen. Tydligen var Elenas pappa en av medlemmarna i Augustine, det måste ju kännas hemskt för henne. Och chockad blev man när Enzo fortfarande var vid liv, och alla dessa år i fångenskap verkar ha gjort honom psyk. Undra hur han kommer reagera när han träffar Damon igen, som lämnade honom att dö (han hade dock inget val)... Så nu har dr. Wes både Enzo, Elena och Damon. Vad har han planerat för dom? Ska bli så himla spännande att se hur det går för dom!!
 
Joanna: Gosh vilket bra avsnitt! Var sååå spännande (och hjärtskärande) att få veta om Damons 5 år som försökskanin, och om hans vän Enzo (måste bara tillägga att han var SÅ snygg). Men någonting jag inte riktigt fattade var om han verkligen dog där inne eller om han kommer hämnas på Damon? Hoppas på det sistnämnda så att det blir lite mer spänning ;) På tal om ingenting, STEFAN OCH KATHERINE! Olalala! Love is in the air! Jag börjar faktiskt gilla Katherine mer och mer, och det här var ett stort plus för Stefan förtjänar lite kärlek och eftersom att Elena trånar efter Damon (som inte går så bra för henne i nuläget, eftersom hon är just nu försökskanin till Whitmore)... men hon kan ju få reda på lite om exempelvis sin pappa, om hon snokar runt lite! 
 
Tea, läsare: Jag tyckte att avsnittet var bra, men lite långtråkigt ibland gällande Damon's historia, förutom i slutet när han blev fri. En av dom bästa sakerna med avsnittet var när Damon sa till Elena att han skulle få ut henne därifrån. Men jag tror att Caroline och Stefan kommer att förstå att något har hänt eftersom varken Damon eller Elena svarar när dom ringer. Jag gillade inte det här med att Damon hade dödat alla i Whitmore familjen förutom en varje generation. Men jag förstår också att han vill hämnas på dom.   Jag gillade när Katherine och Stefan låg i "järnskåpet" när hon fick honom på banan igen, och när dom kysstes på slutet. Har en känsla av att det kommer handla mycket om Augustine, vilket jag redan har tröttnat på. (Följ Teas tvd-konto @klausbloodline på instagram). 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: