2015-05-16 | 12:33:00 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter "I'm Thinking of You All the While" 6x22

Anna: Säsong 6 är nu officiellt över. Elena är nu borta för alltid… eller? Jag måste medge att jag är lite besviken på detta avsnitt. Självklart grät jag som en gris, tanken ”Elena kommer aldrig mer närvara i Vampire Diaries längre, huvudkaraktären Elena Gilbert” i överrumplade mitt huvud och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Men eftersom Julie Plec bestämde sig för slutet ”Vi gör Elena till Törnrosa och låter henne sova i 60/70 år” förstördes allt. Jag hade ställt in mig på att Elena skulle dö, hon behövde dö. Vi behövde säga adjö till henne, vi behövde ett ordentligt avsked. Men nu kunde jag inte riktigt ta det seriöst, jag kunde inte ta ”avskedet” seriöst eftersom det inte var ett riktigt avsked. Tyckte allt var så rörigt och därför tycker jag, min åsikt nu, att denna säsongsfinal var den sämsta hittills. Men samtidigt känner jag mig väldigt dubbelmoral, då jag verkligen ser fram emot nästa säsong för att se hur alla lever ett liv utan färgstarka Elena Gilbert, för så som det såg ut på slutet verkar det inte båda gott. Det verkar inte som att alla levt livet Elena själv ville att de skulle leva. Vi får se vad som väntar, Caroline och Stefan kanske hittat varandra nu och blivit officiella, Lockwood har i alla fall lämnat staden, Matt verkade vara polis, Damon verkade inte ”gått vidare” men Alaric? Vad väntar för Alaric? Ingen människa i världen av serier har varit med om så mycket sorg och smärta. Jag ser iallafall fram emot säsong 7 och kan inte väntas tills serien börjar igen även fast Elena inte kommer vara närvarandra. Men nu till mitt avsked, Tack Elena för dessa fantastiska 6 säsonger du närvarat, tack för att du lärt oss att vara stark i svåra situationer, att alltid hjälpa och ta vara på de människor som står dig nära och att vara den bästa huvudkarkatären i världshistorien, oavsett om jag irriterat mig på dig ibland, hehe. Och tack Nina Dobrev för att du så spelat alla dessa karkaktärer så makalöst bra. ♥
 
Emelie: Jag måste brörja med att säga hur besviken jag är på denna säsongsfinal. Tycker inte att det var ett epic avslut på Elena Gilberts resa, tyvärr. Jag tycker att de klippt ihop allt lite konstigt och man blev lite förvirrad. Men de va stundtals väldigt fint, och man blev gråtfärdig under flera scener. Tycker så synd om Alaric som en än gång blev lämnad för ett liv i ledsamhet, utan sin älskade Jo. Stefan är så söt mot Caroline, som säger att han ska vänta på henne tills hon är redo. Så vem vet, när säsong sju börjar kanske dem är jättekära och de nya "it" paret. För i twisten på slutet verkade det ju onekligen som att de gått några år, och Mystic Falls stod i spillror. Vad hände där? Kan det ha något att göra med Lilys lilla familj som kommit till liv? Elenas tillfälliga död, och avskeden med hennes vänner skulle kunnat vara ännu mer känslosamt, speciellt hennes avsked med Damon. Jag borde ha gråtit där, men de gjorde jag inte. Men de kanske inte ville ha de så ledsamt eftersom hon inte är död på riktigt? Men de kan jag känna är lite synd, eftersom att hon är borta från serien nu, och man fick inget riktigt avslut. Sist men inte minst vill jag bara säga hur ofantiligt tråkigt jag tycker det är att Nina lämnar. Det kommer aldrig bli sig likt. Tack för dessa 6 säsonger Elena, du har varit en stor del av mina tonår! ♥
Postat av: Emma Alam

Kommer inte damon/Ian lämmna TVD, Tyler och Ninas bror? Eller kommer bara Nina lämna serien?
Vet ni om Nina kommer va med i nån till serie eller film? Vad kommer hon göra nu i sitt liv, aså vad kommer hon jobba med? Eller har hon tagit en paus med allt detta?
När kommer igen TVD börja, vilken dag?

Ni är en grym blogg och älskar er blogg!
Tack i förhand för svaren!

Svar: Hej vi kommer ha en kommande frågestund i den närmaste framtiden så är det okej om vi tar upp några av deras frågor då istället? Men vi kan svara på topp meningen. Det Finns inga klartecken på att Ian ska lämna serien. Michael Trevino dvs. Tyler Lockwood lämnar dock också serien. Men Jeremy Gilbert lämnar bara staden och kommer tillbaka vid speciella tillfällen, som bröllop, eller "begravningar". Frågorna om Nina tar vi upp i frågestunden eftersom de var lite mer allmänt. Hoppas det är okej :)
Tack själv för du väljer att läsa vår blogg och hoppas du är nöjd med några av svaren!
Vampire Diaries Blog

Postat av: Anonym

Hej!

Kanske varit lite ouppmärksam sista tiden, men varför var Tyler tvungen att döda Liv?
Alltså, jag förstår att det var pga döda någon = bli varulv = överleva. Men varför just Liv? Måste finnas någon annan i närheten? Eller va?

Svar: Hej! :) Eftersom i Gemini Coven är alla kopplade till varandra så eftersom deras ledare, som då är Kai, tog sitt liv dör hela Coven med honom. Det blir som en kedjereaktion. Så Tyler dödade Liv eftersom hon redan var på väg att dö, eller skulle dö inom loppet av några minuter. Hoppas du förstår vad jag menar, Anna
Vampire Diaries Blog

2015-05-16 / 20:52:20
Postat av: mastermind

Visst var man beredd på nån episk död ifrån Elena men samtidigt då hade de nästan varit tvungna att ta dö på Damon. Varför skulle han vilja fortsätta leva liksom när the love of his life ligger under jord och han skulle inte ha nån motivation att leva och skulle tillslut bli en tråkig mördare som skulle låsas in i deras källare. Sen sög alla goodbyes och de hade kunnat gjort det så mycket bättre men man förstår varför hon inte dog rakt av. Om man inte vill att ännu en huvudkaraktär ska bli dödad då..

2015-05-17 / 19:06:32
Postat av: Anonym

Kan ni skriva ett inlägg om låtarna från det senaste avsnittet? :) tack i förhand!

Svar: Hej! Absolut, det är på gång! :)
Vampire Diaries Blog

2015-05-18 / 07:56:09
Postat av: Fanny

Hej!
Jag har inte sätt på vampire diaries sedan avsnitt 10 (säsong 6) men nu skulle jag vilja komma ifatt igen. Vilka avsnitt är de bästa på sistone och viktigast? Runt 5 avsnitt skulle jag vilja se.
Hopas att ni kan svara, även om det kan vara svårt.

2015-05-20 / 14:52:03
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: