2012-09-18 | 15:18:59 | Kategori: Allmänt

Ian Somerhalder - On set

Postat av: josephine S

Kände att jag ville dela med mej om att jag äntligen har kollat på Säsong 3 nu och faktiskt kollat klart till och med och just nu mår jag skit för att det var så hemskt.
En del inom mej visste att Elena skulle välja Stefan men jag önskade så otroligt mycket att hon hade valt Damon.Varför kunde inte Stefan vara lite "ond" längre?
Jag tror inte att det går att beskriva hur mycket jag faktiskt tycker om Vampire Diaries och alla karaktärerna och som ni kanske förstår så är jag Team Damon och jag hoppas fortfarande på Delena.

En an min favorit scen i Säsongen var Delena kiss.3*19 omg satt och skrek och log som jag vet inte vad.
http://www.youtube.com/watch?v=vXbXNCKEYak&feature=related

Kram
Josephine S

Svar: Hej Josephine! :) du är en "Delena" du... hmm då är kanske inte jag den rätta som svarar på detta, Hehe! Fast jag vill ändå att det ska vara lite delena moments och att Stefan ska hitta lite mer manlighet och kaxa upp sig lite. Men fortfarande mest team Stefan. En av mina favorit scener i säsongen var när Stefan fångade Elena när hon planerade på att ramla från trapporna. http://www.youtube.com/watch?v=0rp7KzPOesc Så mycket känslor i den scenen, eller kanske mera stunden.
Kram Anna
Vampire Diaries Blog

2012-09-18 / 19:32:39 / URL: http://blondiiiiies.devote.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: