2012-08-04 | 20:08:31 | Kategori: Spoilers

Hur långt kommer Klaus gå (i Tylers kropp)

vampire-diaries-caroline-tyler-klaus-dance.jpg
TVD-fans är väldigt påstridiga, när det kommer till kärlekstrianglar i serien. Under sommaruppehållet, har det varit ett lugnt surrande om Carolines nuvarande dilemma -- särskilt eftersom, skurken Klaus har tagit kontrol över pojkvännen Tylers kropp.

Zap2it skämtade med Caroline om hela Klaus-i-Tyler grejen, men om du verkligen tänker på det, det är ett väldigt skrämmande koncept. När Caroline kysste Tyler hejdå i slutet av Säsong 3 finalen, kysste hon omedvetet Klaus, vars känslor för henne som hon skulle avvisa gång på gång. Med Klaus som gör sig själv bekväm i Tylers kropp, har en viss oro bland fansen att saker med Caroline kan bli ännu mer fysiskt, som tar upp några oroväckande samtyckande frågor.

Fans var också frågande i Säsong 1 när Damon tvingade(compelled) Caroline för att ge honom en daglig basis medan de var i ett sexuelltförhållande. Naturligtvis, båda situationerna är övernaturliga och skulle aldrig hända i verkliga förhållanden, men det är fortfarande en oro för fans som bryr sig om Caroline.

Det är ingen tvekan att om Klaus och Caroline kommer sova/ligga medan hon tror att det är Tyler, det skulle vara något oförlåtligt som skulle vara störande på flera nivåer. Lyckligtvis kan vi konstatera att det inte kommer ta lång tid innan Tyler kommer få sin kropp tillbaka.

"Nej, det kommer inte att gå så långt," Julie Plec försäkrar oss, lovar att de som Klaus gör med Tylers kroppör mer komiskt än underprissättning. "Ja, det är lite stygg, lite twistat,och ganska kul-- beroende på ditt perspektiv och vad du tycke är twistat och kul. Det är över innan det börjar, så du kan få ett gott skratt av det." 

Det kommer inte att chocka eller såra Caroline, eftersom hon inte är en vissnande blomma, hon kommer inte ta Klaus matcher lätt. "Caroline kommer vara rätt, upprörd om det," Plec berättar, "men hon kommer inte behöva terapi eller stödgrupper."

Detta bör komma som goda nyheter till the Klaus/Caroline fans, som kommer bli lättade över att han inte överskrider gränsen. (Han kan vara i att begå mord på en regelbunden basis, men han kommer inte intim med en kvinna utan hennes medgivande.) Kanske finns det hopp för dem än?
 
 
källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: