2014-10-26 | 11:29:19 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter "Black Hole Sun" 6x04

Detta inlägg innehåller SPOILERS för dig som ej sett avsnitt 6x04!
 
Anna: Stefan. Nog visste jag att du inte ville/kunde släppa din bror helt. Älskade hans känslomässiga tal till Elena efter "fighten" och sedan när man fick se att han lagat bilen som Damon och Elena körde in i Mystic Grill med. Han är en fin bror han. Och att beror på talet, så spoilade Stefan även Elenas hemlighet, nu vet hon alltså om att hon varit förälskad i Damon, men hon valde att inte ta tillbaka sina känslor. Det gillade jag faktiskt, för nu för en gång skull är Elena fri, hon känner inte direkt någonting för någon, och jag tycker det ska bli intressant att följa. Och Damon och Bonnies lilla nyfunna ”kompis” är tydligen en seriemördare, jag måste erkänna att jag får lite rysningar när han är omkring, speciellt nu när han hotade med att ta bort Bonnies magi, om jag förstod rätt. Han är nog mäktigare än vad vi tror. Vi fick även reda på att ledaren för skyddstruppen i Mystic Falls har stäng in Enzo och torterar honom så att han ska berätta vilka fler vampyrer det finns i staden OCH Sarah, tjejen som blev biten av Elena, är tydligen Zach’s dotter, Zach Salvatore, vilket betyder att Stefan och Damon har en nyfunnen släkting.  
 
 
Emelie: Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta detta avsnitt. Kändes som att det hände allt och ingenting. Det verkar i alla fall som att det går framåt för Bonnie och company, även fast de har sällskap av en galen mördare. Hoppas dom kan komma tillbaka snart och att alla blir återförenade. Känns skönt att Stefan avslöjade hemligheten för Elena och att hon faktiskt vet om att hon en gång älskade Damon och fick läsa sitt eget brev, där hon skrev att Damon var hennes soulmate. Då blir det i alla fall inte lika akward när Damon väl kommer hem, vilket vi hoppas att han gör!! Och stackars Stefan som har fixat Damons bil... Det skulle vara så underbart att få se Salvatorebrödernas reunion snart nog. Och Stefans flickvän Ivy dök upp som vampyr, eftersom att Enzo gett henne sitt blod innan han dödade henne brutalt. Vad hade han för baktanke med det? Tillslut fick vi även reda på att Sarah är släkt med Stefan och Damon och delar uncle Zach i släktträdet. Vi fick även veta att det var Damon som slaktade hennes mor. Hur ska det fortsätta härifrån?
 
 
Vad tycker ni om avsnittet? Kommentera gärna och berätta!
Postat av: Lisa

Tycker VD har ryckt upp sig jättemycket denna säsong, hoppas det fortsätter! Gillade precis som ni sa att Elena valde att inte minnas sin kärlek till Damon. Jag tror att hon kommer bli mer intresserad av Stefan denna säsong, och till sist kanske hon väljer att minnas sin kärlek till Damon och då blir det kanske ett val om vilken kärlek som är starkast av dessa i slutet??! Hoppas på något sånt! Gillar också att Elena blivit mer sitt gamla jag sen hon bröt med Damon. Tycker det är synd att Damon o Bonnies sällskap är en mördare, för han skulle kunna bli riktigt intressant för serien om han var en "good guy" istället. får se hur det utvecklas, 4 av 5 :)

2014-10-26 / 12:58:28
Postat av: e

kan ni inte göra era åsikter om the originals också?skulle vara sjukt kul:)kram<3

Svar: Tyvärr kan vi inte göra det just nu, eftersom ingen av oss följer serien :( Kram!
Vampire Diaries Blog

2014-10-27 / 20:56:17
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: