2014-01-26 | 10:58:00 | Kategori: Spoilers

Julie Plec om Katherines planer - SPOILERS - E!Online

OBS! Läs inte vidare om du inte sett avsnitt 5x11!
Det 100:onde avsnittet innebar en stor förändring för serien föramöver. Så vad har vi att vänta i de kommande avsnitten? 
Julie Plec har pratat med E!Online och gett oss lite smått och gott.
 
"Jag älskar det kommane avsnittet så mycket eftersom det är fortsättningen av allt som hände i det 100:onde, och det kommer bli så roligt," säger Julie "Det är så smärtsamt men underbart. Jag är entusiastisk över de kommenade avsnitten faktiskt."  
 
En stor förändring vi ser fram emot att se är Katherines innehav av Elenas kropp. Det verkar som att den odöda vandraren kommer att ha mycket roligt som hennes mer älskade dubbelgångare - speciellt när det kommer till Salvatore bröderna: "Katherine är så intresserad av Stefan just nu och så icke-intresserad av Damon. Elena var ungefär redo att omfamna hennes förhållande med Damon och Damon var redo att ta tillbaka sin tjej, så du kan ju bara föreställa dig hur det kommer bli," säger Julie. "Katherine gör några av de bitchigaste grejerna någonsin som Elena. Det är genialiskt. Det är Katherine på henne mest djävulska sida." 
 
Oh-oh, det verkar som att Katherine kommer ge fansen lite heta Stelena-scener och en hel del Delena-drama. Kan inte annat än hålla med Julie, det kommer bli riktigt spännande att se!
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: