2013-11-03 | 15:46:00 | Kategori: Spoilers

Kommer Tyler åka till New Orleans?

 Våra Forwood hjärtan slog i lågor utav glädje under 5x05 "Monster's Ball" då Caroline och Tyler var uppklädda som de ökända Bonnie och Clyde. Men de tog inte långt tid innan våra förhoppningar och drömmar krossades - för gott. 
 

Vi visste att en förkrossande 'breakup' skulle leda våran väg dit, och vi var ganska säkra på att det skulle vara Forwood som skulle få ta den smällen - För hallå, dem kan ju inte bara krossa Delena hur som helst - men det betyder inte att vi är INTE upprörda över att det var Caroline och Tyler som fick gå skilda vägar. 

 
 Enligt Tyler så kunde han inte "göra collegegrejen just nu." Visst, kompis. Caroline var både glad och ivrig över att Tyler kommit tillbaka och satte en hel del press på att han skulle skriva in sig i college och fullfölja hans dröm att studera sociologi. 

 

Sen satte det riktiga dramat igång, då Tyler frågade Caroline "Vet du varför vi är tillsammans?" och fortsatte sedan med "Eftersom Klaus gett oss godkännande att vara tillsammans. Jag är ledsen, men jag kan inte leva så här... Han dödade min mamma och kom undan med det. Jag kan inte bara börja bry mig om sociologi och fester."

 

Det är bra att Tyler står upp för sig själv, men vi gillar verkligen inte att han fick Caroline att gråta. Precis innan Tyler gav sig av för gott erbjöd Caroline honom möjligheten att stanna och istället vara hennes 'true love'. Vi kan absolut erkänna att Tyler övervägde att stanna, men, det slutade med att han gick iväg.  

 

Med tanke på hans extrema hat mot Klaus, undrar vi om Tyler kommer åka ner till New Orleans för att ge tillbaka. Kommer Tyler vara med i The Originals?  

Källa

 


 

En så länge är det ingen som vet var Tyler tar vägen, dock vet vi att han förmodligen kommer hoppa lite mellan de två serierna.

Men vad tror ni, kommer Tyler gå över till The Originals?

 

Postat av: ida

jag tror att det har blivit bekräftat att han ska vara med i the originals.

2013-11-03 / 23:34:50
Postat av: Caroline

HOPPAS INTE.

2013-11-04 / 20:11:21
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: