2012-07-31 | 21:31:35 | Kategori: Allmänt

Falskt rykte om Tyler & Damon!

Det har spridits ett rykte om att Tyler skulle vara Damons nya suparkompis. Det har vi till och med skrivit om här på bloggen. Men nu har Julie Plec berättat att så är inte fallet. Hon har även avslöjat att det är Meredith som är Damons nya kompis i baren.
 
 
...under tiden kommer Damon behöva en ny vän att dela sin bourbon med vid Mystic Grill - och trots ryktet, är det definitivt inte Tyler.
 
Plec bekräftar att Meredith kommer att ha en betydande roll av den fjärde säsongen. Även om hon inte är ett kärleksintresse, kan Meredith vara en stabiliserande kraft för Damon. "Damon har förlorat en drickarkompis och en vän," säger Plec. "Vi har redan etablerat Meredith som en dag-drickare, så om jag skulle välja någon ur en hatt, som skulle vara Damon nya drickarkompis, skulle det vara Meredith. Frågan är om hon är okej med det. Tycker hon att det är okej att vara hans mänskliga partner? Jag tror inte hon kommer att bli lika lätt att få igång som Alaric var, men det kommer att bli ett kompisband som bildas mellan dem, vilket kommer bli kul."
 
Källa
 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: