2014-06-06 | 18:34:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentarer - The Moonstone

 
Svar: Först och främst, tack!! Jag vet inte riktigt hur långt du har sett och jag vill inte avslöja något som du inte vet om. Men jag kan börja med att berätta att The Moonstone bär på förbannelsen The Sun and the Moon Curse som gör att varurlvar förvandlas varje fullmåne och att vampyrer inte kan vara ute i solen. Genom att offra en vampyr, en varulv och en dubbelgångare samt har en häxa som kan utföra ritualen, kan man bryta förbannelsen. Men bara en utav förbannelserna går att bryta, vilket förklarar varför dom bråkar om stenen. Varulvarna vill ha stenen för att slippa förvandlas igen och vampyrerna vill ha stenen för att kunna vistas utomhus på dagtid. 
 
Som sagt, vet inte hur långt du sett men nångång under säsongen (kommer dock inte ihåg när) tar allt en vändning. SPOILER ALERT! Det visar sig att sol- och månförbannelsen är påhittad och fejk! Den egentliga förbannelsen som vilar över stenen är The Hybrid Curse. Klaus hittade på allt för att vampyrer och varulvar över hela världen skulle leta efter stenen och en levande dubbelgångare, som han sedan kunde använda för att aktivera sin varulvssida och bli en odödlig hybrid.
 
Katherine vet att Klaus är ute efter Elena och stenen, så om hon levererar det till honom kanske han kan sluta jaga henne. Damon och Stefan vill såklart inte att någon annan än dom ska ha stenen eftersom att det skulle innebära att Elena dör.
 
 
Postat av: Hanna

Tack så jättemycket!! Har egentligen sett hela serien men kollar om för att uppdatera minnet lite, så kom det fram till stenen och förstod aldrig riktigt den biten..

Men nu är allt mycket klarare, så tack igen!

2014-06-07 / 17:40:02
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: