2016-09-23 | 11:29:16 | Kategori: Allmänt

TVD's nya villain kommer fatta ett intresse i Stefan..

Den nya onda karaktär "Evil Herself" som kommer gå under namnet, Sybil. Kommer enligt TV Guide kunna känna av ondksa i människor, dvs människor med ett mörk förflutet. Därför kommer hon känna ett viss tycke för Stefan Salvatore och hans blodiga förflutna.
 
"Damon och Enzo kommer vara under kontroll av denna nya villain, som har förmågan att se ondska i människor. Och när denna mäktiga kvinna gör antré, kommer hon fatta tycke i Stefan eftersom hon kan känna av hans ripper side. Men oroa er inte: Stefan och Caroline kommer få deras lyckliga stunder i år.
 
Denna säsong kommer inte visa in i framtiden eller minnen från förr för att berätta huvud storyn, som i säsong 7. Men Julie Plec är öppen med att leka med tiden om det gäller att ta tillbaka de karaktärer hon kan, (döda eller levande) i finalen. Det inkluderar Nina Dobrev, som det pratas om ska komma tillbaka i säsong 8.
 
Nya annsikten kommer också dyka upp, som till exempel, Allison Scagliotti som spelar Georige, en forskande lärling med ett mörkt förflutet, Kristen Gutoski som Seline, en barnvakt som försöker komma på vart hon hör hemma i världen och Joel Gretsch som spelar Peter Maxwell, en yrkesman som återvänder till Mystic Falls för att komma i kontakt med den son han övergav, (som till största sannolikhet är Matt Donovan)."
 
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: