2014-09-28 | 18:58:21 | Kategori: Spoilers

Caroline Dries om Stelena - SPOILERS!

Många har reagerat på att Elena och Stefan håller varandras händer på den nyutkomna postern (vår header) och det är flera av er som hoppas på en romans mellan de två. TVD's exekutiva producent Caroline Dries pratade om Stelena på ett event nyligen och hon berättade att säsong 6 är fylld med romantik, men desvärre inte mellan Stefan och Elena.

 

 

På frågan om hur triangeldramat kommer utvecklas i säsong 6 svarade hon "Jag vet inte riktigt om man kan kalla det en triangel längre. Stefan har blivit mer av en vän till Elena och han har sina egna grejer att ta hand om, även om dom forfarande har en stark relation. Men den stora frågan är 'Hur ska vi bevara kärleken mellan Elena och Damon nu när han inte finns i närheten?' Det är en utmaning för oss författare, men det är samtidigt väldigt roligt." 

 

Så det verkar alltså som att TVD fortfarande sitter på Delena-tåget, utan några tecken på att hoppa av. Detta kanske låter som dåliga nyheter för alla Stelena-fans, men det ska ändå bli spännande att se deras förhållande växa på ett mer vänskapligt plan.

 

När det gäller romantik i allmänhet berättar Caroline att det kommer finnas gott om kärlek i den nya säsongen, men på ett lite fräscht och annorlunda sätt. Det ser vi fram emot!

Postat av: Hilda

Ja, jag tycker ju det är tråkigt att vi inte kommer få se så mycket romans mellan Stefan och Elena i säsong 6, Eftersom att jag shippar dom. Jag hoppas att vi någon gång kommer få se Stelena tillsammans igen, Som Caroline sa "Stefan is your epic love". Känslorna som de utvecklade försvinner inte bara oavsett om det ska ta tid eller inte. Men ja det blir spännande att se Stelena mer som ett friendship och hur Elena tänker sörja att Damon är borta. Lääängtar! <3 P.S Vet ni om vi kommer få se om Stefan eller Elena skriver dagbok? Tycker inte jag har sett det på länge vilket är lite synd eftersom det var en ganska stor grej i början av säsongen.

Svar: Ja, hoppas det blir en Stelena-flamma innan TVD är över för alltid! Jag vet faktiskt inte om det blir så mycket dagboksskrivning från karaktärerna, men man kan alltid hoppas! :)
Vampire Diaries Blog

2014-09-28 / 22:00:40
Postat av: Sofie

Hahaha att producenterna ALDRIG lär sig, det tittare vill se vet dom så väl! Från säker källa det minst 94 % som inväntar relationen mellan Damon och Elena, dessutom tappa dom tittare efter Damon försvann där ett tag och beklagade sig. Gör man om och gör rätt så blir det inga misslyckade fejk. Serien handlar egentligen bara om att Elena och Damon ska vara ett par och Det är DE folk vill ha!

2014-11-11 / 18:12:10
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: