2012-08-19 | 20:53:06 | Kategori: Spoilers

Stefan The Ripper, föralltid?

Julie Plec “Stefan is going to go even darker this season,and may never really find his way back to being nice, good”

Han spektulerade att Elenas förvandling kan skapa en del avstånd mellan dem, “Kanske kommer han inte lockas till henne lika mycket, eftersom att det vill påminna honom om sig själv, hur han var. Män gillar motsataserna. Han hatar sig själv för att han är en vampyr,eller hur? Så, jag vet inte; kanske kommer han att ha ett projekt.”

I relaterade nyheter, producenten Julie Plec avslöjade att Stefan kommer att gå mörkare/darker denna säsong, och kanske aldrig finner tillbaka till att vara snäll och bra, Eftersom att Stefan är skadad.

“Det finns en överansträngande båge av ondska, och i år, kommer vi att göra något annorlunda i det vi inte riktigt vet eller inte vet hur vi ska framföra det på bästa sätt. …det är en fråga som vi kommer att en hel del under de första avsnitten samtidigt som vi typ avslöjar säsongens skurk.” Dessa karaktärer kommer att ha mycket i händerna som redan har avslöjats. Det finns en vampyrjägare, Connor, som kommer till stan. Klaus är fortfarande kvar, och det kommer alltid finnas trubbel när The Original är en faktor.

 

 

källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: