2016-10-05 | 10:00:00 | Kategori: Spoilers

"Enzo kommer försöka kämpa sig loss"..Spoilers från säsong 8

 
Lite nya spekulationer och spoilers har spridits om säsong 8. Som vi alla vet kommer Damon och Enzo vara under kontroll av detta mystiska monster, och åka runt landet på en killing spree. Men nu har det kommit ut att Enzo kommer försöka att kämpa sig loss från detta monsters järnklor, att han kommer lämna spår av bröd så de andra, speciellt Bonnie, kan veta vart de tar vägen och följa efter. Men dessvärre kan vi inte vänta oss detsamma från Damon. "The Evil Herself" har honom i ett järngrepp och många tror att han inte villig att försöka ta sig loss eftersom han redan känner så mycket smärta av att Elena är borta.
 
Det har även släppts spoilers om att Bonnie kommer ge upp hoppet om Damon, men att Stefan kommer göra allt i sin makt för att rädda sin bror. Men att det inte kommer vara lätt, om de ens lyckas rädda honom.
Många har därför teroier om att Elena kanske måste vakna upp, då hon kanske är den enda som kan rädda Damon. Vilket betyder att Bonnie måste dö för något sådant att ske... om det inte finns ett litet kryphål i "the sleeping spell". Vilket skulle betyda att alla för engång skull kan leva lyckligt tillsammans.
Men vi alla vet vi det här laget att det är inte så The Vampire Diaries fungerar.
 
 
 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: