2012-10-16 | 17:19:00 | Kategori: Allmänt

Gästinlägg av Sophia.

 
hej alla underbara ♥
 
det är jag som är Sophia och jag ska få gästblogga en gång, som vinnare av en tävling :) oj, nu vart det svårt, jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. :p 
 
jag är 16 år och går mitt första år på gymnasium, lite läskigt, det. jag spelar fotboll och jag har en medryttarhäst så jag rider ett visst antal dagar i veckan. det finns 100 saker jag skulle kunna berätta om mig, men ni skulle bli uttråkade.
 
hmm, jag älskar i princip allt med vampyrer att göra. men nej, jag har inte hela mina vägga fyllda med posters. fast jag måste erkänna, jag har 52 twilight posters ihop rullade i min garderob... :p grejen till att jag gillar 'vampyrer' (gud vad fånig det låter när jag säger så), men det är allt det där med evig kärlek, att kunna leva föralltid med den man älskar.. nu låter jag ännu mer töntig, men men, jag antar väl att jag är lite töntig då. sedan underlättare det ju att alla är så snygga, inte skulle man säga nej till paul eller ian direkt. yummy :) 
 
jag längtar så jäkla mycket till då tvd kommer sändas på tv. man kan ju i å för sig titta på internet, men jag tycker att det är så mysigt att sitta framför tv'n när man har längtat efter avsnittet, fast det är svårt att låta bli att titta. vill bara att det ska bli december nu! tänk, vampire diaries och julstämning! f1 mysigt ju! kan knappt bli bättre. jag älskar när det närmar sig jul med snö, levande ljus, stjärnor. nej, nu får det ta å bli jul, gillar inte hösten, när det är blött å mörkt, ne, usch. 
 
vill ni veta mer om mig, om mina drömmar och min träning kan ni kika in på min blogg www.hiias.blogg.se 
finns även på instagram @sophiak_e följer alla som följer mig :)
 
det var roligt att få skriva till er
 
puss ♥


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: