2012-05-11 | 22:04:58 | Kategori: Intervjuer

Julie Plec besvarar frågor om finalen och det kommande



Varför gjorde ni Elena till vampyr nu?
"Hon är en tjej som förlorade sin sista vuxna familjemedlem när faster Jenna dog förra året, så när vi startade den här säsongen, vad vi egentligen ville göra var att inleda denna relation med Alaric som hennes beskyddare och mentor, och sen slite bort det från henne i slutet och lämna henne och hennes bror själva. Det kändes som det var dags nu - när du är lämnad utan vuxen, ingen förebild, ingen förälder, ingen vårdnadshavare - för Elena att uppleva nästa utvecklingen av sin resa. "

Visste Elena vet att hon hade vampyr blod i hennes system? Det kommer att besvaras i prämieren av säsong 4.

Hur är det med överraskningen att Damon träffade Elena innan Stefan träffade Elena? "Det finns lite ny information som Elena kommer få veta i det första avsnittet av nästa säsong. Jag tror att det är bara en del av den pågående vänskap och romantiska som Elena har med Damon. Hon kommer aldrig att kunna skaka av det helt, och ny information kommer komma in under hennes hud och bädda in sig i henne ännu mer. "

Men har hon valt Stefan nu? "Ja, vi får faktiskt se dem vara tillsammans en stund."

Hur blir stämningen i the Council? Vi får träffa en ny medlem och: "Det kommer definitivt att vara i fokus för vårat första avsnitt av säsong 4. Rådet vet för mycket och behöver vidta åtgärder, inte bara mot de på insidan som har lurat dem, utan också de vampyrer som har bosatt sig i staden.

Vad är Bonnies framtid? Nästa år kommer verkligen att få henne att fundera över vem hon verkligen är och vilken typ av häxa hon vill vara.

Det sägs komma en ny skurk? "Det är en fråga som återstår. Vart ska "Big Bad" komma ifrån? Det kommer bli en del av det roliga, att komma på det och förståelsen om vem skurken är och varför."



Hon har också bekräftat att Matt lever och att det var Klaus som startade Salvatorebrödernas blodlinje. Hon sa också detta: "I did not see Klaus' "entire body burned to bits." Betyder det att han fortfarande kan komma tillbaka till sin kropp levande?

Postat av: mileyycyrusdaily

så bra att klaus kanske (hoppas verkligen att han gör det) kommer tillbaka till sin egna kropp, så slipper han vara i tylors :P

2012-05-11 / 22:56:06 / URL: http://mileyycyrusdaily.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: