2014-11-05 | 12:18:00 | Kategori: Spoilers

Säsong 6 SPOILERS - E! Online

 

Sara Sabulsky: Några nyheter om eller hur Elena och Damons återförening kommer att gå till? Och hur Stefan kommer hantera att hans bror är tillbaka? #broment 

 

Direkt svar från Vampire Diaries drottning Julie Plec: "Nu när Damon äntligen är tillbaka, kommer han inte att slösa en enda sekund utan Elena. Men med hennes känslor borttagna, är hon inte så entusiastiskt till att spendera tid tillsammans. Stefan kände sig vilse, men hans ansiktsuttryck när Damon kom tillbaka säger allt. Bandet mellan bröderna är starkare än någonsin." Julie fortsätter, "När det kommer till Damon, fokuserar Elena en hel del på det onda hon upplevt med honom, men att inte veta hela historien bakom deras förhållande börjar gnaga på henne och hon måste bestämma sig om det är någonting hon kan leva med." 

 

Danielle: Nu när Bonnie har skickat hem Damon, har vi sätt det sista av Kai då? 

 

Christopher Wood, den helt friska - och snygga - killen bakom mass-mördaren och familje-mördaren Kai, berätta för oss att vi kommer att få veta mer om Kais forntida liv. "Vi vet att skälet till att han är instängd i "fängelset" är för att han massakrerade hans familj”, Wood fortsätter. "Men vi vet inte riktigt hur han var som person innan hans hemska utförande. Var han god? Var han normal? Hände någonting honom? Eller var han alltid svår och utmanade och detta var bara en av massa saker han gjort? Vi kommer lära oss mer om det under seriens gång." 

 

Theresa: Jag är ganska rädd för hur mycket jag älskar Kai. Men vad är det han egentligen har i kikaren? 

 

Vi har undrat exakt samma sak, så vi vände oss direkt till mass-mördaren och psykopaten själv! "För mig är det roligaste delarna av Kai att lära sig vad han kan, kan inte och försöker att göra." Wood berättar för oss. "Ingenting är vad det ser ut som hos Kai och jag tror att vad han vill göra och planerar att göra när han kommer ut från hans fängelse kommer vara väldigt spännande för fansen att se." 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: