2013-05-18 | 11:33:00 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter "Graduation" 4x23

Detta inlägg innehåller massor med SPOILERS för dig som inte sett fram till avsnitt 4x23!!!
 
ANNA:
Jag känner mig helt tom...detta avsnittet var så jävla bra men ändå så himla, himla ledsamt. Men för att börja med något glatt, Jeremy är tillbaka från sin såkallade död, WOOPA hur nice är inte det!
 
Men över till det sötaste med serien och dom som verkligen tog hem det finaste och söstaste priset för detta avsnitt... and the winners are, The Originals syskonen, Klaus och Rebekah. Jag menar hur fin var inte Matt och Rebekah's kyss, då hon ställde sig på plattan istället för honom och bad honom springa... finner inga ord. Sedan har vi hur Klaus var så rakt igenom snäll under hela avsnittet, han hjälpte Damon, skrämde iväg häxorna och var hur söt som helst mot Caroline och gav Tyler hans frihet tillbaks. Verkligen en stor massiv applåd för Klaus åååh Rebekah. ♥
 
Det andra som hände i serien kände jag bara, åhh, nej, åhh, ja, NEJ!. Tårar bokstavigen sprutade under hela avsnittet, av både sorg och lycka. Men till det dåliga, det dåligaste som inte fick hända har nu hänt mina vänner!!! Stefan (min) bästa, bästa, bästa, bästa, bästa Stefan är nu ner stängd i en j*vla låda och ingen kommer någonsin märka det, känns det som. Han fick inte tjejen, han fick inte ha kvar sin bästis och på toppen på det var Silas tvungen att välja ut honom som offer, känner bara FUCK! Känner även som Stefan gör för det här med Elenas val, jag är inte glad för Elenas skulle men jag är glad för Damon's.  
 
Känner att detta blev väldigt långt, men jag har en sista sak att ta upp, botemedlet, Elena gav botemedlet till Kathrine, Kathrine? Jag förstår att hon gjorde det just då för att skydda sig själv men frågan är gjorde hon verkligen det, för jag själv tyckte hon var sjukt egoistiskt. ALLIHOPPA ville hitta the cure så det kunde ge det till Elena, men när hon väl får det, ger hon det till den som förtjänar det minst, Kathrine bara för att hon ska ha ett levande helvete. Nej, nej, nej, nej alla vet vi att Kathrine förmodligen kommer göra sig till vampyr igen när hon får första bästa chansen. Men Rebekah, hade hon fått det hade hon kunnat leva ett liv med Matt. Åh! :(
 
Tänkte även på en liten sak till, jag tror att den "nya" Stefan (Silas) kanske kommer börja dejta den mänsikliga Kathrine om hon nu väljer att stanna kvar som människa och han kommer även att skydda henne. Elena kommer då inte förstå varför, eftersom hon vet att Stefan vet att hon hatar henne, och jag tror även hon kommer känna ton av avundsjuka, om man får hoppas! ;) 
Nej nu är det bara att vänta då, vänta, vänta, vänta...till oktober. 
 
 
EMELIE: 
Alltså herregud!!!!!!! Vart ska man börja? Elena valde Damon. Och jag är superglad för Damons skull, men det är allt. För jag kan ju som sagt inte bestämma mig om jag är team Stelena eller Delena?! Tyckte jättesynd om Stefan dock, han blev så ledsen. Men nån måste ju bli det också.
 
Jag tyckte att det var härligt att se alla gamla karaktärer, men de var mindre kul när dom försvann. Men det var en liten gosse som stannade kvar... Jeremy! ÅH BÄSTA! Han lever igen! Precis som jag hoppades! Men hjärtat värkte verkligen när han insåg att Bonnie hade dött. Pluttisarna! På tal om kärlek, Rebekah fick äntligen sin Matt och dom är sååå söööta tillsammans! Och scenen med Klaus och Caroline.... Klausi var ju helt underbar för en gångs skull. Där kan man snacka om kärlek!
 
Avsnittets OMG-moments! Katherine fick botemedlet! Vem hade trott det? Inte jag i alla fall. Det kan bli riktigt spännande, eller vad säger ni? Jag hade velat att Elena blev människa, men va fan man kan ju inte få allt! Och när man trodde att allt var frid och fröjd så kommer Silas och förstör allt! Nu är Stefan i nån jävla låda på sjöbotten. Hur ska säsong 5 bli?
Orkar man vänta tills i höst? Troligen inte... Holy shit!
 
 
JOANNA:
Jag vet inte vad jag ska skriva... SPOLA TILLBAKA TIDEN då det var STELENA, KLAROLINE och när Klaus var den mäktigaste varelsen! Avslutningen kändes lite som när man tittar på sport och laget man hejar på förlorar...Och när domaren dömer fel och sätter Stefan på bänken. Fy, vad ont det gjorde i hjärtat när Stefan förlorade tjejen samt "sin kropp"...Men när Klaus kysste Caroline på kinden och sa "He's your first love. I intend to be your last, however long it takes" bokstavligen dog jag! DET FINASTE JAG HAR SETT, NÅGONSIN!
Postat av: amelie

asså det här med att katherine tog "the cure", ni förstår väl att det troligtvis inte kmr att gå att förvandlas tillbaka till vampyr, efter att man tagit det...? :)

2013-05-18 / 14:46:40 / URL: http://amelie.myshowroom.se
Postat av: Frida

Det där med Stefan och Silas i slutet av säsongen förvirrar mig. Jag fattar inte riktigt, vem var Silas? Jag fattar inte riktigt den situationen Skulle ni kunna förklara hehe.

2013-05-18 / 15:13:39
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: