2013-04-18 | 20:39:00 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: Amerikansk + svensk takt

 "Pictures Of You" 4x19
PROM NIGHT IN MYSTIC FALLSEfter att ett beslut som infuriater Klaus, föreslår Elijah en livsförändrande utmaning till Rebekah. Caroline konstaterar att hennes noggrant planerade Senior Prom Night störs av Elena, så hon vänder sig till en road Klaus för en lösning. Fast beslutna att knäcka Elena, bestämmer sig både Damon och Stefan att gå på balen, men dem tappar kontrollen trots deras ansträngningar. När Elena plötsligt spårar ut på ett sätt ingen kunnat ana, vänder sig Matt till Rebekah för att få hjälp. Slutligen gör Bonnie en skrämmande upptäckt, och Klaus tar emot ett meddelande som kan förändra allt.
 
 "A View To Kill" 4x12
 
När Rebekah stoppar Klaus plan att stoppa Kol och skydda Jeremy, så vänder sig Klaus till Stefan för att få hjälp. Efter en aggresiv diskusion med sin far borgmästare Hopkins (gäststjärnan Rick Worthy) om hans okonventionella sätt att få slut på våldet i Mystic Falls, så hamnar Bonnie i en skrämmande run-in med Kol, följt av att en oväntad besökare dyker upp. Klaus komplicerar den spända stämningen mellan Stefan och Damon genom att avslöja lite av Stefan personliga liv, sedan överraskar Damon genom att be om personliga råd. Elena berättar för Stefan om sin farliga plan för Jeremy, vilket sätter Stefan i en svår sits. När skolans 1980's Decade Dance blir inställd av borgmästare Hopkins hittar Stefan ett charmigt sätt att gottgöra den besvikna Rebekah. 
 
Postat av: Lisa

Jag tror inte alls att Bonnie menar att Elena inte är sig själv längre eller att hon är Katherine när hon säger att Elena is gone... Jag tror det är något helt annat ;) SÅ spännande att se om det verkligen kan vara så eller om jag har mer fantasi än manusgänget!

2013-04-18 / 22:13:40
Postat av: Anonym

Kan ni kanske förklara en sak?:)
Heter avsnitt 19 "Beacuse the night" eller "Pictures of you" ? De gör mig så jäkla förvirrad haha.

Svar: Avsnittet heter "Pictures Of You" jag har bara skrivit fel, sorry :)
Vampire Diaries Blog

2013-04-20 / 18:11:08
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: