2012-07-03 | 16:45:03 | Kategori: Skådespelarna

Nian artikel

Mrs. Carter: Är Ian och Nina redo att ta sitt förhållande till nästa steg?

Trots faktan att de två aldrig har officielt uttala sig om att de dejtar, har kvällstidningarna tagit upp de själva, återigen att säga att Ian Somerhalder och Nina Dobrev är redo att ta nästa steg i förhållandet. En källa från Star Magazine (som väljer att förbli anonym för en självklar orsak) sa såhär:

“Ian är 10 år än vad hon är och mer än redo att göra det officielt. Men han sa att han förstår att hon vill vänta ett litet tag till."

Samma källa påstår att Nina inte vill gifta sig i de närmsta fem åren, men det är hopp från Ians sida att hon ändrar sig innan dess.

Nu när vi har sagt vad kvällstidningarna hävdar, låt oss prata sannolikhet — främst så är det svårt att tro att Ian har någon anledning att pusha på förhållandet, eftersom de båda två verkar var lyckliga som det är. Att “The Vampire Diaries” stjärnorna vill hålla sitt dejtande privat syns även i andra skådespelare  — Candice Accola och Zach Roerig har knappt aldrig nämnt deras förhållande, och Paul och Torrey äktenskap var hemligt tills efter det hände. (DeVitto och Wesley var gifta, långt innan hon började vara med i serien.) När det finns så mycket bevis på hur ett perfekt förhållande är, varför styra upp saker med citat som är tagna ur sammanhang?

 

 

 

 

 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: