2014-04-20 | 19:08:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar - The Travelers och dubbelgångarna

 
Svar: Hej! Tack så jättemycket för de fina orden, det värmer verkligen! :) Jag håller med dig om att det blir allt svårare och svårare att hänga med i avsnitten. Vi förstår inte heller allt, men har gjort lite research och ska försöka förklara så gott som det går!
 
Dubbelgångare av Stefan och Elena finns för att Amara och Silas (de första och äldsta exemplaren) blev odödliga. Och eftersom att naturen alltid försöker skapa balans, så skapades dubbelgångarna. Versioner av dom som faktiskt kunde dö.
 
The Travelers är en uråldrig grupp av häxor som på grund av en förbannelse förlorat sina krafter. Gruppen är ledd av trollkarlen Markos, som även han är en Traveler. Anledningen till att han är ute efter Stefan och Elena är för att deras blod är det enda som kan häva förbannelsen, som i sin tur gör att de får tillbaka sin förmåga att utöva magi.
 
Det var väldigt kortfattat, men hoppas det hjälpte lite. Är det någon som vill lägga till något är det bara att kommentera!
 
Postat av: Matilda

Hej!
Väldigt fin och bra blogg ni har!
Har en fråga som jag tänkte höra om ni visste svaret på ;)
Är Silas eller the originals de första vampyrerna? Hur ligger de egentligen till? För the originals heter ju originals av en anledning men ändå så ska silas vara den första? Michaelson familjen säger också att de är den första vampyrerna. Vet ni hur det är? :)

2014-04-23 / 18:09:37
Postat av: Emma

Hej! Jag har också en sak jag gått och undrat över. Elena och Damon blev ju sådana vampyrer som dricker från andra vampyrer, men helt plötsligt är de inte påverkade av vampyrers blod. Har tänkt att de kanske lärde sig att kontrollera detta som alla andra vampyrer ha fått göra. Men hur är det egentligen?

Svar: Hej! Vi kommer besvara din fråga i en frågestund som hålls inom kort! :)
Vampire Diaries Blog

2014-04-26 / 15:45:09
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: