2012-05-14 | 22:11:30 | Kategori: Intervjuer

Julie Plec intervju med TVLine - SPOILERS!



TVLINE
| Hur gick det reagerade skådespelarna på finalen, särskilt med tanke på hur mycket som förändras för sina karaktärer?


Dom var
mycket, mycket, mycket positiva och stödjande av finalen. Många av dem fann en skönhet i vad de kände som återvändande till alla de saker som de älskade mest om showen i tidigare avsnitt av serien. Saker som var enkla, rena och genomskådan av karaktärer och känslor. Och dom älskade att ha Sara Canning tillbaka i deras värld.


TVLINE | Tidigare har Elena varit mycket tydlig om att inte vilja ha livet som vampyr. Hur kommer detta att påverka henne?

Det kommer att påverka henne på en massa olika sätt. Det förändrar allt för henne. Det kommer inte att bli lätt. Det kommer att bli en kamp. Det kommer att belysa en massa saker om vem hon är och det kommer att lura hennes huvud och känslor. Det kommer att bli tufft. Men skönheten i Elena är nu att vi kommer att få se henne försöka bekämpa det och bliv en mästare trots detta. Vi får se hur hårt det är och hur lång tid det tar för henne att bli en fungerande vampyr.


TVLINE | När kom ni idén med att Damon träffade Elena först, och sen raderade hennes minne?

Detaljerna i den scenen kom när vi pratade om i säsongens slut. Men frågan som vi alltid har haft, sedan början av serien i skrivarrummet är "Vart var Damon medan Stefan började skolan och mötte Elena?" Damon kom in i The Pilot med mycket kunskap, som i min åsikt innebär att han redan varit där en liten stund. Så vi har alltid velat ställa och besvara den frågan. Det kändes som det rätta svaret var att han hade egen erfarenhet av Elena.


TVLINE | Har vi sett det sista av Joseph Morgan?

Nej, det har vi inte. Det är lika tillfälligt som när han var inne Alarics kropp.


TVLINE | Så båda fartygen är OK, bör Klaus komma ut ur Tylers kropp?

Ja. Uttorkade Klaus är en lite krispig just nu, men han kan nog fortfarande ha en chans.



För att läsa hela intervjun, klicka här.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: