2015-07-08 | 18:27:00 | Kategori: Allmänt

The Final Girls - Information

The Final Girls, är skräckkomedi filmen Nina Dobrev senast medverkat i. Vi har inte skrivit så mycket om filmen, inte lagt upp några bilder eller klipp direkt. Så vi tänkte att vi gör det i ett samlat inlägg, det vill säga detta inlägg.
 
Filmen hade premiär på film festivalen , SXSW Festival den 13 mars. Men har inte haft preimär på några andra, "vanliga", biosalonger. Det är oklart om filmen kommer visas i Sverige, men jag hoppas det och det är inte heller omöjligt då svenska skådespelaren Malin Åkerman också medverkar i filmen.
 
Handling, The Final Girls - A young woman grieving the loss of her mother, a famous scream queen from the 1980s, finds herself pulled into the world of her mom's most famous movie. Reunited, the women must fight off the film's maniacal killer.
 
Vem är spelar Nina i filmen? Vi vet inte så jättemycket, men Nina spelar karaktären Blake. Men i intervjuerna nedan blir skådespelarna som meverkar i filmen interjvuad angående filmen, samt Q&A's och talar även om deras karaktärer.
 
 
Det har tyvärr inte kommit ut någon trailer till filmen, men däremot ett movie clip som ni kan se nedan.
 
Stillbild från filmen.
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: