2012-08-26 | 14:57:16 | Kategori: Spoilers

Damon om Elena

 The Vampire Diaries' Säsong 4 Spoilers:

 Vad Damon tycker att Elena ska göra

The Vampire Diaries säsong 4 kommer vi att se Elena som en vampyr,och hon har några beslut att göra hur hon ska hantera det. Hon har hennes vänner som kan hjälpa henne genom det, och alla har olika beslut att ge till henne. Vad tycker Damon med sin nya vampyr-sida?

Enligt Entertainment Weekly, har producenten Julie Plec sagt att Damon tycker att Elena ska "ge efter till vad som säkerligen kommer att hända" i form ungefär att Elena ska äta och döda: "I hans sinne är det oundvikligt som vampyr att komma och komma förbi. [Det] motsvarar att Elena ska kickas ut från hennes fågelbo öch låta henne falla, så vi kan se om hon kan flyga." Så i princip kommer Damon bete sig och tänka, precis som du tror att han ska göra, speciellt eftersom att han kommer mer vara som Damon i Säsong 1.

Kommer The Vampire Diaries säsong 4 visa en Elena dödar och ger sig in på den sidan, eller kommer hon kämpa? Tidigare spoilers har sagt att det kommer att finnas en viss Pastor Young i det första avsnittet som fångar Damon och vill fånga Stefan också. Med hans dotter April som kommer till stan på hans begravning i andra avsnittet, skulle nya Elena döda honom för att rädda Damon och Stefan? Även om hon gör det, kan hon fortfarande bestämma sig för att inte vara den sorts vampyren, men det kan ta henne tid att lista ut saker och lista ut hur hon vill ha sitt blod (måltid).

 

källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: