2013-04-11 | 16:43:18 | Kategori: Spoilers

Mer om balen 4x19

Spetsade drinkar brukar vanligtvis vara det farligaste som förekommer på en bal i Mystic Falls. Även om det kan få allvarliga konsekvenser så är denna bal betydligt mer dödlig. Så vem svävar i högst fara i avsnitt 4x19 "Pictures Of You"?

Bonnie har någon form av minnesförlust och har lämnats ensam i minst 24 timmar. Finns det något som heter häxkoma? Silas kommer nog dock inte släppa taget om sin lilla häxa i första taget, så hon får passa sig. Hennes vänner är för upptagna ed att oroa sig över Elena.

På tal om känslolösa vampyrer: det här är första gången Elena inte är i fara på en dans. I själva verket är det hon som är faran. Hon varnade Salvatorebröderna, om de fortsätter försöka bota henne, kommer hon inte att ha några som helst problem att slakta över 100 offer, bara för att bevisa sin poäng.
 
Än en gång, ser det ut som att Matt har bjudit upp Rebekah till dans på en av stillbilderna. Vi får hoppas att han inte råkar trampa henne på foten och väcka hennes Original-ilska. All träning han lagt ner på Miss Mystic Falls-valsen kommer äntligen till god användning, kör Matty!

Kommer Elena attackera sina gamla skolkamrater från MFHS, eller kommer hon lyckas behärska sig?
 
Källa
Postat av: Anonym

Jag har hört att Tyler kommer tillbaka till det här avsnittet ?! är det sant ??:) fast har hört att detta blir hans sista avsnitt :(

Svar: Det har jag inte hört något om faktiskt. Skriver såklart det på bloggen om det dyker upp något! :)
Vampire Diaries Blog

2013-04-11 / 17:44:58
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: