2012-10-03 | 21:44:43 | Kategori: Spoilers

Michael & Steven: Zooey Magazine Guys SPOILER

Två av hetingarna från “The Vampire Diaries” är med i den senaste numret av Zooey Magazine och vi har en sneakpeak!

Både Michael Trevino och Steven McQueen ser ut som att de är redo för höstvädret iaf i dessa snygga kort fotat av Vince Trupsin.

Båda killarna berättade för tidningen om säsong 4 av “The Vampire Diaries.” “Det har varit så många övergånger förTyler,” delade Michael med sig. “I säsong 1 han var bara den där ytteligare en idiot, typ alfahanne, fotbollfreak. I säsong två, han bröt en förbannelse och blev en varulv, och i slutet på säsong 3, han var den första framgångsrika hybriden skapad av Klaus. Vår cliffhanger i säsong 3 var att Tyler blir efter Klaus. Klaus tar över Tylers kropp. Ni kommer att få se det hela i början av Säsong 4.”

Och hur är det för Jeremy? “Huvudmålet för honom var att alltid hålla sin familj säker,” berättade Steven. “Han misslyckas med det, och Elena dör. Jag tror att hans huvudmål har bytts ut till att han ska bli starkare och att han ska kontrollera sitt öde. Han är killen i mitten som blir knuffade runt men fortsätter kämpa. Vi kommer först se han känslokall samt att han blir starkare.”

 

källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: