2013-08-20 | 22:00:00 | Kategori: Skådespelarna

Nina + Derek = Sant?

Sedan Nina Dobrev gjorde slut med Ian i Maj, har hon tagit fördelar av hennes singelstatus. Skådespelerskan har spenderat sommaren med att resa runt i världen och festat med sina singelvänner.

Hur som helst, trots att Nina säger att hon inte har bråttom med att börja dejta igen, så har det nyligen ryktats att hennes kompis Julianne Hough försöker para ihop henne med någon.

Enligt Star magazine, skulle Julianne älska att se Nina tillsammans med hennes bror, Derek Hough (känd från Dancing With The Stars).

Julianne är “väldigt mån om Nina och vill inte se henne tillsammans med en förlorare,” skriver Stars. Och eftersom att hon och Derek står varandra väldigt nära så är Julianne väldigt nogrann om vem han dejtar också.

Nina och Derek har spenderat mycket tid tillsammans och även besökt Lollapalooza i Chicago, där de ska ha sätt ut som att de var väldigt förtjusta i varandra — men de säger att de bara är vänner.

Faktum är att Nina och Derek har varit vänner ett bra tag. Redan i Januari, blev duon fotograderade under Dior Middagen. Han satt då bredvid Nina och hennes dåvarande pojkvän Ian. Men sedan dess har Derek setts med en snygg, mystik blondin.

Så... Nu kommer svaret. Nina och Derek är bara vänner. Om nu skulle vi bara vilja veta vem som skickade henne dessa blommor:
WhoSay - Photo from  Nina Dobrev
 
Postat av: M

Så det va alltså Nina som gjorde slut med Ian och inte tvärt om?:P

2013-08-21 / 13:43:37
Postat av: Malin

Har Nina och Ian kommenterat uppbrottet själva än?;)

2013-08-21 / 15:40:51
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: