2013-05-21 | 18:40:00 | Kategori: @twitter

Ian ifrågasätter Justin

Djurälskaren Ian Somerhalder är inte för imponerad av Justin Biebers skicklighet med att handskas med djur.

Om du inte har följt berättelsen om Justin Biebers kapucinapa, låt oss summera den här:

Till hans 19-årsdag, fick sångaren en 17 veckor gammal apa vid namn Mally. De hade några bra stunder tillsammans, “kickin’ it” och sleeping with teddy bears. Helt normala ap-grejer. Justin älskade sitt lilla djur så mycket, så han tyckte att den skulle få se Tyskland. Olyckligtvis, fick han ta ett jobbigt beslut, JB glömde Mallys papper — apans motsvarighet av ett pass.

 
Justin Bieber and his pet monkey
   
Sedan dess har Mally väntat på att bli räddad av sin ägare hos Munich Animal Protection League shelter. Om Justin inte skickar de viktiga papperna imorgon, kommer apans skickas till ett Tyskt zoo.


The Vampire Diaries stjärnan Ian Somerhalder tweetade en länk till berättelsen på RYOT — Han är en medlem av av nyhetssidans rådgivningsstyrelse. Han tweetade även ett meddelande till Justin,där han sa: “@justinbieber jag hoppas att detta djur är en prioritet hos dig. Det är dags att vara ett gott fördöme grabben...” När det kommer till djursrättigheter är Ian väldigt mån om det.


Oavsett om Ian inspirear Justin att ta hand om sin apa eller inte, så hoppas vi att Mally får ett säkert och permanent boende.

 

källa:wetpaint

 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: